S.Bergström Måleri AB

Vi har varit verksamma sedan 1992 Vi gör allt från mindre målerier till även större fastigheter och ombyggnationer. Köks och badrumsrenovering med certifierade samarbetspartner för säkra våtrum mm. Vi sätter kök, bygger altaner, målar rum lokaler, Parad villor in och utvändigt, Parad våningar på Östermalm Södermalm mm. Inga jobb är för små för oss! Jag som ägare har ett ytterst noggrant öga för allt som vi gör! Vi tar aldrig några genvägar bara för att bli klara eller så! Utan vi gör alla våra jobb med yttersta noggrannhet, kvalitet och seriositet! Vi håller om inte den högsta kvalitén inom det vi gör så är vi definitivt i toppen av denna bransch!! Vi har ett stort kontaktnät med Finsnickerier, arkitekter, Bygg & snickeri, VVS, Kakel & platt, Elektriker mm mm.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som S.Bergström Måleri AB har utfört.

Referensjobb "Fasadmålning i Bromma" utfört av S.Bergström Måleri AB

Fasadmålning i Bromma

Referensjobb "Renovering av en ytterdörr" utfört av S.Bergström Måleri AB

Renovering av en ytterdörr

Före och efter

Referensjobb "Renovering i Saltsjö- Boo" utfört av S.Bergström Måleri AB

Renovering i Saltsjö- Boo

Referensjobb "Fasadmålning i Tyresö" utfört av S.Bergström Måleri AB

Fasadmålning i Tyresö

Referensjobb "Renovering i Saltsjö-Boo" utfört av S.Bergström Måleri AB

Renovering i Saltsjö-Boo

Referensjobb "Målning av väggar, tak och samtliga snickerier" utfört av S.Bergström Måleri AB

Målning av väggar, tak och samtliga snickerier

Referensjobb "Inbyggda garderober" utfört av S.Bergström Måleri AB

Inbyggda garderober

Referensjobb "Inbyggda garderober" utfört av S.Bergström Måleri AB

Inbyggda garderober

Referensbild och omdöme från kund: Ja, jag har anlitat Stefan Bergström måleri för flera jobb efter rekommendation av en fd granne som är en mycket petig arkitekt. Alla jobb Stefan har gjort har utförts med stor hantverksskicklighet och noggrannhet. Det har varit allt från att tvätta ner och laga upp gamla tak till bredspackling och målning av väggar och snickerier i både villa och flera lägenheter (jag gillar att fixa! Men överlåter målning till proffs). Både ommålningar och nymålningar. Han har bra kännedom om material, tar egna initiativ, täcker och städar, kommer alltid när han lovat och är dessutom en särdeles trevlig person. Vi möts båda i att vi gillar väl utfört och gediget hantverk. Han är inte den billigaste hantverkaren men han ger väldigt mycket valuta för pengarna. Jobbet som utförts har varit mycket bra och hantverksskickligt mitt intryck av Stefan och hans måleri är väldigt bra. Jag tvekar inte att ge Stefan betyget 5. //Johan

Referensjobb "Kunder som är nöjda med sin nya altan" utfört av S.Bergström Måleri AB

Kunder som är nöjda med sin nya altan

Referensjobb "Tapetsering - Fondvägg" utfört av S.Bergström Måleri AB

Tapetsering - Fondvägg

Omdöme och referensbild från Kund: Mycket duktig yrkesman. Arbetade snabbt och effektivt. Vi är mycket nöjda med resultatet. Göran & Birgitta i Tyresö.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för S.Bergström Måleri AB.

K

Totalrenovering av lägenhet

Arbetet utfördes på ett utmärkt sätt och jag upplevde företaget väldigt personligt och med bra service. Får 5 av 5 stjärnor ifrån mig.

– Kim K (2019-11-26)

H

Målning

De får en 5:a av mig. Tog ett bra helheltsgrepp med ommålning av köksluckor, lite gipsarbete samt fint måleri.

– Hjalmar (2019-11-12)

L

Totalrenovering av ytskikt - Målning

Vi är mycket nöjda med arbetet som utfördes hos oss av Stefan Bergström. Resultatet blev mycket bra! För oss betydde det också mycket att planering, förberedelser och dialog under själva arbetet fungerade mycket bra. När man målar om ställs man ofta inför många, ganska svåra, beslut som rör detaljer så som kulör och färgers matthet mm. Som kund har man begränsad kunskap och vi vill gärna lyfta fram det stöd vi fick kring detta genom att Stefan var lyhörd, kom med konkreta förslag och delade med sig av sin kunskap för att vi skulle nå det resultat som vi var ute efter. Enkel planering och mycket bra service!

– Lars & Josefina (2019-11-08)

A

Totalrenoverat 124 m2

Får högsta möjliga betyg! Målat väggar, tak och snickerier. Stefan är supereffektiv. Snabbare och effektivare finns inte. Rekommenderar honom för allt och alla. Min far har också anlitat honom.

– Andreas Idfeldt (2019-10-29)

J

Målning

Ja, jag har anlitat Stefan Bergström måleri för flera jobb efter rekommendation av en fd granne som är en mycket petig arkitekt. Alla jobb Stefan har gjort har utförts med stor hantverksskicklighet och noggrannhet. Det har varit allt från att tvätta ner och laga upp gamla tak till bredspackling och målning av väggar och snickerier i både villa och flera lägenheter (jag gillar att fixa! Men överlåter målning till proffs). Både ommålningar och nymålningar. Han har bra kännedom om material, tar egna initiativ, täcker och städar, kommer alltid när han lovat och är dessutom en särdeles trevlig person. Vi möts båda i att vi gillar väl utfört och gediget hantverk. Han är inte den billigaste hantverkaren men han ger väldigt mycket valuta för pengarna. Jobbet som utförts har varit mycket bra och hantverksskickligt mitt intryck av Stefan och hans måleri är väldigt bra. Jag tvekar inte att ge Stefan betyget 5.

– Johan (2019-08-21)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...