S.A Design House AB

Bild av företag S.A Design House AB

Text visas om bilden är trasig S.A Design House S.A Design House arbetar med det mesta inom byggbranschen som t.ex. tillbyggnader, ombyggnader, köks- och badrumsrenoveringar, fönster- och dörrbyten, takomläggningar, för att bara nämna några av de arbeten som jag utför. Renovering i ny stil All typ av renovering av huset, som t.ex. nytt kök, nytt badrum, nya golv som gips inför klinkergolv, nya lister, dvs allt som tillhör en uppfräschning av huset. Byggservice Står för mindre typ av arbeten, akuta lösningar, t.ex. inbrott, skadegörelse, fastighetsservice. Den kan också vara enskilda fönster- och dörrbyten samt byte av bänkskivor. I huvudsak gör jag alla snickarrelaterade arbeten själv med murning och puts mm. Jag åtar mig också totalentreprenader där jag samarbetar med duktiga hantverkare inom måleri, vvs, plåtslageri, el mm. Jag står för totalansvaret, en kontaktperson och en totalfaktura. Jag lämnar gärna ett kostnadsförslag i den mån det går. Jag utför ofta arbeten i fastigheter på löpande räkning, i nära samarbete med kunden, eftersom det ofta kan vara svårt att fastställa ett pris men vi kan gärna lämna fast pris också. Besök gärna vår hemsida! Vi finns även på Facebook!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som S.A Design House AB har utfört.

Badrum

Mur

Kök

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för S.A Design House AB .

O

Större allrum

Mycket nöjda med utfört arbete. kan varmt rekommenderas

– Olle (2020-10-21)

H

Trädäck runt pool

Snabbt fixat. Trevlig och verkade kunnig. Hade lösningar på allt. Hjälpsam även med det som från början inte var med i planeringen. Höll både tid och pris.

– Helena (2020-05-25)

H

Renovering av sommarstuga

Jag var mycket nöjd med S.A. Design House. De är seriösa och kunniga. De har gjort en renovering av min sommarstuga i Mölle på 40 kvm som jag är mycket nöjd med. Arbetet var professionellt utfört och tidsplanen hölls. Jag uppskattade också att prisbilden var tydlig ända från början. Alex gav bra och kreativa förslag och lösningar som gjorde renoveringen lite bättre. Han var enkel att ha att göra med och hörde av sig kontinuerligt när det behövdes. Det var också lätt att få tag på honom om jag hade några frågor. Jag har redan rekommenderat företaget till vänner och bekanta.

– Hanna (2020-04-02)

A

Utbyggnad

S.A Design House har gjort en utbyggnad på 25 m2 på mitt hus i Lund. Deras arbete har hög kvalitet och alla i familjen var nöjda med resultatet. Jag var också positivt överraskad över hur snabbt de genomförde arbetet. Ett professionellt arbete för ett bra pris!

– Andreas (2020-03-23)

E

Altan 100kvm

S.A Design House byggde en altan på 100 kvadratmeter utanför mitt hus i Lund. Jag är mycket nöjd med resultatet, då arbetet var professionellt utfört. Jag upplevde även att det var bra kommunikation och en rimlig prisnivå jämfört med andra byggfirmor.

– Erik (2020-02-21)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...