VVStrygg Norden AB

Bild av företag VVStrygg Norden AB

Välkommen till VVStrygg! Vi utför avloppsrenoveringar i villor och radhus med relining, ett alternativ till stambyte. Vid relining installeras en plaststrumpa och bildar ett nytt, bärande rör inuti de befintliga ledningarna. Slutresultatet är lika hållbart som om de gamla avloppsledningarna hade bytts ut i sin helhet. Med relining slipper du riva upp väggar och golv och du kan bo kvar under renoveringen. Det är även billigare och miljövänligare än stambyte. Bor du i en villa byggd på 60-talet eller tidigare har du med stor sannolikhet gjutjärnsrör, vilka har en livslängd på cirka 50 år. Gamla gjutjärnsrör kan täppas till och orsaka översvämningar eller rosta och gå sönder, men det är inte alltid det märks förrän problemen vuxit sig stora. Vi erbjuder kostnadsfri inspektion av dina avlopp, så misstänker du renoveringsbehov är det bara att höra av dig så undersöker vi saken. Vår uppgift är att hjälpa villaägare att bo tryggt och se till att hemmets värde bevaras. Det innebär en serviceattityd som genomsyrar hela personalen hos VVStrygg. Vi strävar efter kundens uppskattning genom hårt arbete utfört med yrkesskicklighet och stolthet, som hantverkare förr i tiden. Vi är verksamma i Mälardalen. Kontakta oss för en kostnadsfri avloppsinspektion! 10 anledningar att välja VVStrygg * En välbeprövad metod att genomföra avloppsrenoveringar * Hög kompetens och gedigen erfarenhet * Fackmän som är stolta över sitt arbete * Förstklassig teknik * Erfarenhet som har finslipats av tusentals objekt * Nöjda kunder * Godkänd av villaägarna * Flex betalning av renoveringen * 20 år garanti * Kostnadsfri besiktning 2 år efter slutfört arbeteReferensjobb

Här kan du se tidigare jobb som VVStrygg Norden AB har utfört.

Avloppsrören i gamla villor utsätts för ständiga påfrestningar

1) Avloppsgaser kan frigöras i inomhusluften vilket ger upphov till lukt och i värsta fall sjukdomar. 2) Droppläckage i konstruktionerna leder till bakterietillväxt och vattenskador om det får pågå länge. 3) På insidan av ett gammalt avloppsrör bildas ansamlingar som leder till proppar. 4) Avloppsröret utsätts för marktryck och möjliga sättningar vilket försvagar avloppsledningarna utanför huset. 5) Trädrötter letar sig ner i minsta spricka i rören, detta orsakar ofta större hål och också stopp i avloppet.

Relining

Vid relining installeras ett nytt, bärande rör i den gamla ledningen. Metoden är lika hållbar som om rören hade bytts ut i sin helhet.

Så här ser ett gammalt avloppsrör ut i värsta fall

Så här ser ett gammalt avloppsrör ut i värsta fall

Så här ser ett gammalt avloppsrör ut i värsta fall

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för VVStrygg Norden AB.

I

Relining

Kunniga och engagerade medarbetare.! Tog lång tid p.gr.av bly i rören och sjukdom hos anställda. För få anställda, upplever vi.

– Inger (2022-08-29)

T

Relining avloppsrör under golvplattan

Vi bestämde oss att utföra relining av ett avloppsrör under golvplattan i källaren för att slippa riva upp golvet och golvvärmen. Först anlitade vi KRI Relining & Rörinspektion AB eftersom de var lite billigare än den andra. Men när de kom hit för att utföra jobbet började tjafset med att det vi ville ha utfört inte fanns med i anbudet. De ville direkt ha mer pengar och det var svårt för mig att bevisa att jag hade visat alla förutsättningar till killen som var på platsbesök innan anbudslämnande. Vi kom inte överens och de försvann igen. Då kontaktade jag VVStrygg som kunde ganska spontant ta över. De kom några dagar senare och utförde jobbet enligt överenskommen pris och med väldigt bra kvalitet. Killarna som utförde jobbet tog sin tid för att informera mig och överträffade mina förväntningar. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera VVStryck.

– Tine (2021-05-10)

M

Relining

Jag anlitade Vvstrygg AB för att göra relining av mina avlopp. Fick en tydlig offert med vad som ingick och vad jag kunde förvänta mig. Detta hölls till punkt och pricka både gällande kostnader, tider och dokumentation. Även mycket nöjd med de som genomförde själva arbetet som var mycket trevliga och förklarade processen. Skulle starkt rekommendera dem då de kollar upp först vad som är bäst för dig och döljer inget (enligt min uppfattning).

– Mark (2021-02-11)

D

Sprucken avloppsstam

Vi fick stopp i avloppet och det visade sig att sista biten av stammen under huset var sprucken. Golvet i källaren var ny bytt av en tidigare ägare och dessutom var det dyr granit och golvvärme inlagt och resten av huset hade nya stammar så vi ville hitta en lösning där vi slapp riva upp golvet. Till slut hittade vi Vvstrygg. Lösningen blev ganska dyr räknat per meter avlopp eftersom de hade ett minipris och det var ganska kort stump som behövde fixas, men det var ändå en bråkdel av vad det hade kostat om vi hade tvingats byta stammen. Jag tyckte att det gjorde ett professionellt intryck och jag fick själv se när de gick in och inspekterade avloppet med kamera efteråt. Hittills (efter knappt två år) har jag inte haft några problem med avloppet. De skall komma och göra en tvåårsinspektion inom kort, men jag förutsätter att det ser bra ut. Betyg 5av5, möjligen ett litet minus för minipriset. Jag har dock förståelse för att ett litet jobb annars inte skulle vara lönsamt.

– David (2021-02-05)

S

Kontroll av avloppsrören i källaren

VVStrygg var snabbast att besvara min förfrågan på relining av avloppsrören i källaren. Tyvärr missades flera ledningar vid kamerainspektionen, vilket föranledde flera besök. Ej heller fungerade planeringen av arbetet och kommunikation till kund. Arbetsteamet Joakim och Tobias, som slutligen utförde arbetet var professionella, ansvarstagande, punktliga, ihärdiga och måna om att hålla kunden informerad under arbetets gång. Ett kund- leverantörsförhållande när det är som bäst.

– Solveig N (2021-01-25)

Kontakt