Jupiters Bygg & Måleri AB

Bild av företag Jupiters Bygg & Måleri AB
Välkommen till Jupiters Bygg & Måleri! Vi är ett företag som har varit verksamt i branschen sedan 1988. Utför det mesta inom bygg, markarbeten, måleri och plattsättning. Kontakta oss gärna för mer information!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Jupiters Bygg & Måleri AB.

D

Putsning

Jag anlitade Jupiter för putsning av tre nya fasader på en tillbyggnad. De kom igång imponerande snabbt med etableringen trots mitt i högsäsong, och arbetade metodiskt och skickligt framåt. Tidplanen hölls utan problem, och slutresultatet blev över förväntan. Det var ett bra samarbete med några detaljer som behövde ordnas innan och jag fick flera tips. Fr.a. kände jag mig trygg genom hela förloppet att det hela skulle gå bra. Murarna var uppenbart erfarna hantverkare, så nu hoppas jag bara att fasaden ska kunna hålla sig lika fin som nu, i ett par decennier framöver.

– David (2024-06-02)

F

Lägga klinkergolv samt målning tak och väggar

Vi är mycket nöjda med arbetet som Jupiters Bygg & Måleri gjorde vår tvättstuga så fin, proffsigt och noggrant med omtanke . Gav bra tips o råd om förändring mm. Alltid snabb att svara och trevliga. kan verkligen rekommendera dom.

– Fam Palbrink Täby (2023-01-30)

T

Fasadarbetena / markarbeten

Snabb med kontraktet och utförande. Bra kvalitet. Pålitlig entreprenör som jag verkligen kan rekommendera.

– Tine (2020-11-28)

E

Pålitlig, flexibel och teknisk kompetent

Jupiter bygg är en professionell, pålitlig och skicklig entreprenör som inte drar sig för att ta sig an "omöjliga" projekt, i det här fallet, bygga en förbindelse mellan bottenplan och källare i ett sekelskifteshus vilande på stenpelare. Är mycket nöjd med resultatet och skulle inte tveka att anlita företaget i fortsättningen.

– Elisabeth L (2018-12-10)

F

Stor ombyggnad av vårt 20-talshus

Vi anlitade Jupiters Bygg & Måleri för stor ombyggnad av vårt 20:talshus. Projektet pågick 2015 och gick mycket bra. Vi är väldigt nöjda och företaget har varit profsiga och haft stor yrkesstolthet. Extra plus för putsarbetet och profsigt snickeri. Vi strävade efter återställa den äldre charmen, men med modern funktion. Kan varmt rekommendera dem

– Fredrik B (2015-11-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt