LISTON Bygg AB

Bild av företag LISTON Bygg AB

KVALITET OCH PÅLITLIGHET I VARJE PROJEKT Välkommen till LISTON Bygg AB, det självklara valet för alla byggbehov. Med vår mångåriga erfarenhet kan vi garantera högsta kvalitet och pålitlighet i varje projekt. Vi arbetar med allt från nybyggnation till renovering, och vi är specialiserade på anpassade lösningar som passar dina önskemål och behov. Våra skickliga hantverkare arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att varje projekt avslutas i tid och med fantastiska resultat. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert! LISTON Bygg AB VALÅKERS GÅRD, 153 92 Hölö 070-792 37 96 arunas@listonbygg.se

https://www.instagram.com/listonbygg/ https://www.listonbygg.se/

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som LISTON Bygg AB har utfört.

Altan runt pool

Liston Bygg har hjälpt oss med att bygga en altan runt vår pool. Vi är mycket nöjda med arbetet! De har också hjälpt oss med div mindre jobb som att sätta upp en markis och laga trasigt avlopp, vi är lika nöjda där. Från den första kontakt jag fick med Arunas så har jag haft mycket stort förtroende för honom och hans medarbetare. De är ärliga, punktliga och gör ett bra arbete. Tydlig offert och han var dessutom väldigt lätt att ha att göra med när det blev ändringar, både i offert och när arbetet sedan var igång. Arunas anpassade prioriteringar så att det synkade med andra leverantörer som elektriker och poolfirma. Arbetet kunde därför löpa på friktionsfritt.

Nytt hus på G

Grund

Ramp

Nytt hus!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LISTON Bygg AB.

E

Riva vägg i hallen

Rivit en vägg och satt upp en ny vägg i hallen. Nytt klinker och spacklat väggarna. Allt gjort mycket smidigt och väldigt bra hantverkare. Har jag undrat över något och så svarar de snabbt och kommer med bra förslag och hjälper till gärna. Trevliga och hjälpsamma.

– Erika (2024-02-25)

P

Fönsterrenovering

Renovering av 10 st äldre träfönster: Väl utfört arbete till överenskommet pris. Vi är mkt nöjda med resultatet! Rekommenderas!

– Peter W (2024-01-17)

J

Byta ytterdörr

Pålitligt och bra arbete. Trevliga byggare.

– Joakim (2023-11-30)

T

Entrétrappa i trä

Vi är otroligt nöjda med ListonBygg AB! Tydlig och trevlig kommunikation genom hela uppdraget. Offertbesöket gick smidigt, de höll avtalad tid och gav ett mycket kompetent intryck med goda råd som förbättrade projektet . Tydlig offert gavs och arbetet utfördes snabbt och snyggt. De arbetade otroligt effektivt och rutinerat. Vi har haft många projekt genom åren och Arunas på ListonBygg AB är en av de bästa vi mött. Tydligt att de kan sina saker och vi är mer än nöjda och rekommenderar det här företaget utan förbehåll!

– Therese (2023-10-25)

M

Förlängning av befintlig altan runt en ny pool

Jag uppskattar verkligen det Liston Bygg gjorde hemma hos mig. Kvalitet, effektivitet, bra pris och ett trevligt bemötande!

– Martin Sandberg (2023-06-19)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt