AB Skrå Bygg & Smide

Bild av företag AB Skrå Bygg & Smide

Välkommen till AB Skrå Bygg & Smide – Ditt Val För Byggprojekt

Vi på AB Skrå Bygg & Smide är stolta över att vara en pålitlig och erfaren aktör inom byggsektorn. Med 30 års verksamhet har vi skapat en stark närvaro och etablerat ett omfattande nätverk av partners och samarbetspartners.

Vår Expertis: Våra projekt är inte bara våra egna, utan resultatet av samarbete. Tillsammans med noggrant utvalda entreprenörer, vars kompetens och certifikat är validerade, driver vi byggprojekt med kvalitet och precision. Vi sätter en ära i att leverera resultat som vi har kommit överens om med kunderna. Vi följer branschens praxis.

Fullservice-Lösningar: Utöver vår kompetens inom bygg- och smidesarbeten, har vi även kompetenta elleverantörer i vårt team. Detta gör att vi kan erbjuda helhetslösningar för dina projekt, inklusive elleverantörer och eljobb som utförs med samma grad av noggrannhet och hängivenhet.

Kontakta Oss: Vi ser fram emot att samarbeta med dig och driva ditt kommande byggprojekt till framgång. För att diskutera dina behov, önskemål och mål, är du varmt välkommen att kontakta oss.
Telefon: 073-633 07 04
E-post: abskra2@gmail.com

Tack för att du överväger AB Skrå Bygg & Smide som din partner för ditt byggprojekt. Med vår kvalitet och vårt breda nätverk är vi redo att omvandla din vision till verklighet.
//Per Lundstedt, AB Skrå Bygg & Smide

Läs mer om AB Skrå Bygg i Enterprise Magazine

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som AB Skrå Bygg & Smide har utfört.

Snygg smidesvägg

Snygg dörr

Panelvägg

Finsnickeri - skåp

Badrumsrenovering

Skiljevägg med glas för att få ljusinsläpp

Ståldörr åt PEAB

Stall Klart

Stall innan renovering

Entré

Ny altan

Kök

Total renovering kök

Renovering Trapp

Projekt trapp

Smidesräcke

Tillverkning av smidesräcke

Yrkesbevis snickare

Certifikat - Heta Arbeten

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AB Skrå Bygg & Smide.

E

Bygga altan 72kvm

Vi är väldigt nöja med vår nya altan och att vi anlitade AB Skrå Bygg & Smide. Proffsigt utfört, bra bemötande och kommunikation. Kommer anlita dem igen framöver!

– Emma (2023-10-19)

E

Göra om klädkammare till sovrum.

Fick hjälp att göra om en klädkammare till ett sovrum i min lägenhet. Otroligt nöjd med hela processen, från start till slut. Per höll mig uppdaterad och kom med egna förslag och idéer! Slutresultatet blev ännu bättre än vad jag hade sett framför mig :)

– Elin (2023-09-11)

M

Byte av högre staket

En idérik entreprenör med intresse och kunskap för sitt skrå. Väldigt nöjd med utförande, prestation samt bemötande. Detta ledde till större ad-hoc jobb som utfördes till största belåtenhet. Rekommenderar starkt denna firma.

– Mikael Johansson (2023-08-11)

B

Byte av trädäck + Byte av ledstång i trappa

Trygg byggare som man kan lita på. Håller tider o avtal. Ordning o reda. Vi är mycket nöjda. Rekommenderas varmt.

– Britta&Ludde (2023-04-19)

J

Byta källardörr och karm

Mycket väl utfört arbete! Löste de små problem som uppstod under arbetet på ett effektivt sätt. Höll tidsplanen, var trevlig och serviceinriktad. Rekommenderas!

– John (2022-10-09)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt