Arnito Bygg och Måleri AB

Bild av företag Arnito Bygg och Måleri AB

Arnito grundades 2011 och har etablerats snabbt på marknaden. Med en känsla för ansvarstagande och ett positivt och flexibelt team av medarbetare började vi jobba inom bygg i Södermanland, Östergötland och Stockholm. Vi har lyckats etablera oss mycket snabbt som det företag vi är, och kan idag stolt redovisa ett stort antal företags- och privatkunder. Kommunikation Arnito strävar alltid efter att skapa en bra relation med kunden, förstå behoven och vinna förtroende. Vi tror på en dialog för att hitta en passande lösning och att låta vårt arbetssätt präglas av flexibilitet. Kvalitet Vi håller alltid hög kvalitet på det arbete vi utför. Vi gör regelbundna uppföljningar på vårt arbete och vi utvärderar fortlöpande nya bygg material på marknaden. Uppmärksamhet Vi engagerar oss i kundens situation med stor hänsyn till specifika önskemål. Vi försöker förstå hur kunden tänker för att kunna leverera det där lilla extra. Erfarenhet Arnito består av ett team med erfarna och kompetenta medarbetare. Vi försöker alltid att lösa kundens specifika behov, och lever efter filosofin att ingenting är omöjligt. Vi lyssnar på kunden, håller det vi lovar och gläds alltid åt när en kund blir nöjd och glad. Vi på Arnito vet - en nöjd kund kommer alltid tillbaka!

Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Arnito Bygg och Måleri AB har utfört.

Tillbyggnad

Tillbyggnad på 55 kvm i två plan.

Nybyggnation av garage

Gjutning av betongplatta och byggnation av garage.

Altan

Altan byggnation

Uterum i Nyköping

Uterum i Nyköping

Målningsprojekt

Före/efter

Altanräcke

-

Renovering av vind

Renovering

Certifikat Sveriges Starkaste företag

-

Årets Nybyggare Diplom

-

God kreditvärdighet

-

Utbildningsintyg/SETAB

-

Altanräcke

-

Förråd

-

Uterum i Nyköping

Uterum i Nyköping

Renovering av lägenhet 1

Renovering

Ombyggnation av veranda och hus målning

-

Tillbyggnation av veranda

Tillbyggnation

Kakelsättning

-

Vill ni bygga en altan? Ok!

-

En till takrenovering i Aspa

-

Stensättning i Stockholm

-

Trappor renovering

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Arnito Bygg och Måleri AB.

B

Utbyggnad sovrum samt viss renovering

Mycket nöjda med resultaten. Allting seriöst och ordentligt gjort. Duktiga byggare. Alltid snabba svar och gott bemötande på mina frågor. Anlitar gärna igen. Enda plumpen i protokollet är den elektriker som anlitades som gjort ett delvis oseriöst intryck. Allting har dock löst sig till belåtenhet.

– Bosse T (2023-01-15)

Hantverkarens svar

Tack Bosse!

G

Fönsterbyte

Snabbt och snyggt. Skulle gärna anlita igen.

– Göran (2021-07-13)

A

Riva tvättutrymme o bygga ny köksdel där m.m.

En seriös och mycket bra entreprenör för den renovering och snickeri vi beställde och de utfört, samordnat med bra partners el- och VA-företagare. Bra information, svar på frågor och löpande kontakter inkl. möten på plats. Kostnad enligt offert, avtal, fakturor tydligt specade ROT-avdrag osv. Trevlig bemötande. Jag anlitar gärna på nytt!

– Anna fritidshusägare sedan i Oxls boende i Stockholm (2021-06-25)

A

Garage

Under hösten 2018 byggde Arnito ett isolerat varmgarage i suterräng på cirka 34 kvm åt oss. Vi är utomordentligt nöjda med allt, från avtalsskrivning till kommunikation före, under och efter bygget, samt företagets vilja att möta våra önskemål. Arbetet utfördes i tid, till det pris vi kommit överens om och med ett mycket bra resultat. Vi kan varmt rekommendera Arnito för liknande arbeten!

– Anders (2019-01-04)

Uppfräschning av 10-årig villa

Seriöst intresse från början, god personlig kontakt, alltid snabba med att sbara på mejl, sms eller telefon. Väl utfört jobb i stort sett inom avtalad tid.

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt