Byggimperium Sverige AB

Bild av företag Byggimperium Sverige AB

BYGGIMPERIUM – ETT BYGGFÖRETAG FÖR ER SOM STÄLLER HÖGA KRAV PÅ HANTVERKARE I STOCKHOLM OCH MÄLARDALEN. Vi är ett byggföretag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi erbjuder alla tjänster inom olika bygg- och renoveringsprojekt över hela Stockholm. Vi tar ansvar för hela leveransen och projektet med våra egna yrkesmässiga hantverkare med alla behörigheter som krävs för ett väl utfört arbete. En av våra specialiteter är att vi tycker att designen är lika viktig som byggtekniken och har ett helhetstänk när vi ger oss in i ett nytt projekt. Vi engagerar oss tillsammans med ägaren och tänker långsiktigt för att kunna öka värdet på villan eller lägenheten som kunden önskar. Vi avslutar inte vårt arbete förrän vår kund är nöjd för det är de viktigaste för oss. Vi har många goda omdömen av vår stora kundkrets, och det är vi väldigt stolta över och arbetar ständigt för att värna om den. Inget imperium utan våra kunder. Välkomna du också!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Byggimperium Sverige AB har utfört.

Takrenovering Gullrandsväg Norsborg

Totalrenovering av taket.

Barumsrenovering

Totalrenovering av badrummet

Takrenovering Verdandisvägen Upplands-Väsby

Ny papp, läkt, betongpannor, nya rännor och stuprör

Renovering av frisörsalong på Nybrogatan 57 Stockholm

Bygga om restaurang till frisörsalong.

Köksrenovering

Nya golv, måleri, nytt kök.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byggimperium Sverige AB.

B

Totalrenovera ett litet badrum och lite extrajobb i ett kök

Hantverkarna var duktiga och gjorde ett bra jobb. Det var lätt att hålla kontakt med företaget, via Johan, deras säljare. Han svarade alltid i telefon, oavsett tid. Offerten var bra, men vi skulle ha lagt till något om städning av trapphus. De får betyg 4,5. 5 för hantverksjobbet, men lite lägre pga av att de slarvade med städning av trapphus i början och hade slarvat med att täcka i lägenheten. Åtgärdades dock efter samtal med Johan. Det blev också lite missförstånd pga språkproblem. Hantverkarna pratar bara ukrainska, men det finns en ukrainsk arbetsledare som pratar svenska. Även han var lätt att hålla kontakt med, dock måste man vara övertydlig för att försäkra sig om att de verkligen förstår vad man vill.

– Birgitta L (2024-02-05)

T

IKEA kök

”Hantverkare” från Ukraina som inte kunde ett enda om montering av kök Hade inga ritningar, kunde inte läsa och förstå monteringsanvisningar på IKEA paketen. Ingen arbetsledning som var värd namnet. Vi fick skicka hem hantverkarna efter 3 dagar och anlita en snickare som fick rätta till alla fel montage. Varken ni eller Villaägarna tycker att det var så mycket att bråka om trots att ni mer eller mindre garanterar företagens kompetens på er hemsida. Vi är mycket missnöjda med ert bemötande och företaget som ni rekommenderat. Om ni inte kan eller vill stå för era rekommendationer så är det vilseledande för oss medlemmar i Villaägarna

– Torsetn (2023-02-27)

L

Utbyggnad WC, Ny Klädkammare, Platsbyggd garderob

Höll budget och tidplan. Vi är också nöjda med projektresultatet. Kommunikationsvägarna var något oklara och det krävdes vid några tillfällen att vår kontaktperson fick jaga rätt på information om vad som faktiskt pågick i projektet och vad som skulle hända. Oanmält helgjobb förkom vid ett par tillfällen. Det gick iofs bra, men vi hade uppskattat om vi blivit informerade om detta i förväg.

– Lars (2022-09-09)

T

Byggprojekt

Byggimperium har hjälpt mig med flera olika projekt! Jag har varit nöjd men är också projektledare själv så jag har drivit mycket själv vad gäller ritningar och att vara på plats mycket i mina projekt. Jag har varit nöjd men har också behövt peta en del, men det är också för att jag är perfektionist och väldigt noga med små små detaljer. Dom har alltid rättat till det jag har bett om och åtgärdat sånt som blivit fel.

– Therese (2022-01-24)

L

Balkongprojekt

Vi har anlitat dom några gånger, senast var ett objekt med omgjutning av balkonger .

– Leif på Alcons Balkongentreprenad AB (2021-04-18)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt