S.Bergström Måleri AB

Bild av företag S.Bergström Måleri AB

Vi har varit verksamma sedan 1992 Vi gör allt från mindre målerier till även större fastigheter och ombyggnationer. Köks och badrumsrenovering med certifierade samarbetspartner för säkra våtrum mm. Vi sätter kök, bygger altaner, målar rum lokaler, Parad villor in och utvändigt, Parad våningar på Östermalm Södermalm mm. Inga jobb är för små för oss! Jag som ägare har ett ytterst noggrant öga för allt som vi gör! Vi tar aldrig några genvägar bara för att bli klara eller så! Utan vi gör alla våra jobb med yttersta noggrannhet, kvalitet och seriositet! Vi håller om inte den högsta kvalitén inom det vi gör så är vi definitivt i toppen av denna bransch!! Vi har ett stort kontaktnät med Finsnickerier, arkitekter, Bygg & snickeri, VVS, Kakel & platt, Elektriker mm mm.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som S.Bergström Måleri AB har utfört.

Fasadmålning i Bromma

Totalrenoverad garagedörr

Renoverat balkongräcke.

Målning i trappa

Ommålade ytskikt i kök

Dörr efter och innan målning.

Tapetsering i trapphus

Fondvägg i trapphus

Balkongmålning

Målning - Fönster

Målning - Dörr

Målning

Fondvägg

Nymålad korridor

Nymålad Hall och Korridor

Tapetsering

Tapetsering

Nytapetserat

Nytapetserat

Målning och tapetsering

Skogsö Saltsjöbaden

Målning och tapetsering

Skogsö Saltsjöbaden

Målning och tapetsering

Skogsö Saltsjöbaden

Målning, kontorslokal i Sickla, 600m2 golvyta. 👍

Färdigt projekt i sickla där besiktningsmannen aldrig hade sett ett så välgjort måleriarbete!! Jag citerar! Det är det bästa måleriarbete jag någonsin sett och då har jag själv jobbat som målare!!

Renovering av en ytterdörr

Före och efter

Renovering i Saltsjö- Boo

Fasadmålning i Tyresö

Renovering i Saltsjö-Boo

Målning av väggar, tak och samtliga snickerier

Inbyggda garderober

Inbyggda garderober

Referensbild och omdöme från kund: Ja, jag har anlitat Stefan Bergström måleri för flera jobb efter rekommendation av en fd granne som är en mycket petig arkitekt. Alla jobb Stefan har gjort har utförts med stor hantverksskicklighet och noggrannhet. Det har varit allt från att tvätta ner och laga upp gamla tak till bredspackling och målning av väggar och snickerier i både villa och flera lägenheter (jag gillar att fixa! Men överlåter målning till proffs). Både ommålningar och nymålningar. Han har bra kännedom om material, tar egna initiativ, täcker och städar, kommer alltid när han lovat och är dessutom en särdeles trevlig person. Vi möts båda i att vi gillar väl utfört och gediget hantverk. Han är inte den billigaste hantverkaren men han ger väldigt mycket valuta för pengarna. Jobbet som utförts har varit mycket bra och hantverksskickligt mitt intryck av Stefan och hans måleri är väldigt bra. Jag tvekar inte att ge Stefan betyget 5. //Johan

Kunder som är nöjda med sin nya altan

Tapetsering - Fondvägg

Omdöme och referensbild från Kund: Mycket duktig yrkesman. Arbetade snabbt och effektivt. Vi är mycket nöjda med resultatet. Göran & Birgitta i Tyresö.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för S.Bergström Måleri AB.

P

Renovering av teak-bänkskivor i köket samt ytskikt i trapphus och källargång.

”Eftersom jag var så oerhört nöjd med det omfattande utomhusarbete Stefan utförde i somras, så blev jag väldigt glad att Stefan kunde hitta tid att även ta sig an en utmaning inomhus nu under vintern. Vi fick hjälp med slipning och oljning av teak-bänkskivor i köket, samt renovering av ytskikt i trapphus och källargång. Mycket snyggt, proffsigt och snabbt arbetat. Trots att centrala delar av huset var byggarbetsplats under ca två veckor, så var det väldigt lite som stördes i våra vanliga sysslor. Som alltid väldigt bra genomgångar och överenskommelser innan arbete påbörjas, rent och ordnat på arbetsplatsen och trevliga samtal under arbetets gång. Väldigt nöjd igen. Se referensbilder. ________________________________________

– Per Tranaeus (2021-02-09)

P

Slipning och oljning av teak

Det kan inte bli mer professionellt, snyggt, lugnt, säkert och noggrant gjort. Stefan gjorde ett fantastiskt arbete i gott samråd med mig inför allt som skulle göras. Bra samarbete, bra rådgivning från Stefan, tydligt samtal och trevligt var det också. Arbetet var inte enkelt. Det som behövde lagas lagades innan målning och det som behövde riktas fixades till innan ytskiktsarbetet började. Det blev nån blandning mellan att vara snickare, husfixare och målare och det klarade Stefan galant, och att få tillbaka den finish som nu finns på ytterdörrar, garageport och balkongräcke är det inte många som klarar av tror jag. Snyggt gjort, bra grundarbete, bra verktyg, rätt färg och olja, inget sull, dräll eller fula kanter efter tre veckors arbete. Rackarns bra Stefan. Vi ses snart igen. Per :-)

– Per Tranaeus (2020-11-09)

K

Totalrenovering av lägenhet

Arbetet utfördes på ett utmärkt sätt och jag upplevde företaget väldigt personligt och med bra service. Får 5 av 5 stjärnor ifrån mig.

– Kim K (2019-11-26)

H

Målning

De får en 5:a av mig. Tog ett bra helheltsgrepp med ommålning av köksluckor, lite gipsarbete samt fint måleri.

– Hjalmar (2019-11-12)

L

Totalrenovering av ytskikt - Målning

Vi är mycket nöjda med arbetet som utfördes hos oss av Stefan Bergström. Resultatet blev mycket bra! För oss betydde det också mycket att planering, förberedelser och dialog under själva arbetet fungerade mycket bra. När man målar om ställs man ofta inför många, ganska svåra, beslut som rör detaljer så som kulör och färgers matthet mm. Som kund har man begränsad kunskap och vi vill gärna lyfta fram det stöd vi fick kring detta genom att Stefan var lyhörd, kom med konkreta förslag och delade med sig av sin kunskap för att vi skulle nå det resultat som vi var ute efter. Enkel planering och mycket bra service!

– Lars & Josefina (2019-11-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt