Aerius Ventilation AB

Välkommen till Aerius Ventilation AB. Vi arbetar för att göra ditt inomhusklimat bekvämare och bättre, ett friskt liv börjar med ett friskt inomhusklimat. Styrkan hos oss på Aerius är vår service gentemot dig som kund, du kan förvänta dig hjälpsamma och lösningsorienterade medarbetare som arbetar för att du som kund alltid ska få den bästa servicen. Vårt fokus är service, fläktmotorbyten och diverse ventilationsarbeten av alla möjliga ventilationssystem för villor, restauranger, hotell, bostadsrätter och hyresrätter i Stockholm med omnejd. Vår chefstekniker besitter erfarenhet av alla möjliga ventilationssystem sedan 1989. Vi arbetar dessutom med att byta ftx system i både villor, småhus, kontor och restauranger. • Våra aggregat är kvalitetssäkrade i toppmoderna fabriker, har bra garantier och lever upp till förväntad kvalitet. • Våra medarbetare har stor erfarenhet inom ventilation. • Vi använder material och verktyg av högsta kvalitet och har alltid miljön i fokus i vårt arbete. • Vi är serviceinriktade i vårt arbete. Har du några frågor så kan du alltid nå oss under arbetets gång. Kundbemötandet är alltid i fokus för oss. Kontakta gärna oss om du behöver hjälp med ventilationsarbeten! Aerius Ventilation AB Lyftkransvägen 7 A 142 50 Skogås 08-400 255 53

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Aerius Ventilation AB.

M

Installation av ventilation

Jag har anlitat företaget tidigare och varit nöjd varför jag kontaktade dem igen då ventilationssystemet gick sönder. Jag blev mycket nöjd med den lösning och de produkter som Andreas föreslog. Det gällde byte av "ventilationsapparat" uppe på taket, byte av spisfläkt samt installation av ett antal väggventiler för tilluft. Ett speciellt tack till Ziad för hans utförda arbete! Han fick slita rejält med att få bort den gamla spisfläkten! Han var noggrann, gav tydliga instruktioner om hur allt fungerar och hade ett mycket trevligt bemötande.

– Maria (2022-08-24)

M

Kraftigt överprissatt halvdant jobb

Min erfarenhet är ett halvdant jobb, till vad som visade sig vara ett mycket välkryddat fastpris. Positivt: * Alla har varit väldigt trevliga att prata med och kommunikationen med dem har varit väldigt enkel och oftast snabb. Mindre positivt: * De gav ett fastpris som jag i efterhand förstått varit mycket väl tilltaget för det förhållandevis enkla och snabba jobb som utfördes. Det hade blivit väsentligt mycket billigare att gå per timme med annan leverantör. Halva priset, förmodligen ännu lägre. * De hade fel fläktmotor med sig som de först monterade. Trots att jag berättat vilken typ det skulle vara samt skickat bild på den gamla fläkten med beteckning och allt. En stor del av arbetstiden gick åt till försök till att få igång denna samt att till sist åka och köpa rätt fläktmotor och montera istället. * De plockade inte iordning efter sig på vinden där fläktmotorbytet skedde. De lämnade skräp och flyttad isolering var inte tillbakalagd. Jag förväntar mig inte att behöva slutföra efterarbetet själv när jag betalat en högt fastpris. * Felsökning och tätning av ventilationskanal utfördes amatörmässigt och hafsigt och blev inte korrekt åtgärdat. * Offert på ytterligare arbete lovades till dagen efter. Den offerten har aldrig kommit. * Lägg till detta en säljare som lovar mycket mer än de levererar. * De kom en timme före avtalad tid. Jobbet blev delvis utfört, men jag är inte imponerad. Känslan efteråt är att de inte har någon vidare kunskap om det de håller på med. Jag kan mer efter 10 minuters googlande än vad de själva kan. Ska jag inte kunna förvänta mig mer av så kallade yrkesproffs? Har jag för högt ställda förväntningar? Tyvärr kan jag inte rekommendera dem!

– Missnöjd (2020-06-08)

Hantverkarens svar

Tråkigt att ni upplevt en dålig erfarenhet. När vi sätter fasta priser är vi osäkra på hur lång tid arbetet kan ta, i ert fall gick de nu snabbare men kunde tagit längre tid. I detta fall fick vi fel fläkt från leverantören, så vi behövde jaga rätt på en ny så arbetet kunde slutföras. Vi arbetar ständigt på att bli bättre och utveckla oss. Ni är välkomna att höra av er till oss på info@aerius.se om ni har några frågor.

E

Ventilationsrengöring/sugning

Trevlig och noggrann tekniker. Resultatet blev mycket bra. Arbetet omfattade rengöring av vent.kanaler, byte av köksfläktskanal, kollade motorn i luftvärmepumpen och bytte filter. Luftflödesmätning före och efter. Fast pris.

– Elin (2020-05-29)

H

Installera ventilation i badrum

Snabb kontakt och väl utfört arbete

– Håkan (2020-03-04)

A

Installation av ventilationssystem; F eller FTX

Mycket bra kommunikation med Tony, snabbt och tydligt från hans sida. Bra kvalité på arbetet som utfördes. Bra offertavtalsystem som går att signera med Bank-ID. Rekommenderar detta företag.

– Agmall (2019-08-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...