AM.Mellin AB

Inom bygg har vi gedigna kunskaper, kompetens och bra bredd. Vi bygger t.e.x hus och tillbyggnader, ofta i lösvirke från grund till nyckelfärdigt. Utför helrenoveringar och även mindre projekt såsom altaner,friggebodar och kök mm. Vi står för noggrannhet och precision, är stolta i vårt yrke! Vi har även ett bra kontaktnät/samarbete med seriösa och professionella underentreprenörer, därav kan vi erbjuda totalentreprenader om behov finns.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som AM.Mellin AB har utfört.

Referensjobb "Sommarstuga vid havet!" utfört av AM.Mellin AB

Sommarstuga vid havet!

-

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av AM.Mellin AB

Köksrenovering

-

Referensjobb "Garagebygge på Värmdö." utfört av AM.Mellin AB

Garagebygge på Värmdö.

-

Referensjobb "Garage som vi har byggt på Värmdö." utfört av AM.Mellin AB

Garage som vi har byggt på Värmdö.

-

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av AM.Mellin AB

Köksrenovering

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AM.Mellin AB.

F

Göra om klädkammare och stort rum till två mindre rum.

Så välbyggt och noggrant, utfört snabbt och lätt. Kan verkligen rekommendera Andreas firma, ni kommer inte bli missnöjda!

– Familjen Svensson-Qvarsebo (2019-02-02)

B

Gavelspets

Bra utfört jobb, lätt att ha att göra med. Rekommenderas varmt.

– Börje (2018-09-24)

J

Löpande underhållsarbete

Mellin & Rang arbetar som fasta UE för mig i huset. Jag anlitar dom för mindre löpande underhåll, som; byte av beslag i kontor och korridorer. Reparationer av skåp och hyllor. Men de mesta jobben är att bygga om kontor och laboratorier, när vi får förändringar i huset. De river väggar, bygger nya väggar. Lägger golv och monterar väggfasta hyllor samt kontors inredningar. De är ett av få företag som jag har som fasta Under Entreprenörer då jag tycker att de är lätta att samarbeta med. De lyssnar, känner av och är väldigt noggranna och duktiga. Vad som är viktigt för mig i huset, är att de kan jobba med vår verksamhet pågående. De stämmer av med vår personal. Städar efter sig. Ändrar om det krockar med ett möte eller något liknade. Så Jag kan varmt rekommendera dom.

– Johan E (2018-05-08)

J

Totalrenovering av kök

Jag anlitade Mellin & Rang för total köksrenovering Golv, sänkt tak och nytt kök med montering. det som de inte gjorde själva "tog de in andra för" Jobbet och projektet med planering hanterades helt av dem, på ett mycket professionellt och hantverksmässigt utförande. Priser och tider hölls. av mig får de en klar stark 5a.

– Jocke (2018-05-07)

G

Renovera kolonistuga

Jag har anlitat Andreas och Calle att renovera en kolonistuga. Arbetet utfördes mitt i det värsta snöandet i slutet av februari och de fick problem med leverans av material eftersom vägen inte plogas. Men det var ändå inte något problem för grabbarna att bygga då de spände upp presseningar och kunde slutföra sitt uppdrag i tid

– Gunilla (2018-05-04)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...