I.N Kvalitetsbygg AB

Välkommen! Vi är ett byggföretag med en öppen och tydlig dialog, lyhörda snickare som ser till att arbetet blir utfört enligt just dina önskemål. Vi på IN Kvalitetsbygg AB har alltid ett ansvar mot dig som kund, ett ansvar om att hålla tiden, hålla priset, hålla snyggt och rent samt hålla hög kvalité på vårt arbete. I vår offert ger vi dig alla svar på kostnader och deadline. Inga dolda påslag eller luriga paragrafer. Vi spelar med öppna kort och tydliga offerter. Arbetar i Stockholm, Västerås och Enköping! Se gärna alla våra fina omdömen på Reco!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som I.N Kvalitetsbygg AB har utfört.

Renoverat kök

Renoveringar kök

Innan utfört arbete och efter

Fiskbens parkett,

Efterbild renovering

Innan renovering och efter

Efterbild renovering kök

Platsbyggd bokhylla och nytt kök

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för I.N Kvalitetsbygg AB.

M

Renovering av lägenhet,

Jag anlitade I.N Kvalitetsbygg AB i samband med att jag köpte en lägenhet och skulle renovera och göra om från en etta till en tvåa. Jag hade fått tips om Ionut av en vän och även jag blev fantastiskt nöjd! Jag har aldrig renoverat förut och tyckte jag fick ett jättebra stöd i beslut m.m. Ionut var alltid tillgänglig per telefon och extremt hjälpsam i alla steg under renoveringen (med allt ifrån att köpa material som saknades till att tipsa om rörmokare osv). Renoveringen innefattade i princip allt från golv till tak, utom renovering av badrum och han gjorde ett fantastiskt jobb med fantastiskt resultat, effektivt! Sammanfattat är jag supernöjd med I.N Kvalitetsbygg AB och rekommenderar dem varmt! Högsta betyg!

– Malin (2022-08-15)

S

Lägga värmegolv/ klinkers i ett stort kök.

Jag är en person som alltid är orolig när jag ska anlita hantverkare, men den här gången blev jag lugn vid första mötet med Ionut, vi anlitade Kvalitetsbygg AB för att lägga värmegolv/ klinkers i ett stort kök, arbetet flöt på exakt på minuten, vi var bortresta halva tiden och kunde följa jobbet via bilder som skickades till oss. Ionut visade ett stort engagemang och ansvar för att det skulle bli ett bra resultat vilket gjorde att man kände sig trygg hela tiden. Vi är mer än nöjda med resultatet och glada att fått träffa en så trevlig person som Ionut, slutpriset var inget annat än det vi kommit överens om, det fanns bara 5 stjärnor, vi ger 6. Stefan och Anette.

– Stefan & Anette (2022-08-08)

M

Sätta upp tavlor och glaslampor på vägg

Allt gick jätte bra. Smidiga och snabba svar via mail. Jobbet utfördes bra.

– Markus (2022-08-08)

G

Flera olika bygg projekt, målning, snickerier med mera..

Rivit vägg, gjort en dörröppning, satt upp väggpanel, målat flera rum, byggt skåp, satt golvlister + taklister, satt upp pärlspont, målat snickerier, satt upp hylla, platsbyggt skåp. Servicen var 10/10. Lyhörd enkel och lösningsorienterad. Resultatet blev precis som jag ville.

– Gabriela (2022-05-10)

L

Köksrenovering,

Otroligt nöjd! Jag anlitade IN kvalitetsbygg för att göra om köket, totalt förändring blev det, bättre än vad jag hade tänkt mig. Ionut är en trevlig, positiv kille. Kände direkt på mig att han vet vad han gör och att man kan lita på honom. Den utlovade tidens stämmer riktigt bra. Väldigt prisvärd. Absolut ska jag vända mig till Ionut igen när det är dags att renovera badrummet. 5+/5 är han värd.

– Linh (2022-05-03)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...