Bygga Huset i Sverige AB

Vi har många års branscherfarenhet och ett stort nätverk av nöjda kunder. Vi jobbar med totalentreprenad inom alla typer av byggprojekt, vår specialitet är badrum och kök och vi har alla tillstånd som krävs för att arbeta i våtutrymmen.Våra hantverkare är certifierade och har omfattande erfarenhet av badrumsrenovering. Vi har även experter på el och säkra elinstallationer i badrum. Hos oss är du alltid garanterad hög kvalitet och kan känna dig trygg med att lämna över totalansvaret till oss. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller gratis rådgivning gällande planering av ditt projekt. Tel Nihad 070-456 07 14

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bygga Huset i Sverige AB har utfört.

Referensjobb "Totalrenovering Tyresö" utfört av Bygga Huset i Sverige AB

Totalrenovering Tyresö

Totalrenovering av äldre hus i Hanviken inkluderande två badrum, tvättstuga och kök

Referensjobb "Vindslägenhet på Söder" utfört av Bygga Huset i Sverige AB

Vindslägenhet på Söder

Total ombyggnad av vindsförråd till etagelägenhet. Arbetet omfattade bland annat rivning av de gamla vindsförråden, håltagning i yttertak för terass och takfönster, trappa mellan våningsplanen. Lägenheten inrymmer idag tre rum, badrum och terass med skjutdörrar.

Referensjobb "Totalrenovering äldre hus i Huddinge" utfört av Bygga Huset i Sverige AB

Totalrenovering äldre hus i Huddinge

Totalrenovering av äldre hus i Huddinge. Källarplanet på ca 100 kvm gjordes om från grovkällare till spa med bastu, bubbelpool, dubbla duschar relaxavdelning och tvättstuga. Mellanplanet byggdes om helt med ny placering av köket, nytt badrum, byte av en ytterväg mot skjutglasdörrar.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bygga Huset i Sverige AB.

J

Kakla köksvägg

Duktiga, trevliga och effektiva. Mycket nöjd. Kan varmt rekommenderas.

– Jani (2022-10-16)

I

klinkers och golvvärme

Mycket nöjd med utfört jobb bestående av kakel och golvvärme på vår lilla toalett. Nahid var mycket noggrann och gjorde ett toppenfint jobb. Vi kan verkligen rekommendera Bygga Huset och återkommer gärna om vi behöver mer hjälp i framtiden. Tack

– Inger Enskede Januari - (2021-02-07)

A

Golv, avlopp och vatten

Fick hjälp med golv, golvvärme, vatten och avlopp. Ny toalett, duschkabin och golvbrunn. Allt är utfört till vår belåtenhet.

– Agnes Moren (2019-09-14)

K

Helrenovering av badrum + klinker på hallgolv

Jag är mycket nöjd med både badrum och hall. Det var lätt att kommunicera under arbetet och arbetet startade och blev klart på utsatt tid. Några mindre saker som jag inte var riktigt nöjd med (och jag är av den petiga sorten) åtgärdades snabbt. Jag kan varmt rekommendera företaget och kan tänka mig använda dem igen.

– Kristina (2019-09-08)

A

Renovering av två badrum

Helrenovering av 2 badrum. De gjorde allt från scratch. Dom passade tider och höll tidsplanen perfekt. Perfekt utförande och rekommenderar dem Varmt.

– Arne (2018-12-13)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...