Royal Bygg

Bild av företag Royal Bygg

Vi är ett litet privatägt byggföretag med stora ambitioner. Vi utför arbeten i hela Stockholmsområdet. Vi utför arbeten inom alltifrån badrum, kök, ombyggnationer inomhus till markarbeten utomhus. Vi kan hjälpa dig med såväl större ombyggnationer, utbyggnader eller renoveringar som enklare arbeten. Företaget har våtrumsbehörighet utfärdat av Byggkeramikrådet. Behörigheten innebär att vi uppfyller de branschregler som utfärdas av PER. Behörigheten står även som garanti för att arbetet utförs med godkända konstruktioner enligt tillhörande monterings-anvisningar. Behöriga företag blir årligen föremål för Bygg-keramikrådets kvalitetsöversyn. Vi arbetar såväl med privatkunder som med förvaltningsbolag och företag med personal som har jobbat inom byggbranschen länge, vilket ger trygga och nöjda kunder. Vi har också en målsättning att utveckla och utvärdera våra arbeten för att hela tiden skapa bättre kvalitet. Hör gärna av dig till oss om du har något du tycker borde för-bättras! Vi kommer gärna ut till dig och kan då göra en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt ungefär vad det kommer att kosta.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Royal Bygg har utfört.

Uteplats

Utemiljö

Tak över uteplats

Marksten i entré

Marksten i entrén inkl. trappa

Entrétrappa

Altanbygge

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Royal Bygg .

E

Kakel i köket

Jag var på plats när Morteza kaklade vårt kök. I korthet var han enkel och lätt att ha att göra med. Han utförde jobbet bra och snabbt. Det märktes att han har jobbat med detta länge och att han hade bra kunskap inom området. Han svarade bra på mina frågor och vi kunde diskutera lösningar tillsammans, och det kändes tryggt. Han var företagsam och trevlig. Jobbet gjorde han bra och vi är mycket nöjda!

– Emma & Nicholas (2023-08-29)

E

Lägga klinkers i badrum

Det stämmer att Royal Bygg genomfört ett arbete hos oss. De la klinker på golvet i vårt badrum, se bifogad bild. Jag upplever att kvaliteten på arbetet är god men begränsades av en viss brist på kommunikation och stress. Vissa detaljer hade kunnat göras med större noggrannhet. Morteza var snabb med att svara när jag tog kontakt men det dröjde oacceptabelt länge innan vi fick kvalitetsdokumentet (flera månader) och det krävde upprepade påminnelser.

– Eva O (2021-12-29)

J

Badrum i Edsberg

Ja är nöjd!

– Johan Tallberg (2021-12-02)

C

Bygga två badrum + kök

Morteza som driver denna firma har verkligen inte gjort ett professionellt jobb. Vi valde dem för att de marknadsförde sig som enkla att arbeta med. De gav ett fastpris som skulle inkludera allt. Vilket vi tyckte var bekvämt eftersom vi har annat att jobba med. Tyvärr har de rivit sönder saker som de ej skulle göra, sedan begär de mer pengar trots att det skulle ingå. Mortezas ursäkt var "jag räknade fel". Vi accepterade att höja priset 150 000 SEK för att vara sammarbetsvilliga men 3 dagar senare ville de ha 150 000 SEK mer. Vi accepterade inte detta och nu har de lämnat lokalen, ej lämnat tillbaka våra nyklar och svarar inte på SMS eller telefon. Vi har dessutom sett att de tagit sönder ventilation i lokalen som kommer att kosta oss 200-250 000 SEK att återställa. Jag vill varna för detta företag.

– Christian (2021-11-18)

Hantverkarens svar

Det är väldigt trist att Christian berättar endast sin version av denna historia samt en del lögner, tråkigt med oprofessionellt beteende. Jag HAR lämnat tillbaka nycklar till lokalen och har även bevis på detta. Jag har med Christian kommit överens om ett arbete och skrivit kontrakt på detta. Under arbetets gång har jag stött på dolda fel vilket Christian blivit underrättad om och sedan skrev han ett nytt kontrakt där dessa dolda fel lades till för 150.000. Däremot lade han även till ytterligare arbete för mycket högre kostnader i kontraktet vilket jag inte accepterade och skrev under. Under arbetets gång har jag tillsammans vittnen och en ventilationsfirma fått information av Christian om ATT RIVA de gamla ventilationsrören för att han sedan ska installera nya för 85.000 och inte 200-250.000 som han påstår. Jag vill att båda sidor av historia ska framgå tydligt då jag under hela arbetet jobbat i samspel och tydlighet med Christian trots att han säger annat nu. Jag har skickat en faktura till christian på arbetet som utförts som han vägrar att betala, jag har nu anlitat en advokat och kommer att ta detta till domstolen. Lögner ska inte behöva framföras. Mvh Morteza

I

Vill lägga klinker i en hall ca 11 kvm

Mycket nöjda med arbetet. Skötsam, trevlig och noggrann.

– Isabella (2021-10-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt