Omontis AB

Bild av företag Omontis AB

OMONTIS AB - www.omontis.se Företaget utför byggnadsvård samt traditionell byggservice Vanligt förekommande uppdrag är köksrenoveringar, helrenoveringar och tillbyggnader, takrenoveringar samt byggnadsbesparande åtgärder. "Min vision är att bygga ärligt och rätt för kundens önskemål." Pär Öberg Omontis AB utför 90% av sina projekt hos privata kunder som totalentreprenör och resterande 10% åt företag och myndigheter. Lycka till med ditt projekt !

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Omontis AB har utfört.

Ny välkomnande trappa.

Badrum, platta för växthus och braskamin

Fint omdöme från en nöjd kund. Pär på Omontis har utfört ett flertal arbeten hos oss i Östervåla. De större projekten var: 1. Ett helt nytt badrum som byggdes av en bit av förrådet 2. En plattform för ett växthus om montering av växthuset. 3. Installation av braskamin och montering av brandvägg som kläddes med dekorationstegel. Omontis var Entreprenör och projektledde bl.a. elektriker och vvs- montörer. Pär är en duktig kommunikatör och vi fattade alla beslut tillsammans. Omontis höll tidplan och budget. Jag anlitar gärna Omontis igen. 2024-04-15 • AGNETA W. • 5 STJÄRNOR

Takbyte på vårt hus och renovering av sommarstugan

Omdöme från en nöjd kund: Jag kan fullhjärtat rekommendera Per på och Omontis. Han är snabb, noggrann och ger gärna egna bra förslag under arbetets gång. Jag fick själv tag på honom via en rekommendation från en annan byggfirma. Speciellt uppskattar jag hans noggranna uträkning innan arbetet, för att ge en så exakt prognos som möjligt både i tid och pris för material. Vi har anlitat honom flera gånger. Bland annat har han lagt om vårt tak på vår villa i Uppsala. Han har även utfört stor renovering av vår sommarstuga i Öregrund. Det innebar bla kök, golvbyte, tvättstuga, kamin, badrum nya fönster och en helt ny altan. Han har varit helt självgående och vi har bara stämt av ibland. Det har fungerat väldigt bra. 2024-04-02 • TOMAS M. •

Renovering

Renovering

Renovering

Renovering

Liten stuga

Nytt kök

Köksrenovering

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Omontis AB.

U

Renovera balkong och kök och lite annat.

Anlitat Pär på Omontis AB vid ett flertal tillfällen och är mycket nöjd. Pär har bl.a. stöttat upp min nedsjunkna och skakiga balkong (jag har sutteränghus), förstärkt, slipat och målat densamma. Vidare har han renoverat mitt kök och även lagat matsalsbordet, vars träfot spruckit. Han har även gjort arbeten för mina grannar, bl.a. lagt om taket på vårt gemensamma garage och utfört snickararbeten inomhus. Förutom skicklig och händig är han en behaglig person att samarbeta med.

– Ulf E (2024-04-18)

A

Badrum, platta för växthus och braskamin

Pär på Omontis har utfört ett flertal arbeten hos oss i Östervåla. De större projekten var: 1. Ett helt nytt badrum som byggdes av en bit av förrådet 2. En plattform för ett växthus om montering av växthuset. 3. Installation av braskamin och montering av brandvägg som kläddes med dekorationstegel. Omontis var Entreprenör och projektledde bl.a. elektriker och vvs- montörer. Pär är en duktig kommunikatör och vi fattade alla beslut tillsammans. Omontis höll tidplan och budget. Jag anlitar gärna Omontis igen.

– Agneta W (2024-04-15)

T

Renovering samt takbyte

Jag kan fullhjärtat rekommendera Per på och Omontis. Han är snabb, noggrann och ger gärna egna bra förslag under arbetets gång. Jag fick själv tag på honom via en rekommendation från en annan byggfirma. Speciellt uppskattar jag hans noggranna uträkning innan arbetet, för att ge en så exakt prognos som möjligt både i tid och pris för material. Vi har anlitat honom flera gånger. Bland annat har han lagt om vårt tak på vår villa i Uppsala. Han har även utfört stor renovering av vår sommarstuga i Öregrund. Det innebar bla kök, golvbyte, tvättstuga, kamin, badrum nya fönster och en helt ny altan. Han har varit helt självgående och vi har bara stämt av ibland. Det har fungerat väldigt bra.

– Tomas M (2024-04-02)

M

Hjälp med golv och fönster

Jag är nästintill ovillig att dela med mig om våra erfarenheter med Pär då vi vill ha honom för oss själva, haha! Pär hjälpte oss första gången med att ta bort gammalt ruttet köks- och hallgolv och tillhörande bjälkar för att sedan konvertera mullbänken till krypgrund. Gjöt upp runt grunden, nya bjälkar, isolering och nytt golv med fris runt kanterna, helt otroligt fint blev det! Andra gången vi anlitade inom så beställde vi 10st innerbågar till våra Englas fönster, även där utmärkt utfört enligt våra önskemål! Pär har sannerligen varit en glädje att anlita, han är snabb och effektiv, han tar själv initiativ till uppföljning och skickade löpande uppdateringar med bilder på hur det gick. Går inte att understryka nog hur skönt det är med en hantverkare som man slipper jaga för att få svar från! Att han dessutom var öppen för att vi som renoveringsnoviser fick vara med och jobba för att både hålla kostnader nere och lära oss var ovärderligt. På en skala från 1-5 så får Pär på Omontis 10poäng! Jag förstår att mitt utlåtande kan låta så odelat positivt att man kan misstänka att jag på något sätt blivit mutad eller skulle vara släkt med Pär, men tyvärr är så inte fallet då Pär också är otroligt trevlig och skulle kunna förgylla vilken familjemiddag som helst!

– Maja (2024-03-21)

A

Laga läckande tak

Vi är mycket nöjda med Pär Öberg, dels hans kompetens och allt han gjort för oss, dels hans glada och vänliga bemötande. När taket började läcka gjorde han dessutom en akututryckning för att stoppa eländet snarast, i väntan på tid för det stora takbytesprojektet. Häftigast är hans trapplösning - vår tomt ligger 2,5 meter lägre än vår (4 villors) gemensamma garageplan och ursprungstrappan ned hade helt fallit ihop. Jag återkommer med bilder och mer text. Lite snålt om tid just nu.

– Axel B (2024-03-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt