Markobyggochsten AB

Marko Bygg & Sten är ett entreprenadföretag som har tillgång till ett team med yrkesskickliga hantverkare som har bred erfarenhet kring det mesta inom mark-, bygg- och trädgårdsarbeten. Alla uppdrag utförs gediget från grunden för att det ska hålla för framtiden. Exempelvis stenlägger vi din uppfart eller uteplats. Vi ramar in din tomt med en snygg mur eller snickrar ett snyggt staket. Vi anlägger och underhåller trädgårdar. Vi snickrar och bygger trädeck, pergolan, terass eller en carport. Vi rullar ut färdiga gräsmattor. Vi målar om staket eller fasaden på ditt hus. Vi hjälper till med rivningsuppdrag och självklart ser vi till att rivningsmaterialet hamnar rätt för återbruk eller på återvinningsstationen. Skulle du behöva hjälp med att plantera träd, hjälp med trädfällning, eller klippa häckar och buskar så fixar vi det med. Vi kan smågatsten Innehåller f skatt och försäkring Ring Marko, www markobyggochsten.se

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Markobyggochsten AB har utfört.

Renovering av innergårdar

Bf. Christinelund på Skvadronsgatan 18 i Malmö genomförde 2013-2014 en omfattande tak- och fasadrenovering på gat- och gårdshuset. Marko Bygg & Sten kontaktades och var en av fyra tillfrågade företag. Uppdraget bestod i att allmänt renovera och fräscha upp föreningens bägge innergårdar. Bf. Christinelund ville bevara original markteglet (Malmös egna Höganäs marktegel), och komplettera den nya cykelparkeringen med ”nytt” Höganästegel som föreningen köpte på Blocket. Rabatter och gräsmattor ramades in med kantsten. Till detta tillkom ytterligare ett uppdrag att måla husens socklar. Vilket innebar noggrann rengöring och stålborstning av socklarna innan omsorgsfull maskering vidtog innan två strykningar applicerades. Kontaktperson för de ovan nämnda uppdragen var styrelse suppleanten Peter Syrjänen. – Vi träffade samtliga tillfrågade företag personligen och vi fick genast en bra kontakt med Marko och kände gott förtroende för hans företags hantverkskunnande, även om deras offert inte var den lägsta så övervägde hantverkskunnandet vilket var viktigt eftersom föreningen straxt innan genomfört en tak- och fasadrenovering och ville absolut inte tumma utförandet i slutskedet. Totalt sett blev väldigt nöjda med utfört arbete, mycket snyggt och uppskattat av föreningens medlemmar. Pris- och tidplan stämde helt enligt avtal och överenskommelse. Jag kan varmt rekommendera Marko Bygg & Sten.

Uterum & Gräsmatta

Uterum & Gräsmatta

Växthus & Gräsmatta

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Markobyggochsten AB .

M

Beskärning av fruktträd

Bra och snabb jobb och fin kommunikation.

– Martin (2023-08-10)

M

Bygga trall och lägga gräsmatta gräva för buskar

Marko och hans team är duktiga och professionella. De utförde arbetet snabbt och snyggt. Vi är väldigt nöjda och kommer rekommendera Marko vidare.

– Martin (2022-01-01)

Montera fast en stege på eternittak

D

Altanbygge 70Kvm

Jobbet utfördes i god tid utan problem. Jag är nöjd.

– Damian (2021-05-27)

M

Kantsten kring gräsmatta

Vi började med att gå igenom önskemål och idéer och när det var dags att utföra arbetet blev det riktigt snyggt. Trevligt och personligt bemötande, proffsigt utfört arbete. Rekommenderas varmt!

– Myad (2020-11-24)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...