Lyx & Design Bygg

Bild av företag Lyx & Design Bygg
Text visas om bilden är trasig Välkommen till Lyx och Design Bygg För Lyx & Design Bygg är nöjda kunder och kvalitet men även kostnadsmedvetenhet högsta prioritet. Våra tjänster inkluderar Nybyggnad // Ombyggnad // Renovering // Tillbyggnad // Och mycket mer... Udo Schmidt Med över 20 år i branschen har du med mig en trygg samarbetspartner för alla dina bygg- och renoveringsprojekt. Kakel, matta (PVC), Måleri, takläggning. K-märkta hus. Bygg-rådgivning. Tveka inte att kontakta mig för rådgivning och planering. Behöver du hjälp med dina byggprojekt? Tveka inte att kontakta mig för mer information och en kostnadsfri rådgivning Hör av dig! 070-690 21 80 udo@lyxdesignbygg.com Åsa 4506 285 93 Markaryd

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Lyx & Design Bygg har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Lyx & Design Bygg.

A

Installera ett IKEA kök. Riva tidigare kök.

Lever upp till det som står på hemsidan "tysk noggrannhet och rimliga priser". Allt har fungerat mycket bra från hantverkaren -rekommenderas varmt. Köket är inte riktigt färdigt än beroende på sena leveranser. Tack till BraByggare!

– Agneta (2023-12-04)

D

Totalrenovering av 70tals villa

Jag är så fantastiskt glad att jag hittade Udo på brabyggare.se, vilken grym och kommunikativ hantverkare! Har aldrig anlitat en så bra och flexibel hantverkare. Från första kontakt till avtal och utförande har han varit helt fantastisk. Han hjälpte oss på mycket kort tid att totalrenovera vårt hus i Skåne, från nytt golv i hela huset till ett helt nytt kök, ny planlösning, nya rum, dörrar, två badrum samt utsida av hus. Han byggde även om vår trappa och monterade snällt nog upp en hel del möbler, vilket sparade oss småbarnsföräldrar en hel del tid. När Ikea glömde tex skicka avloppsrör till kök åkte han dit och fixade det, vi bor 60mil bort så hans flexibilitet och kundservice har verkligen underlättat för oss då vi hade en tajt deadline. Han har även haft direkt dialog med leverantörer som tex leverantör av marmorskiva mm. Så smidigt! Han var både duktig och snabb, samt prisvärd. Vi fick dock anlita en separat elektriker för el- jobb men det visste vi om från början. Utan Udo hade vi aldrig kunnat få njuta av vårt semesterhus redan denna sommaren! Jag ger honom mina varmaste rekommendationer.

– Diana Itaoui (2021-06-30)

S

Sovrum till badrum

Udo hjälpte till med att planera och sedan kakla vårt badrum i ett rum som tidigare hade varit ett sovrum. Alltid hjälpsam, lyhörd, tålmodig, punktlig, flitig, ärlig och öppen. Såklart anlitade vi honom sedan även för att ta hand om golv med kakel vid ombyggnation av ett gammalt appartement i ett gammalt stall. Verkligen en hantverkare man kan lita på och är värd en 5/femma!

– Sabine (2020-10-09)

L

Flera olika arbeten

Jag har under flera år anlitat Udo Schmidt och hans firma för olika arbeten. Han är otroligt professionell vare sig det gäller målning, snickeri eller större byggnationer. Kommer som utlovat, snabb och noggrann. Han är min fantastiska "hustomte" som gör mitt liv enklare och ger mig möjlighet att hålla min hästgård i toppskick.

– Lotta (2020-10-08)

K

Helrenovering av vårt badrum samt Altan

En vän tipsade om Udo och efter ett första möte bestämde vi oss för att anlita honom för helrenoveringen av vårt badrum. Utom VVS och el fixade han allt, fundament, väggar, trätak, kakel. Det blev riktigt snyggt och stabilt. Udo är flitig, pålitlig och jobbar gärna en timme extra så att något blir färdigt. Vi var också nöjda med hur han höll tiden och budget. Lite senare efter badrenoveringen anlitade vi honom även för att bygga en stor altan delvis med tak på framsidan av huset. Det blev väldigt fint med.

– Katrin (2020-10-07)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt