Omontis AB

OMONTIS AB - www.omontis.se Vi utför byggnadsvård samt traditionell byggservice Vanligt förekommande uppdrag för oss är köksrenoveringar, helrenoveringar och tillbyggnader, takrenoveringar samt byggnadsbesparande åtgärder. Tillsammans med goda underentreprenörer kan vi leverera en helhet inom bygg,el och vvs. Omontis AB utför även markarbeten med maskiner från den egna flottan(grävare och lastare) Företaget ägs av Pär Öberg som själv arbetar aktivt i företaget med ytterligare 2 anställda och fler vid behov genom mycket goda samarbeten. Vår vision är att bygga ärligt och rätt för kunden önskemål. Omontis AB utför 90% av sina projekt hos privata kunder som totalentreprenör och resterande 10% åt företag och myndigheter. Vi försöker ligga på en lagom orderingång och planerar hellre långt fram och i tid än att kastar oss över något. Kanske kan även ditt projekt vänta en liten tid och tillsammans med oss få en otroligt bra start? Lycka till! Vi erbjuder även projektledning och samordningsansvar.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Omontis AB har utfört.

Referensjobb "Ny välkomnande trappa." utfört av Omontis AB

Ny välkomnande trappa.

Referensjobb "Renovering" utfört av Omontis AB

Renovering

Renovering

Referensjobb "Renovering" utfört av Omontis AB

Renovering

Renovering

Referensjobb "Liten stuga" utfört av Omontis AB

Liten stuga

Referensjobb "Nytt kök" utfört av Omontis AB

Nytt kök

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Omontis AB

Köksrenovering

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Omontis AB.

L

Bygga in farstukvist

Otroligt hjälpsamma och trevliga. Bygget är inte riktigt klart än men det som gjorts hittills är mkt bra och proffsigt utfört. Kan absolut rekommendera detta företag.

– Linda Pike (2018-10-26)

Fönsterbyte

Vi är nöjda, allt fungerade jättebra.

G

Utbyggnad av altan

Proffsigt och trevligt uppträdande och ett mycket väl utfört arbete med klar känsla av kvalitet, där Pär Öberg var klart lyhörd även under byggnationen som jag är mycket nöjd med. Han höll dessutom både offererat pris och den tidsplan som gjordes upp, samt städade upp riktigt bra efter sig. Jag är nu en mycket stolt altan ägare och rekommenderar definitivt Omontis till fler :-)

– Göran B (2018-05-21)

P

Kontrollansvarig till utbyggnad

Proffsig och tillmötesgående. Pär tog verkligen ansvar för att lyckas med vårat projekt. Vi visste inte riktigt vad vi ville ha men fick en massa råd och vägledning. Stort tack!

– Peter&Isabella Henriksson (2018-03-19)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...