Medverk Allservice HB

Markarbeten Stockholm | Uppsala | Medverk Allservice Här på "Medverk Allservice" tror vi att det inte finns några små jobb. Alla jobb är viktiga, om det är en komplett byggprocess i ett hus eller sätter ihop en hylla från "Ikea" - allt måste göras med noggrannhet och precision. Varje projekt anses endast vara komplett när kunden är lycklig. Om du behöver hjälp med grävarbeten, så har vi en kraftfull 6,5 ton grävmaskin från Wacker Neuson med 3 skopor, som kan hjälpa dig med olika markarbeten: Anläggningsarbeten, Dräneringar, Grundgrävningar, Avloppsgrävningar, Tomtplaneringar Dränerings arbete Pool grävningar och de flesta andra arbeten inom området. Jobb kan utföras runt Stockholm, Bålsta och även Uppsala. Du är välkommen att kontakta oss vid frågor.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Medverk Allservice HB.

D

Anlägga Poolbotten med sättsand

Jag är supernöjd! Mycket trevliga och väldigt kompetent företag som gör det lilla extra! Kan verkligen rekommendera!

– Daniel Arrhenius (2021-06-14)

H

Grund till pool

Nöjd med hur jobbet utfördes. Allt till överenskommet pris och datum. Rekommenderas!

– Henrik Åkerlund (2020-09-28)

S

Gräva och installera glasfiberpool samt lägga mark

Vi är glada och nöjda över arbetet Medverk Allservice utförde. Aivar och hans kollega var mycket hjälpsamma, proffsiga och snabba!

– Sandra & Mikael Marffy (2020-09-07)

P

Jämna ut mark så vi kan ställa ut ovanmarkpool

Utmärkt service samt snabbt och bra utfört.

– Per-Erik (2020-06-29)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...