Omontis AB

Bild av företag Omontis AB

OMONTIS AB - www.omontis.se Företaget utför byggnadsvård samt traditionell byggservice Vanligt förekommande uppdrag är köksrenoveringar, helrenoveringar och tillbyggnader, mur och putsarbeten , målning in-utvändigt samt byggnadsbesparande åtgärder. "Min vision är att bygga ärligt och rätt för kundens önskemål." Pär Öberg Omontis AB utför 90% av sina projekt hos privata kunder som totalentreprenör och resterande 10% åt företag och myndigheter. Lycka till med ditt projekt !

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Omontis AB har utfört.

Ny välkomnande trappa.

Badrum, platta för växthus och braskamin

Fint omdöme från en nöjd kund. Pär på Omontis har utfört ett flertal arbeten hos oss i Östervåla. De större projekten var: 1. Ett helt nytt badrum som byggdes av en bit av förrådet 2. En plattform för ett växthus om montering av växthuset. 3. Installation av braskamin och montering av brandvägg som kläddes med dekorationstegel. Omontis var Entreprenör och projektledde bl.a. elektriker och vvs- montörer. Pär är en duktig kommunikatör och vi fattade alla beslut tillsammans. Omontis höll tidplan och budget. Jag anlitar gärna Omontis igen. 2024-04-15 • AGNETA W. • 5 STJÄRNOR

Takbyte på vårt hus och renovering av sommarstugan

Omdöme från en nöjd kund: Jag kan fullhjärtat rekommendera Per på och Omontis. Han är snabb, noggrann och ger gärna egna bra förslag under arbetets gång. Jag fick själv tag på honom via en rekommendation från en annan byggfirma. Speciellt uppskattar jag hans noggranna uträkning innan arbetet, för att ge en så exakt prognos som möjligt både i tid och pris för material. Vi har anlitat honom flera gånger. Bland annat har han lagt om vårt tak på vår villa i Uppsala. Han har även utfört stor renovering av vår sommarstuga i Öregrund. Det innebar bla kök, golvbyte, tvättstuga, kamin, badrum nya fönster och en helt ny altan. Han har varit helt självgående och vi har bara stämt av ibland. Det har fungerat väldigt bra. 2024-04-02 • TOMAS M. •

Renovering

Renovering

Renovering

Renovering

Liten stuga

Nytt kök

Köksrenovering

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Omontis AB.

A

Stensättning av uteplats

Mycket bra resultat!

– Anja (2024-06-03)

L

Vägg och snedtak vid trappa

Perfekt!!

– Lena (2024-05-22)

U

Renovera balkong och kök och lite annat.

Anlitat Pär på Omontis AB vid ett flertal tillfällen och är mycket nöjd. Pär har bl.a. stöttat upp min nedsjunkna och skakiga balkong (jag har sutteränghus), förstärkt, slipat och målat densamma. Vidare har han renoverat mitt kök och även lagat matsalsbordet, vars träfot spruckit. Han har även gjort arbeten för mina grannar, bl.a. lagt om taket på vårt gemensamma garage och utfört snickararbeten inomhus. Förutom skicklig och händig är han en behaglig person att samarbeta med.

– Ulf E (2024-04-18)

A

Badrum, platta för växthus och braskamin

Pär på Omontis har utfört ett flertal arbeten hos oss i Östervåla. De större projekten var: 1. Ett helt nytt badrum som byggdes av en bit av förrådet 2. En plattform för ett växthus om montering av växthuset. 3. Installation av braskamin och montering av brandvägg som kläddes med dekorationstegel. Omontis var Entreprenör och projektledde bl.a. elektriker och vvs- montörer. Pär är en duktig kommunikatör och vi fattade alla beslut tillsammans. Omontis höll tidplan och budget. Jag anlitar gärna Omontis igen.

– Agneta W (2024-04-15)

T

Renovering samt takbyte

Jag kan fullhjärtat rekommendera Per på och Omontis. Han är snabb, noggrann och ger gärna egna bra förslag under arbetets gång. Jag fick själv tag på honom via en rekommendation från en annan byggfirma. Speciellt uppskattar jag hans noggranna uträkning innan arbetet, för att ge en så exakt prognos som möjligt både i tid och pris för material. Vi har anlitat honom flera gånger. Bland annat har han lagt om vårt tak på vår villa i Uppsala. Han har även utfört stor renovering av vår sommarstuga i Öregrund. Det innebar bla kök, golvbyte, tvättstuga, kamin, badrum nya fönster och en helt ny altan. Han har varit helt självgående och vi har bara stämt av ibland. Det har fungerat väldigt bra.

– Tomas M (2024-04-02)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt