FINNIS MÅLERITJÄNST

Finnis Måleritjänst har funnits sen 1993 och vi gör alla typer av målningsarbeten. Jobbar miljövänligt och håller hög kvalité på utförda arbeten . Stor erfarenhet av invändiga jobb som tapetsering , tyngre lägenhet renoveringar , utvändiga fasad och fönsterrenovering . Referenser finns Är registrerad för F-skatt och moms .

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som FINNIS MÅLERITJÄNST har utfört.

Referensjobb "Fönstermålning före" utfört av FINNIS MÅLERITJÄNST

Fönstermålning före

Fönstermålning före

Referensjobb "Fönstermålning efter" utfört av FINNIS MÅLERITJÄNST

Fönstermålning efter

Fönstermålning efter

Referensjobb "Fönstermålning efter" utfört av FINNIS MÅLERITJÄNST

Fönstermålning efter

Fönstermålning efter

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för FINNIS MÅLERITJÄNST.

S

sprutlackera

Mycket yrkeskunnig och hjälpsam målare, sprutlackerade mina turkosa luckor vita och fräsha!

– Seluah (2020-09-04)

A

Renovera / måla 17 st fönster

Kari är väldigt noggrann och lämnar inte huset förrän både han och jag är nöjda med resultatet. Jag upplever att han är väldigt kunnig, och gav ett konkurrenskraftigt pris. Pga skada han ådragit sig på ett annat jobb dröjde det lite innan han kunde påbörja jobbet men han höll mig uppdaterad. Tror kanske att han borde vara mer selektiv i var han jobbar - Tyresö ligger 45 min bil från Bromma.

– Anders T (2020-08-28)

M

Målning av nedervåning i villa

Kari på Finnis Måleritjänst var bra at ha att göra med och gav också bra råd om vad som kunde vara snyggt och vad som behövde målas och inte. Ett bra slutresultat.

– Marcus (2020-08-03)

A

Finspackling o målning

Hade höga krav och förväntningar. Tyvärr så var det under mörkaste tiden på året och det gjorde inte saken lättare. Dessvärre visade det sig också att synen inte var det bästa och Kari behövde även nya glasögon. Slutresultatet blev bättre än än det tidigare målare lämnade efter sig men ändå inte godkänt.

– Allan (2020-06-14)

Hantverkarens svar

Tråkigt att du tyckte det . Men vi kan väl gå igenom vad som skett . 1 När jag var klar , tog jag dig och din fru och dotter i hand om att uppdraget var till er belåtenhet. 2. Efter 1 vecka fick jag mail av dig om att det inte va det ? , mycket märkligt beteende. 3. Hur kan du skriva omdöme om något du inte behövt betala för? Jag utförde uppdraget helt gratis åt er !!! 4. Arbetet var mer än godkänt , bara ni som ej vet hur ett färdigt resultat ska se ut Med vänlig hälsning Kari

K

Målning av positionsstolar för utomhusbruk

Snabb, noggrann och kunnig. Fick helt nya stolar på ett miljövänligt sätt genom uppfräschande målning. Jättenöjda!

– Kristin (2020-04-24)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...