Merdac AB

Bild av företag Merdac AB
Välkommen till MerDac AB Om oss Vi har många års erfarenhet från byggbranschen och är specialister på om- och tillbyggnader samt mindre bygg och renovering. Vi är även utbildade inom rivning och sanering. Vårt arbetsområde är Göteborg med omnejd. Vi åtar oss större projekt och ombyggnationer åt privatpersoner och företag. Vi har ansvarsförsäkring och naturligtvis F-skattsedel. Vi är gärna med så tidigt som möjligt i Ert projekt. Slå en signal så kommer vi och tittar och pratar med Er om hur Ni vill att vi ska bygga, det här kostar ingenting utan är helt gratis, det är offerten också. Med vår långa och stora erfarenhet garanterar vi att Ni blir nöjda med resultatet. Ring så lämnar vi gärna referenser. Kontakta mig E-POST: ferunim@hotmail.com TELEFON: 072-332 20 28 Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Merdac AB har utfört.

Utbildningsbevis, Asbest

YRKESBEVIS

Egentillverkad garagedörr enligt kunds önskemål

Balkongisolering

Balkongisolering

Murstensrabatt

Recension av utfört arbete 6 maj 2020. "Meritan höjde en redan befintlig rabatt gjord av mursten. Meritan och hans kollega gjorde att det blev ett fint resultat. Arbetat tog en förmiddag för två personer. Vi bestämde att jag skulle ordna materialet för arbetet, utom en del tyngre verktyg som Meritan tillhandahöll. Efter slutfört jobb, då jag som beställare ej var hemma när jobbet utfördes, ringde Meritan för att kontrollera att jag var nöjd med slutresultatet. Meritan var trevlig och tillmötesgående och mån om att jag som kund skulle vara nöjd. Han får en 5:a på en 5-gradig skala. Elenor"

Mur och stentrappa

Mur och stentrappa

Spiraltrappa

Renovering av altandörrar (pågående)

Renovering av altandörrar (pågående)

Renovering av altandörrar (före)

Staket med Fyrkant 40*20*1,5 järn

Trä och järngrind

Trappa med glassteg

Trappa med glassteg

Smidestrappa

Smidestrappa

Byggprojekt (grekland)

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Merdac AB .

C

Byte/målning av några vindskivor och lite målning

Snabbt och väl utfört!

– Christer (2023-09-11)

R

Mycket bra resultat och trevligt bemötande

Mycket bra resultat och trevligt bemötande. Reparation av den aktuella takskivan var bästa lösningen.

– Roger (2022-11-25)

E

Korrigera installation av vindstrappa

Vår vindstrappa var felinstallerad o detta löstes snabbt o smidigt av Meritan. Mycket nöjd kund från första kontakt tills allt var klart.

– Emil (2022-09-24)

N

ombyggnad rullstolsramp till altan

Arbetade snabbt och utförde arbetet jättebra. Städade upp efter sig bra också och lämnade det rent och snyggt efter sig. Lämnade en seriös offert som var kopplat till ett standardavtal. Dock gjordes lite övrigt markarbete efter mitt godkännande men utan kostnadsinformation. Jag skulle kunna rekommendera företaget om någon funderar över snickarhjälp. De kan även göra smides och svetsjobb.

– Niklas (2022-08-16)

C

Reparera tak och panel på förråd

Taket på vårt förråd/carport från 70-talet läckte och byggnaden behövde renoveras. Vi anlitade Merdac AB till att rekonstruera taket samt byta fasad och ordna med belysningen. Det tog längre tid än väntat innan arbetet påbörjades, men utförandet och resultatet blev väldigt bra. Meritan gjorde en imponerande insats och bemötte alla önskemål till förväntat pris. Jag är mycket nöjd och anlitar dom gärna igen. Tack Merdac!

– Christopher (2022-07-01)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt