Danderyd Hantverksgrupp AB

Behöver du duktiga hantverkare för ditt bygg-/renoveringsprojekt? Vi kommer alltid hem till dig och tittar på det du behöver hjälp med. Efter vårt besök får du en offert. Ring oss och boka in ett kostnadsfritt hembesök! Vi ska vara ett naturligt val för kunder som behöver hantverkskunskap inom våra fokusområden. Vi håller oss ständigt uppdaterade gällande branschregler och miljö. Våra ca. 20 medarbetare har alltid fokus på att uppfylla våra kunders behov. Öppen kommunikation och tillgänglighet är nyckeln till lyckade projekt. Vi eller våra underentreprenörer är certifierade genom flertalet branschorganisationer, såsom Byggkeramikrådet när det kommer till våtrum, Elsäkerhetsverket när det gäller elinstallationer, Stockholms Byggmästarförening när det gäller arbetsmiljö och säkerhet m.fl.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Danderyd Hantverksgrupp AB har utfört.

Referensjobb "Renovering av rum" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

Renovering av rum

Danderyd hantverksgrupp har renoverat två rum och badrum hos mig. De har arbetat snabbt, varit flexibla och jag har helt ärligt inget dåligt att säga. Anna-Moa

Referensjobb "Renovering av 50-talskök" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

Renovering av 50-talskök

Jodå, vi är mycket nöjda med det arbetet som företaget la ner hos oss! Helt klart en 5 för deras insats. Vi har behållt 50-talsinredningen så gott det går. I stort sett allt utom köksutrustning och blandare är original men numer är det renoverat i nyskick. Diskbänk och kakel, REDA-behållarna och snedskåpen, luckor och lådor - allt är från 1952.

Referensjobb "50-tals kök innan renovering" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

50-tals kök innan renovering

Innan renovering

Referensjobb "Renovering av villa i Danderyd" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

Renovering av villa i Danderyd

Referensjobb "Kök -innan renovering" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

Kök -innan renovering

Referensjobb "Kök - efter renovering" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

Kök - efter renovering

Referensjobb "Matplats - innan renovering" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

Matplats - innan renovering

Referensjobb "Matplats - efter renovering" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

Matplats - efter renovering

Referensjobb "Matplats - innan renovering" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

Matplats - innan renovering

Referensjobb "Matplats - efter renovering" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

Matplats - efter renovering

Referensjobb "Takomläggning plus en del åtgärder på vinden" utfört av Danderyd Hantverksgrupp AB

Takomläggning plus en del åtgärder på vinden

Danderyd Hantverksgrupp utförde takomläggning plus en del åtgärder på vinden i vår villa under maj månad 2020. Arbetet som utfördes var förstklassigt och kon.trollerat av extern besiktningsman. Arbetet var avklarat på två veckor. Kostnaden stämde med den ursprungliga offerten, också några tilläggsarbeten debiterades enligt offerten. Totalt sett ett hyggligt pris. Jag är mycket nöjd med hela projektets genomförande och ger högsta betyg (5). //Lennar G. Ps. Se ett längre omdöme bland omdömena.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Danderyd Hantverksgrupp AB.

Takomläggning plus en del åtgärder på vinden

Danderyd Hantverksgrupp (DHVG) utförde takomläggning plus en del åtgärder på vinden i vår villa under maj månad 2020. Takarbetet bestod av byte av 5 m² råspont, ny takpapp och läkt, nya tegelpannor (falsade Wienerberger) samt nya hängrännor och stuprör. För taksäkerheten monterades livlinefäste, snörasskydd och en brygga vid skorstenen. En takfläkt monterades för husets frånluft i stället för en äldre kanalfläkt på vinden. Ny större servicelucka sattes in. Takfoten målades. På vinden byttes en del ventilationsrör och drogs upp på taket. Mineralullsskivor som försvårade takfotsventilationen togs bort. Vi var inte överens om hur ventilationen av vinden bör anordnas. Jag har förstått att ventilation av en kallvind är en knepig fråga där åsikterna går starkt isär. Takläggarna ville installera s.k. mögelstoppers, vilka jag blivit starkt avrådd från vid tidigare besiktningar. På min önskas installerades i stället två frånluftsdon vars öppning kan regleras och helt stängas. Framtiden får utvisa om takfotsventilation och frånluftsdon räcker. DHVG kommer att inspektera vinden i fortsättningen. Jag har haft mycket bra kontakt med projektledaren Per Larsson och vi har diskuterat oss fram till kloka lösningar på oväntade problem. Arbetet som utfördes av DHVG var förstklassigt och kontrollerat av extern besiktningsman. Arbetet var avklarat på två veckor. Kostnaden stämde med den ursprungliga offerten, också några tilläggsarbeten debiterades enligt offerten. Totalt sett ett hyggligt pris. Jag är mycket nöjd med hela projektets genomförande och ger högsta betyg (5).

– Lennart Garmer (2020-06-24)

M

Köksrenovering m.m.

Jag var mycket nöjd. Skulle ge 5/5 De höll tiden, enkla att kommunicera med, hitta lösningar och gjorde ett fint jobb. Har anlitat hantverkare 2 ggr innan och det har inte varit i närheten av så enkelt att arbeta med de som Danderyds Hantverksgrupp. Den renoveringen som gjordes var - målning, bredspackling, riva vägg, demontera kök, sätta upp nytt kök, nya badrumsmöbler, målat i badrum, lagt parkettgolv, spottar i tak heltäckningsmatta och småpill som att de hjälpte till att få upp tv-bänk på vägg, gardinskenor, utomhusbelysning, mm. Smidigt att få allt klart inför inflytten till villan. Mycket nöjd, rekommenderar starkt om du vill anlita en hantverkare som du kan lita på och slippa bekymmer!

– Marielle J (2020-05-04)

M

Om- och Tillbyggnad

Dom har hjälpt oss regelbundet, senast med en större om och tillbyggnad av en privatvilla där garaget byggdes om till boyta hos kund i Norrort. Ca 38 kvm, med grund, vvs och el också. Dom höll i hela bygget och kunden kände sig trygg under byggtiden, dom höll tiderna som lovade och kostnaderna stannade inom rätt gränser. Dom har alla yrkesgrupperna. Dhvg svarar alltid med telefonen eller mailet. Dom är skitenkla att samarbeta med och seriösa.

– Micke K (2020-04-27)

H

Renovering av tak och carport mm.

Renovering av tak, insättning av takfönster, plåtklädnad av takkupor, renovering carport, byte träfasad gavelspetsar, byte till oljefyllda element, byte av badrumsfläktar, renovering fönster etc. I huvudsak mycket professionellt utfört. Vi hade också en egen besiktningsman på plats en till två gånger varje vecka som löpande följde deras arbete och kom med propåer om något behövde ändras eller justeras. I dessa fall var Danderyd Hantverksgrupp mycket lyhörda. Trevliga, kunniga, lösningsfokuserade och ärliga/transparenta. Gav oss löpande info kring åtgärder som vi behövde känna till inklusive om de hade missat något. Jag skulle ge dom 4,5 i betyg.

– Henrik (2020-03-30)

M

Renovering av vägg och sovalkov

De var väldigt snabba och bra utfört.

– Magnus F (2020-02-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...