Markobyggochsten AB

Marko Bygg & Sten – har tillgång till ett team med yrkesskickliga hantverkare som har bred erfarenhet kring det mesta inom mark-, bygg- och trädgårdsarbeten. Alla uppdrag utförs gediget från grunden för att det ska hålla för framtiden. Vi ramar in din tomt med en snygg mur eller bygger och monterar inglasat uterum. Vi hjälper er med att utföra takarbeten, monterar och installerar det nya köket på plats, går du i renoveringstankar och planerar för det nya badrummet så har vi certifierade hantverkare som galant utför jobbet. Vi tar gärna på oss rivningsuppdrag och självklart ser vi till att rivningsmaterialet hamnar rätt för återbruk eller på återvinningsstationen. Välkomna att kontakta oss för prisförslag.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Markobyggochsten AB har utfört.

Referensjobb "Renovering av innergårdar" utfört av Markobyggochsten AB

Renovering av innergårdar

Bf. Christinelund på Skvadronsgatan 18 i Malmö genomförde 2013-2014 en omfattande tak- och fasadrenovering på gat- och gårdshuset. Marko Bygg & Sten kontaktades och var en av fyra tillfrågade företag. Uppdraget bestod i att allmänt renovera och fräscha upp föreningens bägge innergårdar. Bf. Christinelund ville bevara original markteglet (Malmös egna Höganäs marktegel), och komplettera den nya cykelparkeringen med ”nytt” Höganästegel som föreningen köpte på Blocket. Rabatter och gräsmattor ramades in med kantsten. Till detta tillkom ytterligare ett uppdrag att måla husens socklar. Vilket innebar noggrann rengöring och stålborstning av socklarna innan omsorgsfull maskering vidtog innan två strykningar applicerades. Kontaktperson för de ovan nämnda uppdragen var styrelse suppleanten Peter Syrjänen. – Vi träffade samtliga tillfrågade företag personligen och vi fick genast en bra kontakt med Marko och kände gott förtroende för hans företags hantverkskunnande, även om deras offert inte var den lägsta så övervägde hantverkskunnandet vilket var viktigt eftersom föreningen straxt innan genomfört en tak- och fasadrenovering och ville absolut inte tumma utförandet i slutskedet. Totalt sett blev väldigt nöjda med utfört arbete, mycket snyggt och uppskattat av föreningens medlemmar. Pris- och tidplan stämde helt enligt avtal och överenskommelse. Jag kan varmt rekommendera Marko Bygg & Sten.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Markobyggochsten AB .

Fasadrenovering

M

Trädäck ca 35 kvadratmet

Mycket nöjd med resultaten.

– Markus (2020-08-19)

E

Omdöme

Vi rekommenderar verkligen Marko & hans anställda. Dom hjälpte oss att bygga ett trädäck på 100kvm (inks staket och grind) samt stensättning på ca 30 kvm. Dom är tillmötesgående, höll tidsplan, enkel att nå via telefon, jobbar snabbt & effektivt, men med noggrannhet. Arbetet är väl utfört och vi är så nöjda med resultatet.

– Elin & Alexander (2020-05-12)

A

Trädäck

Markos byggare hjälpte oss med ett större trädäck och gjorde det med kvalitet och snabbhet. Dessutom kom de med goda råd, höll tiden och allt till ett väldigt bra pris. Jag kan varmt rekommendera dem för liknande arbeten!

– Anders (2020-04-14)

K

Altan och stensättning

Jag brukar inte bry mig om att recensera olika företag. Men jag vill varna andra från att anlita detta företag. De skulle utföra markarbete och bygga en altan. Inget svårt jobb för en yrkesman. När de bara har kvar att lägga trallen på altanen så slutar de att jobba under några veckor. Marko skyller på att det är lång leveranstid av materialet. Men han väntar med att beställa tills dess att företaget ska börja med att lägga trallen. Flera veckor in i arbetet. Arbetet blir en månad försenad och vår trädgård är en stillastående arbetsplats under sommaren. Altanen utan golv är en och en halv meter över mark, vilket var direkt farligt. Under vintern visar det sig att de inte har klara att av lägga trall på altanen. Plankorna rör på sig, de flesta snickare känner till detta, och golvet reser sig. Trots att jag har kontaktat honom varje vecka i ett år har han fortfarande inte kommit och fixat det. Marko säger att han kommer imorgon. Men han kommer aldrig. Jag har aldrig haft att göra med en mer oseriös hantverkare.

– Kristoffer (2020-04-11)

Hantverkarens svar

Av ca 150 gjorda trädäcken av mig de senaste 3 åren i hela Skåne, är det endast du som är missnöjd. Du ville från början ha Sibirisk lärk som jag beställde från Bauhaus i god tid. När den blev levererad, fick vi skicka tillbaka den eftersom du var inte nöjd med kvalitet av denna trall. Därav dröjde ny leverans av ny trall, men vi ändå lyckades färdigställa altanen på tre veckor, så du gör mig verkligen förvånad över vilka lögner du presenterar här. Sedan tog du kontakt med mig efter ett år för att klaga på att trallen hade blivit sönder. När jag kom för att inspektera upptäckte jag att man hade gjort vid trädäcken efter oss, oklart vad..men vissa ändringar hade blivit gjorda, det var inte längre det jobbet vi utförde, därav gällde inte min garanti. Tilläggas kan ditt otrevliga bemötande, skrikandet och gapandet. Kommer ej kommentera mer, utan du får gärna gå till domstolen med mig..Marko Bygg och sten

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...