Mellin Collste AB

Bild av företag Mellin Collste AB
Välkommen till AM. Mellin AB Inom bygg har vi gedigna kunskaper, kompetens och bra bredd. Vi står för noggrannhet och precision, är stolta i vårat yrke. Bygger hus och tillbyggnader, ofta i lösvirke från grund till nyckelfärdigt. Utför helrenoveringar och mindre projekt t.ex. altaner,friggebodar och kök. Har ett väl fungerande samarbete med seriösa och professionella underentreprenörer. Vi erbjuder totalentreprenad om behov finns. Inget jobb är för litet eller för stort Andreas Mellin 0733-702 097 info@mellinbygg.se Besök gärna vår Facebook sida för mer bilder och info!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Mellin Collste AB har utfört.

Köksrenovering

-

Kök

Sommarstuga vid havet! STARTEN AV BYGGET

Sommarstuga vid havet, SLUTRESULTAT.

Sommarstuga vid havet, SLUTRESULTAT

Sommarstuga vid havet, SLUTRESULTAT

Sommarstuga vid havet, SLUTRESULTAT

Garage som vi har byggt på Värmdö.

-

Köksrenovering

-

Garagebygge på Värmdö.

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Mellin Collste AB.

R

Lägga nytt golv

Vi anlitade Andreas för att lägga nytt golv och byta lister i hall, kök och sovrum. Arbetet utfördes till stor belåtenhet inom utsatt tidsram och offert. Andreas gjorde ett proffsigt jobb med noggrannhet in i minsta detalj. Vi kan varmt rekommendera Andreas och kommer att anlita honom igen!

– Roberto (2019-11-19)

R

Träaltan

Andreas byggde en träaltan åt oss. Vi är mycket nöjda med resultatet. Vi hade fast pris på jobbet och upplevde att allt flöt på till belåtenhet enligt överenskommelsen och vi hade hela tiden en bra dialog. Fick bra input och tips från Andreas när vi pratade detaljer. Jag ger Andreas 5/5.

– Rebecka (2019-11-14)

H

Försäkringsärende efter inbrottsförsök

Jag fick kontakt med Andreas genom en vän, det gällde ett försäkringsärende på ett inbrottsförsök. En altandörr skulle bytas för inbrottsförsök och en till för att matcha den nya. Allt gick supersmidigt, vi hade ett möte jag fick en offert och sedan satte vi ett datum för bytet när dörrarna kommit. Bytet gjordes på en dag, märkte knappt av att dom varit här, förutom dom nya dörrarna då:) Hur bra som helst, fem av fem möjliga av mig!

– Hasse (2019-11-12)

L

Timmerman vid renovering

Jag anlitade honom som timmerman vid renovering av mitt gamla torp. Jag behövde hjälp med bedömning om det gamla torpets stockar var möjliga att behålla eller behövde bytas ut. Hans synpunkter gjorde att vi kunde renovera torpet på ett bra sätt. Han var mycket kunnig och utförde ett utmärkt jobb! Han höll avtalade tider och priser. Jag är mycket nöjd med hans arbete och ger honom en 5:a i betyg!

– Lena (2019-11-11)

P

Arkitektritad tillbyggnad på 15m2

Jag anlitade Andreas Mellin för att bygga en arkitektritad tillbyggnad på 15m2 som skulle bli ett matrum. Vi bytte även golv och lite annat smått i den befintliga delen i huset. Jag är väldigt nöjd med Andreas och hans inhyrda kollega Davids arbete. De har jobbat med stor ansvarskänsla, haft en bra kommunikation, ett väldigt trevligt bemötande, en bra uppskattning av priset på de delar som låg utanför offert och haft ett allmänt gott kunnande. Det var ett stort jobb och naturligtvis kan det ske misstag längs vägen men de få som uppstått har Andreas tagit ansvar för. Det upptäcktes t.ex. en akut vattenläcka under rivning och istället för att jag behövde ringa jourhavande rörmokare stannade David kvar 3-4 timmar efter arbetstid tills vi tillsammans lyckats täta och lösa problemet. Andreas Mellin är en bra och seriös hantverkare och mitt betyg blir 5

– Petri (2019-11-11)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt