Markobyggochsten AB

Marko Bygg & Sten – har tillgång till ett team med yrkesskickliga hantverkare som har bred erfarenhet kring det mesta inom mark-, bygg- och trädgårdsarbeten. Alla uppdrag utförs gediget från grunden för att det ska hålla för framtiden. Vi ramar in din tomt med en snygg mur eller bygger och monterar inglasat uterum. Vi hjälper er med att utföra takarbeten, monterar och installerar det nya köket på plats, går du i renoveringstankar och planerar för det nya badrummet så har vi certifierade hantverkare som galant utför jobbet. Vi tar gärna på oss rivningsuppdrag och självklart ser vi till att rivningsmaterialet hamnar rätt för återbruk eller på återvinningsstationen. Välkomna att kontakta oss för prisförslag.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Markobyggochsten AB har utfört.

Referensjobb "Renovering av innergårdar" utfört av Markobyggochsten AB

Renovering av innergårdar

Bf. Christinelund på Skvadronsgatan 18 i Malmö genomförde 2013-2014 en omfattande tak- och fasadrenovering på gat- och gårdshuset. Marko Bygg & Sten kontaktades och var en av fyra tillfrågade företag. Uppdraget bestod i att allmänt renovera och fräscha upp föreningens bägge innergårdar. Bf. Christinelund ville bevara original markteglet (Malmös egna Höganäs marktegel), och komplettera den nya cykelparkeringen med ”nytt” Höganästegel som föreningen köpte på Blocket. Rabatter och gräsmattor ramades in med kantsten. Till detta tillkom ytterligare ett uppdrag att måla husens socklar. Vilket innebar noggrann rengöring och stålborstning av socklarna innan omsorgsfull maskering vidtog innan två strykningar applicerades. Kontaktperson för de ovan nämnda uppdragen var styrelse suppleanten Peter Syrjänen. – Vi träffade samtliga tillfrågade företag personligen och vi fick genast en bra kontakt med Marko och kände gott förtroende för hans företags hantverkskunnande, även om deras offert inte var den lägsta så övervägde hantverkskunnandet vilket var viktigt eftersom föreningen straxt innan genomfört en tak- och fasadrenovering och ville absolut inte tumma utförandet i slutskedet. Totalt sett blev väldigt nöjda med utfört arbete, mycket snyggt och uppskattat av föreningens medlemmar. Pris- och tidplan stämde helt enligt avtal och överenskommelse. Jag kan varmt rekommendera Marko Bygg & Sten.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Markobyggochsten AB .

K

Anlägga odlingsområde, lägga singel

Markarbete, anläggning av singel och odlingsytor. Arbete utfördes till bra pris och priset hölls, allt blev snabbt och fint gjort. Lätta att ha kontakt med. Fick även lite extra saker fixat som jag inte ens bett om, så det var en trevlig överraskning! Rekommenderas!

– K (2019-01-24)

W

Byte av gunnebo stängsel och stolpe

Från den första kontakten tills jobbet var slutfört stämde allt. Företaget kom, besiktigade projektet, avtalade tid för utförande, kom i tid, utförde jobbet med kompeyent personal och slutförde jobbet enligt överenskommelse. Det finns inget att anmärka över kvalitet på utfört arbete.

– Wolfgang Wohlfarth (2018-09-30)

Håltagning och montering av fönster inomhus

Super nöjd. Snabbt och bra och inga konstigheter!

– Ludvig Sersam (2018-09-25)

Snickeri, måleri och plattsättning

Kom inte till avtalat möte.

Installation av ventilation i äldre villa.

Trevlig i kontakten och väl utfört arbete. Lite fram och tillbaka med bokandet av tid samt glömde stämma av val av produkt drar ner betyget.

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...