LISTON Bygg AB

KVALITET OCH PÅLITLIGHET I VARJE PROJEKT Välkommen till LISTON Bygg AB, det självklara valet för alla byggbehov. Med vår mångåriga erfarenhet kan vi garantera högsta kvalitet och pålitlighet i varje projekt. Vi arbetar med allt från nybyggnation till renovering, och vi är specialiserade på anpassade lösningar som passar dina önskemål och behov. Våra skickliga hantverkare arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att varje projekt avslutas i tid och med fantastiska resultat. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert! LISTON Bygg AB VALÅKERS GÅRD, 153 92 Hölö 070-792 37 96 arunas@listonbygg.se

https://www.instagram.com/listonbygg/ https://www.listonbygg.se/

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som LISTON Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Altan runt pool" utfört av LISTON Bygg AB

Altan runt pool

Liston Bygg har hjälpt oss med att bygga en altan runt vår pool. Vi är mycket nöjda med arbetet! De har också hjälpt oss med div mindre jobb som att sätta upp en markis och laga trasigt avlopp, vi är lika nöjda där. Från den första kontakt jag fick med Arunas så har jag haft mycket stort förtroende för honom och hans medarbetare. De är ärliga, punktliga och gör ett bra arbete. Tydlig offert och han var dessutom väldigt lätt att ha att göra med när det blev ändringar, både i offert och när arbetet sedan var igång. Arunas anpassade prioriteringar så att det synkade med andra leverantörer som elektriker och poolfirma. Arbetet kunde därför löpa på friktionsfritt.

Referensjobb "Nytt hus på G" utfört av LISTON Bygg AB

Nytt hus på G

Referensjobb "Grund" utfört av LISTON Bygg AB

Grund

Referensjobb "Ramp" utfört av LISTON Bygg AB

Ramp

Referensjobb "Nytt hus!" utfört av LISTON Bygg AB

Nytt hus!

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Referensjobb "" utfört av LISTON Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LISTON Bygg AB.

O

Renovera min terrass

Anlitad Liston Bygg AB för renovering av terrass på ca 30 m2. Vill härmed uttrycka vår stora uppskattning med det arbete som de utförde. Snabba, kunniga, idérika och mycket trevliga. Bättre går knappt att hitta! Vi kan varmt rekommendera detta företag.

– Odd Halvorsen (2023-05-31)

G

Slipning och oljning

Jag har anlitat Arunas och Paulus på Liston Bygg för att göra om mitt altandäck och staket. Jag har följt deras arbete och är super nöjd med resultatet - de utför olika arbetsmoment med intelligens, kreativitet, skicklighet, noggrannhet; det är rena nöjet att få se hur de arbetar och löser olika problem under arbetets gång! Aldrig tidigare mött så duktiga, trevliga och intelligenta byggarbetare! Stort tack Liston Bygg för ert jobb, och stort tack BraByggare som möjliggjort kontakt med dem.

– Gisle (2023-05-12)

R

Altantak ovanför befintlig altan

Vi ville ha ett altantak med plasttak och avvattning som var påbyggd på vår befintliga altan och räcke. Taket skulle svänga 90 grader runt mot gaveln. Arunas med medhjälpare utförde arbetet på 3 dagar på ett mycket professionellt sätt. De här grabbarna vet exakt vad de håller på med. Inga misstag och inga tveksamheter. Resultatet blev bättre än jag vågade hoppas på. Snyggt och gediget. Under arbetets gång fick vi tips och råd om hur de kunde gå till väga vid olika moment. De var lyhörda och pedagogiska. Offerten var tydlig och bra och jag fick med allt det jag ville ha. Inga dolda kostnader. Rekommenderas varmt.

– Richard S (2023-04-24)

F

Villa i lösvirke

Liston bygg har byggt en villa i lösvirke åt oss. Inte nog med att dom är fantastiska snickare, dom har ett väldigt bra öga för detaljer och kommer gärna med förslag på saker som kan ändras till det bättre under byggets gång. Eller saker som kan byggas annorlunda och smartare för att spara oss pengar. Bygget har varit kliniskt rent under hela byggtiden, och all kommunikation har varit förstklassig. För att summera: jätteduktiga på att bygga, superenkla att ha att göra med 👍👍 Byggtiden har varit en fröjd. Vi ger våra bästa rekommendationer att anlita Liston bygg.

– Fredrik (2023-03-06)

M

Bygga hus

Liston Bygg byggde vårat Fiskarhedenvillan-hus från början till slut. Resultatet har varit till stor belåtenhet och jag kan verkligen rekommendera dem. Det här är en snickare som inte bara bygger efter ritning. När något ser ut att gå och göra bättre, då föreslås en lösning och det har i vårat fall alltid blivit till det bättre. I jobbet har hela jobbet utförts såsom stomresning, tak, invändiga snickerier, köksinstallation och utvändig målning. Mycket bra och pålitlig byggare.

– Mikael (2023-02-24)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...