Royal Bygg

Vi är ett litet privatägt byggföretag med stora ambitioner. Vi utför arbeten i hela Stockholmsområdet. Vi utför arbeten inom alltifrån badrum, kök, ombyggnationer inomhus till markarbeten utomhus. Vi kan hjälpa dig med såväl större ombyggnationer, utbyggnader eller renoveringar som enklare arbeten. Företaget har våtrumsbehörighet utfärdat av Byggkeramikrådet. Behörigheten innebär att vi uppfyller de branschregler som utfärdas av PER. Behörigheten står även som garanti för att arbetet utförs med godkända konstruktioner enligt tillhörande monterings-anvisningar. Behöriga företag blir årligen föremål för Bygg-keramikrådets kvalitetsöversyn. Vi arbetar såväl med privatkunder som med förvaltningsbolag och företag med personal som har jobbat inom byggbranschen länge, vilket ger trygga och nöjda kunder. Vi har också en målsättning att utveckla och utvärdera våra arbeten för att hela tiden skapa bättre kvalitet. Hör gärna av dig till oss om du har något du tycker borde för-bättras! Vi kommer gärna ut till dig och kan då göra en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt ungefär vad det kommer att kosta.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Royal Bygg har utfört.

Referensjobb "Uteplats" utfört av Royal Bygg

Uteplats

Referensjobb "Utemiljö" utfört av Royal Bygg

Utemiljö

Referensjobb "Tak över uteplats" utfört av Royal Bygg

Tak över uteplats

Referensjobb "" utfört av Royal Bygg

Referensjobb "" utfört av Royal Bygg

Referensjobb "Marksten i entré" utfört av Royal Bygg

Marksten i entré

Referensjobb "Marksten i entrén inkl. trappa" utfört av Royal Bygg

Marksten i entrén inkl. trappa

Referensjobb "" utfört av Royal Bygg

Referensjobb "" utfört av Royal Bygg

Referensjobb "" utfört av Royal Bygg

Referensjobb "Entrétrappa" utfört av Royal Bygg

Entrétrappa

Referensjobb "Altanbygge" utfört av Royal Bygg

Altanbygge

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Royal Bygg .

I

Vill lägga klinker i en hall ca 11 kvm

Mycket nöjda med arbetet. Skötsam, trevlig och noggrann.

– Isabella (2021-10-15)

E

Kakla golv

Snabb och pålitlig. Kunde ha kommunicerat mer om detaljer.

– Eva (2021-08-16)

S

Nytt klinker i hall/tvättstuga

Dom kom i tid, punktliga. Vi hade en tight deadline. Dom var snabba vilket var kanon. Golvet är helt perfekt, slutfinicsh i kanterna är kanske inte 100% där av en fyra i betyg. Jag skulle helt klart kunna anlita dom igen. Ordentligt underarbete. Fast pris - inga kontigheter. Allt enligt överenskommelse.

– Sara Holmström (2020-08-26)

G

Lägga lister

Anlitade firman för att lägga golvlister i några rum. De tog snabbt kontakt, gav offert samma dag och fixade jobbet följande dag. Det var billigt och de var effektiva. Är nöjd i det stora hela men hade önskat lite mer noggrannhet.

– Golvlister (2018-11-16)

B

Heltäckningsmatta i sovrum

Vi fick hjälp att lägga heltäckningsmatta i sovrummet. Mattläggaren var duktig, men mätningen av rummet som gjordes av Royal Bygg var felaktig så vi var tvungen att köpa in en extra bit och skarva mattan. Detta resulterade i stor synlig mattskarv vilket inte går att åtgärda på annat sätt än att köpa en helt ny matta för hela rummet.

– Björn (2018-11-13)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...