Nordic Plåt AB

Välkommen till Nordic Plåt AB ! Företaget grundades för att sträva efter att hjälpa privatpersoner med byggnad och rekonstruktion av hus med sin professionella erfarenhet. Vi hjälper er med ert projekt ni vill bringa till liv, oavsett svårigheten. Vårt företag har stor erfarenhet av takläggning för alla typer av tak och fasader. Vi har vår egen verkstad för takfärdigheter där våra kompetenta plåtslagare arbetar med olika typer av detaljer. Hos vårt företag arbetar bara professionella som vet och gillar sitt yrke. Dem utför sitt arbete kvalitativt och i tid. Arbeten utförs med exakt teknologi enligt AMA HUS. Utförande av dessa villkor garanterar er en långvarig livslängd. Det ges garanti för alla arbeten som vårt företag gör. Vi är säkra på att samarbetet med oss kommer vara givande och fördelaktigt! Företaget Nordic Plåt AB tar också aktiv del i olika byggnadsprojekt med byggorganisationer över hela landet, vi har certifikat och kollektivt avtal. 073-663 56 18 vitali@nordicplat.se Rådmansgatan 33, 113 58 Stockholm

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Nordic Plåt AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Nordic Plåt AB

Referensjobb "" utfört av Nordic Plåt AB

Referensjobb "" utfört av Nordic Plåt AB

Referensjobb "" utfört av Nordic Plåt AB

Referensjobb "" utfört av Nordic Plåt AB

Referensjobb "" utfört av Nordic Plåt AB

Referensjobb "" utfört av Nordic Plåt AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Nordic Plåt AB.

V

Byte av vindskivor och plåt

Vi är mycket nöjda med Nordic plåt, väl genomfört arbete, prisvärda och offert som motsvarar behov och slutpris.

– Vera (2022-09-29)

C

Villa fasad och fönster målning ca 30kvm

Vi var nöjda med Nordic Plåt som gjorde ett bra jobb med en ommålning av vårt sekelskiftehus i faluröd färg. Arbete utfördes noggrant och vi hade bra kommunikation genom projektet. Det blev lite ’finputsning’ arbete över som de löste efter några veckor, enligt vår överenskommelse.

– Craig (2022-09-20)

S

Fasadmålning

Väldigt kunnigt och effektivt företag. Rekommenderar dem varmt, och de har gjort ett takjobb för ett par år sedan också. Vi är mycket nöjda med dem.

– Sofi Sander (2021-09-25)

P

Målning gult hus med vita knutar till helvitt hus

Målning av vår villafasad. Arbetet gick snabbare än offererad tid och resultatet blev dessutom mycket bra. Några få missar justerades direkt efter besiktningen.

– Peter Björkdahl (2021-09-11)

C

Ommålning av fasad

Höll tid och kostnad, fick t o m rabatt på det offererade priset. Åtgärdade snabbt några justeringar, efter mina synpunkter, till ett fullgott resultat.

– Christer (2021-07-30)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...