ZELSA Bygg och Konsult Entreprenör AB

Vi startade företaget 2013 under namnet LSAprenad men ändrade namnet och företagsform i juni 2018. Nu är det ett AB som heter ZELSA Bygg och Konsult Entreprenör AB. Vi utför allt inom bygg, snickeri, målning, kakel och klinker, tapetsering… Det jag vill påpeka är att trots namnändring så är det samma personer som jobbar med samma professionalism, kvalitet, ansvar och seriositet. För oss är kund alltid i fokus. Vi erbjuder alltid en gratis offert. Vi brukar även hålla kontakt med våra kunder efter utfört jobb och gör en kontroll efter ett år. Kvalitet och ansvar är det vi har byggt upp vårt namn på hittills. Alla våra kunder fick vi genom rekommendationen från våra gamla kunder och vi har flera återkommande kunder också.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ZELSA Bygg och Konsult Entreprenör AB har utfört.

Referensjobb "Mur" utfört av ZELSA Bygg och Konsult Entreprenör AB

Mur

Mur

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av ZELSA Bygg och Konsult Entreprenör AB

Köksrenovering

Köksrenovering

Referensjobb "Takarbete" utfört av ZELSA Bygg och Konsult Entreprenör AB

Takarbete

Takarbete

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av ZELSA Bygg och Konsult Entreprenör AB

Köksrenovering

Köksrenovering

Referensjobb "Balkong" utfört av ZELSA Bygg och Konsult Entreprenör AB

Balkong

Balkong

Referensjobb "Altanbygge" utfört av ZELSA Bygg och Konsult Entreprenör AB

Altanbygge

Altanbygge

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ZELSA Bygg och Konsult Entreprenör AB.

B

Byte av takpannor och målning av fasad .

Jag har anlitat Zelsa bygg och konsult entreprenör för byta av tak och målning av fasad på mitt småhus. Jag är mycket nöjd med deras arbete. De har hög kvalité i sitt arbete med konkurrenskraftiga priser. De har stort fokus på kunden och är mycket tillmötesgående för synpunkter. De har också återkommit efter ett år och följt upp sitt arbete och efterhört om något behövt åtgärdas. Sedan jag bytte mitt tak för 2 år sedan har de gjort mer än 10 liknande arbeten på olika hus i vårt bostadsområde. Alla grannar jag pratat med är mycket nöjda med dem. Jag kan därför varmt rekommendera Zelsa bygg och konsult entreprenör.

– Bengt Delang (2019-06-03)

B

Träfasad och trädgårdsplattor

Jag anlitade Zelsa Bygg f d LSA Prenad våren 2015 för att göra ny träfasad på mitt radhus, men även för att lägga om mina trädgårdsplattor. Båda dessa arbeten utfördes till min fulla belåtenhet. De arbetade både noggrant och effektivt. De var mycket trevliga att ha att göra med. Det utlovade arbetet och priset hölls enligt offerten. Jag ger dem högsta betyg, dvs 5 av 5.

– Berit (2019-04-02)

A

Ombyggnad, målning och seviceminded.

Hej! Använt Zelsa med ombyggnad, service samt målning. Arbetet skedde under semestertid då vår produktion stod stilla. De håll tidplanen bra och hanterade våra produktions tider väl. Arbetet utökades under gång men jag tycker även att tilläggsbeställningar hanterades bra och men höll en enhetlig prislinje. De skapade förtroende. Ger dem 4,5 i betyg. Med vänliga hälsningar Anders.

– Anders (2019-04-01)

A

Flera entreprenader

Jag har anlitat Zelsa bygg flera tillfälke. Första gången vi litat dem när vi skulke byta taket på våra vilka och 2 rad hus. Vid alla tillfälle vi fick Väldight bra information och tidpunkt att joobet ska utföras och samtidigt kostnaderna for jobvet var mycket rimliga. Sedan var det reparation och förnyelse av ett radhus utvändigt och den jobbet hade vi anlitat dem och jobbet var utfört av Zelsa bygg och vi var mycket nöjda. Etr av våra radhuset hade fått vatten skadan och Zelsa bygg utförde reparatkon och vi var nöjda med detta

– Ashok Thakrar (2019-03-04)

K

Mur med mera

Vi har anlitat Elvir Kadiric med firma Zelsa Bygg och Konsult Entreprenör AB för utförande av en mur runt vår tomt, plattläggning samt takbyte inkl. förstärkning av takstolar. Vi rekommenderar varmt denna firma eftersom vi är väldigt nöjda med arbetet från offert till slutfört och fakturerat arbete.

– Kent (2019-03-01)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...