Build Crew Swe AB

Vi på Build Crew erbjuder tjänster som grävningsarbeten, gjutning av husgrund, dränering, tillbyggnad och nyproduktion av hus, hus och lägenhetsrenovering, badrumsrenovering, takläggning, golvläggning, altanbygge, staketbygge osv. Företaget erbjuder hjälp med snickeriarbete, plattsättning, våtrum, el, VVS, markarbete. Med oss kan ni luta er tillbaka, så löser vi alla bitar i ert projekt. Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/buildcrewswe/?hl=sv Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/buildcrewswe/

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Build Crew Swe AB har utfört.

Referensjobb "Köksrenoveiring" utfört av Build Crew Swe AB

Köksrenoveiring

Köksrenovering

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Build Crew Swe AB

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Referensjobb "Renovering" utfört av Build Crew Swe AB

Renovering

Renovering

Referensjobb "Altan och installation av spabad" utfört av Build Crew Swe AB

Altan och installation av spabad

Företaget tog ett helhetsansvar för altan, ny elcentral och installation av spabad Det var mycket väl genomfört. Snabbt utfört utan några problem och med bra attityd. Mycket bra och enkla att ha och göra med. Höll tidsplanen. Skulle Absolut. rekommendera dem till andra och kommer definitivt fråga dem när vi har nästa byggrelaterade jobb. //Jörgen

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Build Crew Swe AB .

J

Altan och installation av spabad

Företaget tog ett helhetsansvar för altan, ny elcentral och installation av spabad Det var mycket väl genomfört arbete. Snabbt utfört utan några problem och med bra attityd. Mycket bra och enkla att ha och göra med. Höll tidsplanen. Kan absolut rekommendera företaget till andra. Och kommer definitivt fråga dem när vi har nästa byggrelaterade jobb.

– JÖRGEN C (2020-07-15)

C

Altanbygge och en ovan-jord-pool som ska byggas in

Vi är supernöjda med Patrik och Build Crew. Otroligt lyhörda och idérika och tog verkligen vårt projekt i hamn på ypperligt vis. Det var inte bara ett altanbygge utan även en ovan-jord-pool som skulle byggas in med trappor, trädäck, förvaringsutrymme och skydd för filtermaskin och värmepump samt ett staket i etager mot grannen som sitter ihop med poolens trädäck. Ett ganska krångligt jobb speciellt som vi inte riktigt visste 100% hur vi ville ha det. Där klev Patrik in och hjälpte oss visualisera flera lösningar och sedan såg hela gänget till att bygga allt enligt plan både tidsmässigt och budgetmässigt exakt som vi kommit överens. Vi rekommenderar Build Crew varmt och ger 5+ i betyg alla dagar i veckan.

– Christoffer S (2020-06-26)

S

Renovering

Vi är otroligt nöjda med Patrik och Build Crew och det jobb de utförde åt oss. På ett skickligt sätt löste de alla problem som kan uppstå vid renovering av ett gammalt hus. Build Crew är ett mycket professionellt företag som arbetar enligt byggbranschens alla regler, och vi kan med varm hand rekommendera dem till andra som har behov av en BraByggare! Vi ger dem betyget 5. Full pott!

– Susanne S (2020-02-26)

U

Byta dörr, fönster eller lås i Stockholm

Utbyte av större fönster och altandörr på villa. Bra inledande kommunikation och snyggt jobb och mycket bra att ha att göra med.

– Ulf J (2019-04-30)

L

Renovera

Om Build Crew och Patrik. Väldigt bra, noggrann, snabb, service minded. Lätt att jobba med, snabb på mejl och telefon, ger bra service. Kan absolut rekommenderas. Vi har använt de flera gånger och kommer fortsätta göra det.

– Laila Anani Universal Music AB (2019-02-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...