Påls Bygg och Hantverk

Bild av företag Påls Bygg och Hantverk

Välkommen till Påls Bygg och Hantverk Vi erbjuder skräddarsydda lösningar när du ska bygga nytt, bygga om, reparera eller renovera din fastighet. För oss är kundens upplevelse och önskemål i fokus. Vi vill att varje kund ska känna sig trygg med vårt arbete och att allt vi levererar håller en hög kvalitet och standard. Vi ser fram emot att få hjälpa till med just ditt projekt! Mvh Povilas

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Påls Bygg och Hantverk.

T

utbyggnad, 2 trappor, tak jobb, golvgjutning och målerier

Jag har hyreshus samt bondgård och anlitat Påls Bygg och Hantverk för flera jobb, från utbyggnad till mindre jobb. Han sköter sig bra och jag tycker han är duktig och noggrann. Han har talang för snickerier och plikttrogen som person och jag har känt mig trygg under hela byggprocessen. Vill man anlita någon som är pålitlig är Povilas rätt person.

– Tord (2018-04-18)

O

Flertalet renoveringar

Vi har anlitat Povilas för flertalet projekt. (en tillbyggnad, 2 trappor, en tak jobb, små renoveringar) Kände till honom sedan tidigare och har valt att anlita honom eftersom han är bra, noggrann och diskuterar alltid med oss som kund om det dyker upp utmaningar under byggets gång. Han är en riktig arbetsmyra och ligger även bra prismässigt. Kan rekommendera honom. Sammantaget har han säkert jobbat 30-40 dagar från våren 2017 till hösten 2017.

– Ove P (2017-04-01)

Kontakt