Build Crew Swe AB

Bild av företag Build Crew Swe AB

Vi på Build Crew Swe AB erbjuder hjälp med allt från markarbeten till nyckelfärdiga hus och tillbyggnader. Vi erbjuder helhetslösningar för er entreprenad och därmed slipper ni kontakta olika yrkesgrupper för att kunna slutföra ert drömprojekt. Vi löser allt åt er! Med oss kan ni luta er tillbaka och se hur era drömmar och visioner förverkligas. Vill ni ta ert projekt från vision till verklighet? Då är vi det självklara valet för er! Kontakt: Patrik Hägg E-post: info@buildcrew.nu Telefon: 073-541 23 41 Följ oss på:

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Build Crew Swe AB har utfört.

Länets företagare 2023

Köksrenoveiring

Köksrenovering

Badrumsrenovering - Omdöme från en nöjd kund

De är bra byggare och jag är jättenöjd med mitt badrum. De hade kunskap och var noggranna. Jag fick inspiration. 2023-11-02 • Inger •

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Renovering

Renovering

Altan och installation av spabad

Företaget tog ett helhetsansvar för altan, ny elcentral och installation av spabad Det var mycket väl genomfört. Snabbt utfört utan några problem och med bra attityd. Mycket bra och enkla att ha och göra med. Höll tidsplanen. Skulle Absolut. rekommendera dem till andra och kommer definitivt fråga dem när vi har nästa byggrelaterade jobb. //Jörgen

Attefallstillbyggnad - Omdöme

Build Crew hjälpte oss med vår attefallstillbyggnad. De var väldigt enkelt att diskutera med och verkligen tog tid för att få projektet rätt. Slut resultatet passade in perfekt med resten av huset, Build Crew var väldigt fokuserade med de detaljerna som gjorde skillnaden till exempel fasaden. /Rupert

Attefallstillbyggnad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Build Crew Swe AB .

I

Byte toalett, tvättställ, golvmatta

De är bra byggare och jag är jättenöjd med mitt badrum. De hade kunskap och var noggranna. Jag fick inspiration.

– Inger (2023-11-02)

R

Attefallstillbyggnad

Build Crew hjälpte oss med vår attefallstillbyggnad. De var väldigt enkelt att diskutera med och verkligen tog tid för att få projektet rätt. Slut resultatet passade in perfekt med resten av huset, Build Crew var väldigt fokuserade med de detaljerna som gjorde skillnaden till exempel fasaden.

– Rupert (2021-09-28)

J

Altan och installation av spabad

Företaget tog ett helhetsansvar för altan, ny elcentral och installation av spabad Det var mycket väl genomfört arbete. Snabbt utfört utan några problem och med bra attityd. Mycket bra och enkla att ha och göra med. Höll tidsplanen. Kan absolut rekommendera företaget till andra. Och kommer definitivt fråga dem när vi har nästa byggrelaterade jobb.

– JÖRGEN C (2020-07-15)

C

Altanbygge och en ovan-jord-pool som ska byggas in

Vi är supernöjda med Patrik och Build Crew. Otroligt lyhörda och idérika och tog verkligen vårt projekt i hamn på ypperligt vis. Det var inte bara ett altanbygge utan även en ovan-jord-pool som skulle byggas in med trappor, trädäck, förvaringsutrymme och skydd för filtermaskin och värmepump samt ett staket i etager mot grannen som sitter ihop med poolens trädäck. Ett ganska krångligt jobb speciellt som vi inte riktigt visste 100% hur vi ville ha det. Där klev Patrik in och hjälpte oss visualisera flera lösningar och sedan såg hela gänget till att bygga allt enligt plan både tidsmässigt och budgetmässigt exakt som vi kommit överens. Vi rekommenderar Build Crew varmt och ger 5+ i betyg alla dagar i veckan.

– Christoffer S (2020-06-26)

S

Renovering

Vi är otroligt nöjda med Patrik och Build Crew och det jobb de utförde åt oss. På ett skickligt sätt löste de alla problem som kan uppstå vid renovering av ett gammalt hus. Build Crew är ett mycket professionellt företag som arbetar enligt byggbranschens alla regler, och vi kan med varm hand rekommendera dem till andra som har behov av en BraByggare! Vi ger dem betyget 5. Full pott!

– Susanne S (2020-02-26)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt