Forma Kök & Bad AB

Bild av företag Forma Kök & Bad AB

Välkommen till Forma Kök & Bad Professionell hjälp med din badrum- och köksrenovering i Stockholm! Har du ett badrum som du behöver fräscha upp eller renovera? Om du behöver hjälp med din badrumsrenovering i Stockholm så finns vi på Forma Kök & Bad här för dig. Att renovera ett kök gör man ofta bara en gång i livet Det är ett stort projekt som är dyrt, tidskrävande och där många delar måste klaffa för att du ska få ett kök som är redo att användas. Vi på Forma Kök & Bad erbjuder en professionell projektledning som hjälper dig med din köksrenovering i Stockholm från start till mål.

Vill du renovera ditt hem men tycker att det känns svårt att komma igång? Vi hjälper dig att forma och förverkliga dina tankar och idéer. Med oss spara ni tid då vi tar hand om hela entreprenaden och logistiken runt eventuella leveranser. Hos oss får ni: -En trygg renovering -Fast pris -Alla behörigheter -Fast tidsplan -Engagerad projektledare- -5 års garanti -10 års ansvarstid -Kostnadsfri offert -Skriftligt avtal med Hantverkarformulär 17 -Maximalt ROT-avdrag -Enbart betalning efter utförda moment Med vänliga hälsningar, Robert & Tommie 070-733 10 57 info@formakokbad.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Forma Kök & Bad AB har utfört.

Köksrenovering

Köksrenovering

Nytt kök

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Forma Kök & Bad AB.

G

Renovering av tvättstuga i källarplan

Färdigt på utlovad tid och proffsigt utfört. Inte den billigaste offerten men resultatet blev toppen. Så nöjd! Plus också för fakturering efter utfört arbete!

– Gunilla S (2024-05-15)

H

Utbyte av gammalt kök mot nytt kök från ikea.

Korrekt bemötande och levde upp till mina förväntningar.

– Hans (2024-01-17)

K

Helrenovering av mindre badrum

Forma Kök & Bad var noggranna, trevliga och gjorde ett bra jobb! Mycket nöjd med vårt nya badrum!

– Katarina Bokström (2023-10-23)

B

Renovera ett duschrum från 1983

Forma Kök & Bad har verkligen motsvarat alla förväntningar som vi hade när vi bestämde oss för deras offert i slutet av november. Starten direkt i vecka 2 med en tydlig genomgång på plats av offertens innehåll kändes väldigt seriöst och hela renoveringen gjordes på under 4 veckor. All kontakt med personal samt arbetsledare var av toppklass och väldigt generöst att tänka på oss som bodde i huset hela dagarna. Allt har blivit snabbt och snyggt uppfört enligt våra önskemål. Guldstjärna till ett fantastiskt bra utfört arbete.

– Bengt (2023-02-13)

F

Köksrenovering i villa

Väl utfört arbete. Vi är mycket nöjda med köket. En del fel uppstod under arbetet och några månader efteråt. Alla fel rättades till efter påpekande vilket är schysst och proffsigt. Avtalet hölls och fakturan var på förväntat belopp. Arbetet utfördes sommaren-20 men skriver recensionen nu 1,5 år senare då köket fått bekänna färg.

– Fredrik (2022-01-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt