Byggimperium Sverige AB

BYGGIMPERIUM – ETT BYGGFÖRETAG FÖR ER SOM STÄLLER HÖGA KRAV PÅ HANTVERKARE I STOCKHOLM OCH MÄLARDALEN. Vi är ett byggföretag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi erbjuder alla tjänster inom olika bygg- och renoveringsprojekt över hela Stockholm. Vi tar ansvar för hela leveransen och projektet med våra egna yrkesmässiga hantverkare med alla behörigheter som krävs för ett väl utfört arbete. En av våra specialiteter är att vi tycker att designen är lika viktig som byggtekniken och har ett helhetstänk när vi ger oss in i ett nytt projekt. Vi engagerar oss tillsammans med ägaren och tänker långsiktigt för att kunna öka värdet på villan eller lägenheten som kunden önskar. Vi avslutar inte vårt arbete förrän vår kund är nöjd för det är de viktigaste för oss. Vi har många goda omdömen av vår stora kundkrets, och det är vi väldigt stolta över och arbetar ständigt för att värna om den. Inget imperium utan våra kunder. Välkomna du också!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Byggimperium Sverige AB har utfört.

Referensjobb "Takrenovering Gullrandsväg Norsborg" utfört av Byggimperium Sverige AB

Takrenovering Gullrandsväg Norsborg

Totalrenovering av taket.

Referensjobb "Barumsrenovering" utfört av Byggimperium Sverige AB

Barumsrenovering

Totalrenovering av badrummet

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Byggimperium Sverige AB

Köksrenovering

Nya golv, måleri, nytt kök.

Referensjobb "Takrenovering Verdandisvägen Upplands-Väsby" utfört av Byggimperium Sverige AB

Takrenovering Verdandisvägen Upplands-Väsby

Ny papp, läkt, betongpannor, nya rännor och stuprör

Referensjobb "Renovering av frisörsalong på Nybrogatan 57 Stockholm" utfört av Byggimperium Sverige AB

Renovering av frisörsalong på Nybrogatan 57 Stockholm

Bygga om restaurang till frisörsalong.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byggimperium Sverige AB.

L

Utbyggnad WC, Ny Klädkammare, Platsbyggd garderob

Höll budget och tidplan. Vi är också nöjda med projektresultatet. Kommunikationsvägarna var något oklara och det krävdes vid några tillfällen att vår kontaktperson fick jaga rätt på information om vad som faktiskt pågick i projektet och vad som skulle hända. Oanmält helgjobb förkom vid ett par tillfällen. Det gick iofs bra, men vi hade uppskattat om vi blivit informerade om detta i förväg.

– Lars (2022-09-09)

T

Byggprojekt

Byggimperium har hjälpt mig med flera olika projekt! Jag har varit nöjd men är också projektledare själv så jag har drivit mycket själv vad gäller ritningar och att vara på plats mycket i mina projekt. Jag har varit nöjd men har också behövt peta en del, men det är också för att jag är perfektionist och väldigt noga med små små detaljer. Dom har alltid rättat till det jag har bett om och åtgärdat sånt som blivit fel.

– Therese (2022-01-24)

L

Balkongprojekt

Vi har anlitat dom några gånger, senast var ett objekt med omgjutning av balkonger .

– Leif på Alcons Balkongentreprenad AB (2021-04-18)

P

Golv och snickerier

Vi uppförde en vårdcentral i Tyresö under 2018! De la golv och utförde en del snickeriarbeten! Jag upplevde dem som seriösa och bra på det de gör!

– Pierre Reif Trumfator AB (2019-01-17)

L

Utbyggnad terass samt stenläggning

Vi är fantastiskt nöjda med Byggimperiums jobb! Altanutbyggnaden och plattorna blev jättebra och det gick snabbt och smidigt. Byggledarna och arbetarna lyssnade på vad vi ville göra och kom med egna förslag på lösningar. Hela tiden med våra prioriteringar i åtanke och med regelbunden kontroll av att vi var nöjda. Vi rekommenderar definitivt Byggimperium och kommer kontakta dem igen när vi behöver något byggt igen!

– L och A (2018-07-27)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...