KLT Byggservice AB

Bild av företag KLT Byggservice AB

KLT Byggservice - din personliga byggare KLT Byggservice jobbar med ny, om- och tillbyggnad, vi utför fönsterbyten, fasadrenoveringar samt jobbar mycket med fukt och mögelskador samt även markentreprenad. Vi kan hjälpa till med bla husgrunder, dräneringar, swimmingpooler, trädgårdsplaneringar mm mm. Vi är ca 12 medarbetare på KLT Byggservice AB. Niclas Renstedt driver KLT Byggservice och har en lång erfarenhet inom byggbranschen. Under sina nära 15 år som byggföretagare i Stockholm jobbade han mycket med design och inredning på offentliga ställen. Niclas kan ge liv och verklighet åt dina byggdrömmar..

KLT Byggservice - din personliga byggare Ny-, om- och tillbyggnation Vi utför alla sorters nybyggnationer och ombyggnader. Vi har mycket sakkunniga samarbetspartners vad det gäller VVS, El och schaktningsarbete. Badrum & Kök Vi arbetar gärna med kök och badrumslösningar och kommer med kreativa och funktionella tips och idéer för den som önskar. Niclas har stor erfarenhet från VVS branschen.. Fönsterbyte Vi har stor erfarenhet av fönsterbyten är certifierade installatörer av Hemmafönster. Vi vägleder kunden i val av fönsterbyte, offerar ett fast pris och installerar. Boka ett kostnadfritt besök redan idag. Fukt & Mögel Vi hjälper dig med fuktskydd. Vi samarbetar med Trygghetsvakten och installerar deras avfuktare i din grund för ett välmående hus!! Kontakta oss för kostnadsfri kontroll av din vind eller grund. KLT Byggservice jobbar med det mesta inom bygg. Vi kommer gärna och tittar och diskuterar byggobjekten. Ring och boka tid för en kostnadsfri konsultation. Tel 070-3978303

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som KLT Byggservice AB har utfört.

Nybyggnation & Ombyggnad

Vår flexibilitet gör oss till en bra byggfirma för långvariga relationer när det gäller nybyggnation av hus eller ombyggnationer. Vi har bred kunskap av olika konstruktionstyper. Vi samarbetar med flera lokala företag inom VVS, El och markarbeten. Nedan är Roger Jacobssons snygga svarta hus där vi bl a lagt om tak och bytt panel.

Badrum & Kök

Niclas på KLT Byggservice har lång erfarenhet av badrum och vvs-branchen. Vi renoverar och bygger ofta badrum och kök med allt vad det innebär. Vi har kontakter på samarbetspartners inom vvs-, el och tillbehörsbranchen. Nedan har ni ett kök som totalrenoverades i Kinna.

Stall & Ekonomibyggnad

Vi har byggt flera stall, och gjort diverse ombyggnationer såsom lyft tak för bättre stallmiljö, gjort ny planlösning för fler boxar mm. Vi har även satt upp flera typer av boxinredningar. Nedan ser ni Svante Johanssons stall som renoverat invändigt...

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för KLT Byggservice AB.

D

Bygga Innervägg

Väldigt nöjd med resultatet, tack KLT-Byggservice.

– David (2024-04-18)

O

Altan, pergola och trapp

Byggnation av altan, pergola och trapp. Utförande, bemötande återkoppling kring tider osv, har varit superbra. Lite negativt va att kostnadsbilden som beskrevs innan starten av projektet, va dessvärre lite i underkant än det som kom i faktura. Men vi är för övrigt riktigt nöjda och kan varmt rekommendera dem till andra! 4,5 i betyg.

– Olle (2021-06-14)

S

Skapa etagevåning i flerfamiljsvilla

Projektet är ännu inte helt slutfört. Visst elarbete kvarstår, men följande kan jag utan vidare låta meddela: KLT har skapat etagelägenhet genom att bygga ihop plan 2 och 3 i vår tvåfamiljsvilla. KLT har arbetat mycket professionellt, med utmärkt resultat, inom utlovad projekttid och priset stämmer väl överens med vad som kalkylerats i avtalet.

– Staffan S (2021-06-14)

F

Byta dörr och 1 fönster

Trevligt bemötande, väl utfört arbete, trevliga, lyssnade in, läste saker på plats. Snabb beställning av elektriker när det krånglade. Bara positivt omdöme. Anlitar gärna dem igen.

– Frida W (2020-12-21)

A

Byta ytterdörr, bygga igen en öppning 70 cm bred

KLT byggservice, Niclas Ramstedt. Har bytt en ytterdörr och gjort en ny dörröppning mellan två rum på vår stuga i Varberg. Perfekt arbete, blev precis som vi ville ha det. Utfört på utsatt tid, kan rekommenderas!

– Anita Andersson (2020-12-21)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt