Vela Bygg AB

Vela Bygg AB Från idéer till genomföranden med vikt på kompetens, kvalitét och utrustning. Vår vision är alltid leverera priseffektiva byggtjänster av hög kvalitet och därmed framstå som ett tydligt och självklart val. Tydligheten manifesteras i ambitionen att varje kund som anlitar oss ska få vad de förväntar sig och i tid. Vi är stolta över vårt arbete, våra medarbetare och våra kunder och tror att bemötande och relation är grunden i ett bra samarbete. Därför ställer vi stora krav på oss själva gällande tillgänglighet för våra kunder och snabb återkoppling. Vi levererar hög kvalitet till rätt pris, i en heltäckande tjänst med lojalitet, struktur och ett modernt arbetssätt. Vela Bygg AB erbjuder • En erfaren och mångsidig kunskap inom byggteknik. • Kvalitetsarbete som säkrar kvaliteten på samtliga av våra tjänster enligt överenskommna avtal. • En samarbetspartner att alltid kunna lita på. • Helhetslösningar inom entreprenad med samtliga yrkeskategorier så som snickare, betongarbetare, målare, elektriker, vvs-arbetare, plattsättare. Det är viktigt för oss att kunden ska känna sig trygg att anlita oss därför försäkrar vi att: • Vi är anslutna till Byggnads gällande kollektivavtal • All vår personal bär Id06 på arbetet • Vi är försäkrade hos Gjensidige med gällande entreprenadförsäkring upp till 10 mkr med all-risk, ROTförsäkring, och ansvar. • Bolagets ekonomi är ordnad och skatter och avgifter sköts klanderfritt. • Inga rättsliga tvister föreligger eller förekommit.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Vela Bygg AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Vela Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Vela Bygg AB.

N

Egenritad villa från Eksjöhus

Vi hade kontrollbesiktning förra veckan och allt arbete är fantastiskt bra utfört. Lite småsaker men som alltid….inget blir 100% perfekt Jag ger Vela Bygg 110% godkänt på allt, dialog, kontakt, återkoppling, yrkesstolthet, lösningsorienterade, pålitliga, kunniga!!

– Niclas Eriksson (2021-03-17)

C

Renovering

Samarbetet med Vela har fungerat kanon tycker jag, lätt att samarbeta med. Så mellan 4-5 är betyget från oss.

– Christer Andersson (2021-02-09)

B

Nyproduktion

De har hjälpt oss med Nyproduktion av vårt hus. Jobbet som utfördes och utförs nu är vi SUPER-nöjda med. Tät och tydlig kontakt med Vela Bygg, vi känner oss trygga med att ha Vela på vårt entreprenadsavtal.

– Besim & Alexandra (2021-01-27)

M

Lägenhetsrenovering

Totalrenovering av en lägenhet i innerstan på 110 kvm. Jag är nöjd! Överlag bra. Duktiga hantverkare, pålitliga, flexibla, prisvärda. Hade en bra dialog kring framtagande av offert.

– Marcus (2021-01-03)

E

Renovering av lägenhet

Vela har renoverat lägenheten. Kvaliteten på jobbet var mycket bra. Säljaren som sålde in uppdraget var mindre bra men har vad jag erfar lämnat firman nu, och jag tycker därför inte att det ska räknas som ett minus. Jag skulle ge dem betyg 5. Det är svårt att sammanfatta 100 kvadratmeter renovering.

– Emil (2020-12-12)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...