LP Future AB

Bild av företag LP Future AB

TJÄNSTER VI UTFÖR, Bygg & Renovering Vi renoverar och bygger efter era behov och önskemål. Vi arbetar med olika typer av arbeten som ombyggnationer och lägenhetsanpassningar. Där vi erbjuder tjänster i alla områden som tillkommer i ett byggprojekt. Alla vår jobb håller hög standard och utförs enligt gällande branschregler. Vi följer kunden igenom hela kundresan och ser till att kundens behov är 100% tillfredsställt. Vi utför: Snickeri arbeten Badrumsrenoveringar Köksmontering Ombyggnader tillbyggnader Ny byggnationer

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som LP Future AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LP Future AB.

T

Hattsundsvägen 44

Punktliga, noggranna. Mycket bra utfört arbete. Rekommenderas.

– Torsten (2020-10-14)

O

Renovering av toalett/duschrum och badrum

Professionellt utfört arbete inom givna tids och kostnadsramar

– Ove (2020-06-20)

I

Nytt badrum, kök och golvläggning

Duktiga hantverkare som vet vad de gör. Ägaren är lätt att kommunicera med och svarar både på samtal och sms efter arbetstid. Arbetet blev klart ca 2 veckor före avtalat datum. Vi kommer helt klart anlita de igen. Det kändes tryggt genom hela renoveringen som tog 6-7 veckor.

– Irini K (2020-03-05)

D

Badrum plattsättning

Mycket bra lyhörd, jag är mycket nöjd med utfört arbete och service. Skulle absolut anlita dom igen. Proffsjobb,

– Daniel (2019-09-17)

U

Reparation av sommarhus,

Gällande LP. Bygg. Så vill jag starkt rekommendera LP Bygg.Dom är snabba tillförlitliga och allt blir gjort på ett korrekt sätt. Och när de dök upp problem på vägen så kunde vi gemensamt lösa dom. Det som åtgärdades hos mig var på mitt sommarhus. 2 Stora träd hade fallit på huset efter stormen Alfrida, och skadat Taket och 2 Altan tak med hängrännor. Sedan blev det skador på innertaket. så att det trängde in vatten. Allt blev åtgärdat på ett utomordentligt bra sätt. Från skala 1-5 ge jag högsta 5. Bra service bra kommunikation.

– Ulrich (2019-09-17)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt