Oskarssons Bygg

Bild av företag Oskarssons Bygg

Välkommen till Oskarssons Bygg Pelle Oskarsson AB Vi bygger och renoverar villor. Vi arbetar även med byggnation av altaner. Vi har specialkunskaper om konstruktion, utbyggnad och ombyggnad och byggande av öppna planlösningar i trä och limträ med stora spännvidder. Vi arbetar också med ljudisolering, energisystem och ventilation. Projektledning av samtliga leverantörer och hantverkskategorier från ritning till färdigt utförande. För referensjobb se hemsidan. Nybyggnation Utbyggnader Gäststugor Fönstermontering Dörrmontering Skjutdörrar Fasadbyten Takbyten Energirenovering Altanbyggen Golvläggning Köksrenovering Badrumsrenovering Energisystem Ljudväggar Specialdesignade platsbyggda inredningar och möbler för kök, badrum, restauranger, kontor och receptioner. ROT-avdrag och F-skatt. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och prisförslag. Oskarssons Bygg Pelle Oskarsson AB Gyssebergsvägen 57 430 83 Vrångö oskarssonsbygg@gmail.com 0707-980132

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Oskarssons Bygg har utfört.

För fler referensjobb se hemsidan

För fler referensjobb se hemsidan

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Oskarssons Bygg.

S

Renovering och nybygge altan

De har byggt en jättefin altan och tak för uteplats, bra och proffsigt arbete. Vi (Jag och min man) är mycket nöjda.

– Shekoufeh (2023-10-03)

A

Konstruktionsritning av tillbyggnad

Effektivt och bra genomförande av min förfrågan. Satte sig in i och förstod problematiken utan problem. Proffsigt och vänligt bemötande med bra och tydlig kommunikation.

– Alexander (2020-11-18)

T

Renovering/Utbyggnad

Oskarssons Bygg hjälpte oss med en utbyggnad och renovering av vårt kök. Fönsterbyte, flytt av väggar och grundläggning fram till färdig insida och utsida. Utmärkt kvalitet på jobbet och bra samordning av elektriker, rörmokare, plåtslagare och målare. Vi kommer att anlita dem igen.

– Torbjörn Larsson (2020-10-15)

E

Konstruktionsritning

Vi fick snabb och kunnig hjälp med konstruktionsritningar för öppen planlösning. Bra projektledare och snickare som är trevliga att ha att göra med. Kan varmt rekommenderas. Erik Andersson

– Erik Andersson (2020-08-23)

M

Behöver hjälp med grävning dränering inför ett växthus som levereras om ca 3-4 veckor

Fantastiskt bra. God service höll avtal som lovat och mer därtill. Hög standard på jobbet trevligt och familjärt bemötande. Proffsiga.

– Maria o Daniel Bernspång (2018-08-08)

Kontakt