C.Sjögren Entreprenad AB

Bild av företag C.Sjögren Entreprenad AB

En entreprenör att lita på, när man vill kunna luta sig tillbaka på riktigt utan att behöva oroa sig. Även helentreprenad vid önskemål. Med allt från idé till färdigt resultat. Du berättar hur du vill ha det och jag sköter och ansvarar för hela processen inklusive vid önskemål bygglovsansökan eller annan kontakt med kommun och/eller övriga aktörer. Flertalet referenser finns att kontakta.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för C.Sjögren Entreprenad AB.

E

stambyte mm.

Vi anlitade CSAB till stambyte samt dränering, och senare ett badrum. Resultatet på dessa vart mycket bra och företaget är duktiga på uppföljning och säkerställer att kunden är nöjd. CSAB har fått ännu mer jobb av mig så vi vart så nöjda med kommunikation och resultat

– Eddie (2022-04-04)

M

Attefallshus

Jag anlitade C.Sjögren Entreprenad för att uppföra en attefallsbyggnad på ca 30 kvm inkl gjuten grundplatta, golvvärme, kök och badrum/dusch. Bemötandet från första kontakt till färdig byggnad var superproffsigt från entreprenören. Det var alltid glasklart från första mötet och genom hela projektet vad som skulle göras, vem som skulle göra det och vad det skulle kosta. Om något extra skulle tillkomma fick jag tydlig information om detta så att det inte blev några överraskningar i slutskdet av projektet med skenande kostnader osv. Byggarna var duktiga och noggranna och slutresultatet blev t.o.m. över förväntan vad gäller kvalitét och materialval mm. Även priset/offerten hölls enligt avtal. Jag kan inget annat än att varmt rekommendera denna entreprenör och kommer själv att göra det igen nästa gång något skall byggas eller renoveras.

– Markus (2022-04-04)

H

Stambyte

Vi gjorde stambyte där i princip alla yrkesgrupper ingick. C. Sjögren Entreprenad AB stod som projektledare och såg till att varje yrkesgrupp gjorde sitt i rätt tid. Även såg till att det var bra hantverkare som kom till vårat hem. Vi var mycket noga med att vi ville ha kvalité istället för kvantitet. Tiden var i vårat fall inte det viktigaste utan mer utförandet. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera företaget till andra! 5 av 5

– Helena (2022-03-28)

F

Gjuta betongplatta samt plintar till en carport.

Trevliga, effektiva och duktiga! Mycket nöjd med det utförda arbetet och det serviceinriktade bemötandet. Bra kommunikation och arbetet slutfördes på utlovad tid trotts att det tillkom arbetsuppgifter i form av ganska mycket extra grävning m.m.

– Fredrik (2020-06-24)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt