Konsulter i Skåne AB

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsbolag och Bostadsrättsföreningar med fastighetsförvaltning, från städ, trädgård och bokföring. Förutom ovan tjänster kan vi även erbjuda hantverkare inom olika områden, med renoveringar, eller med bygg, från platta på mark till nyckelfärdiga hus med tillbehör som ex. pool, garage, förråd och dylikt. Kontakta oss gärna för mer information. Välkommen!

Välkommen till Pensionärskraft! Våra medarbetare har flerårig erfarenhet inom sitt yrke som ex. målare, snickare, murare, elektriker, tapetsering, rörmokare, kakel/klinkerläggare och övriga hushållsnära tjänster som städning, trädgårdsarbete etc. Till företag erbjuder vi även hjälp med bokföring och redovisning. Kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Konsulter i Skåne AB.

Q

Riva vägg ca: 3m. Fixa snyggt med lister och golv.

Resultatet blev väldigt lyckat. Duktig och erfaren snickare, lätt att prata med och proffsig. Kommunikationen var lite rörig, och tog lite längre tid än sagt. Men kan varit covid som påverkade detta. Det som missades var väl ett platsbesök av chefen innan jobbet börjades. Men som sagt väldigt nöjd med resultatet, kommunikationen hade kunnat vara bättre.

– Qasim Ahmad (2020-11-25)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...