BZ Home Design

Bild av företag BZ Home Design
Söker Du någon som kan uppfylla Dina idéer och drömmar? Då har Du hittat rätt! BZ Home Design är företaget som arbetar sida vid sida med kunden. Vi specialiserar oss på platsbyggda kök och inredningar där kunden ofta vill framhäva sin personliga stil. Design och helhetskänsla är något vi brinner för och vi använder ofta olika typer av ljussättning för att lyfta känslan ytterligare. Titta gärna på våra referensjobb och omdömen i flikarna ovan. På hembesöket lägger vi stor energi på att ta fram en lösning för just Dina behov och önskemål. För att underlätta för dig som kund åtar vi oss ofta totalentreprenad. Företaget startades våren 2005 och drivs av Jonas Betzholtz, som är utbildad möbelsnickare och har över 15års erfarenhet i branschen. Besök gärna min Facebook-sida Text visas om bilden är trasig Varmt välkommen med din förfrågan! Jonas Betzholtz

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som BZ Home Design har utfört.

Där gammalt möter nytt - Kök på Sveavägen

I detta kök revs det gamla städskåpet ut för att få ett större och luftigare kök. Gammalt och nytt kombinerades för att slutligen lägga till små detaljer som gav köket sin personlighet. Ett lugnt och harmoniskt kök!

Köksrenovering.

Köksrenovering. Den klassiska funkisen i modern tappning. Bevara och återbruka. En renovering som minst sagt gav köket nytt liv.

50-talskök får nytt liv!

Kunden ville bevara det charmiga funkisköket men göra det "coolt" även för 2000-talet. Originalskåpen flyttades runt, diskbänken höjdes, nya vitvaror och spotlights installerades, och kaklet byttes ut mot en lackerad glasskiva. Massiv ekparkett lades in och luckorna fick en varm, grå ton. Ett varmt och mysigt kök!

Glasgolv med mysfaktor!

Kunden ville genom att montera en glasskiva, föra ner ljuset från takfönstret till den nedre hallen. För att skapa en kontrast la vi in ett mörkt trägolv, och installerade spotlights för att ge extra ljus. En mycket trivsam kund, där många spännande designuppdrag väntar...

Hall-inredning i Hammarby Sjöstad

För att få maximal förvaring samt "ge liv" till den i övrigt ganska neutrala hallen specialbyggdes denna bokhylla.

Lantligt i Tyresö!

Det stora köket i Tyresö var opraktiskt med långt mellan diskbänk, spis och kyl. Därför planerades köket om så huvudstationerna var samlade. Överskåpen försvann och istället byggdes ett stort vitrinskåp intill matplatsen. För att utöver val av luckor, handtag, etc, förhöja den lantliga känslan, specialbyggdes en vedlår under fönstret. Ett ljust, stort och luftigt kök till en glad småbarnsfamilj!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BZ Home Design.

K

Hjälp/offert önskas avs köksrenovering

Jonas är oerhört duktig och vi upplevde honom som mkt trevlig och bra att ha att göra med. Vi anlitade honom i samband med helrenovering av lägenhet, bl a omfattande köksrenovering. Mycket nöjda! Rekommenderar.

– Klara & Henrik (2021-12-28)

Hantverkarens svar

Tack snälla för det fina omdömet och ett trevligt projekt!

M

Reparation av garderob

Jag anlitade Jonas för att laga min garderob i hallen som genom åren fått sig några törnar varav ett rejält och mycket fult hål i golvnivå. Av det fula hålet syns absolut ingenting och faktum är att hela garderoben nu ser nu helt ny ut. Jag upplevde Jonas som oerhört trevlig, noggrann och effektiv, är mycket nöjd med resultatet och vill därför varmt rekommendera Jonas till andra.

– Mathias L (2013-02-20)

Å

Platsbyggd garderob

Jonas har byggt måttanpassade garderober i vår lägenhet från 1887. En svår uppgift eftersom det finns inte en enda rak vinkel. Jonas har gjort ett fantastiskt fint jobb, han är noggrann och lyhörd för kundens önskemål. Vi är mycket, mycket nöjda.

– Åsa och Alex (2012-02-19)

Köksrenovering

BZ Home Design gjorde en totalrenovering av vårat kök. Mycket trevliga hantvärkare, och proffsigt utfört!

J

Finsnickring av väggfast garderob i 40-talsstil

Jonas är en mycket skicklig snickare som klart mötte våra högt ställda förväntningar. Jonas har en bra förmåga att förstå kundens önskemål och omsätta dessa till snygga och väl fungerande snickerier av hög kvalitet. Jonas kom i tid, gjorde ett utmärkt jobb, blev klar i tid och allt till rimlig kostnad. Vi vill därför gärna varmt rekommendera Jonas som snickare.

– Johan och Åsa (2011-08-10)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt