HandyMan PJ Byggservice AB

Bild av företag HandyMan PJ Byggservice AB

Vi är ett byggföretag med många års erfarenhet av olika sorters byggprojekt. Vi fokuserar på service med hög kvalitet, leveranser i avtalat tid, kostnadseffektivitet och har genom detta ett stort antal nöjda kunder, som kommer tillbaka till oss - och rekommenderar oss till andra. Vår specialitet är totalrenovering, inomhusrenovering , badrumsrenovering, el, bygga hus, markarbete samt andra utrymmen. Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som HandyMan PJ Byggservice AB har utfört.

Badrumsrenovering

Bastu

Badrumsrenovering

Altan och trappor

Sommarrum

Tillbyggnad

Pool

Dränering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HandyMan PJ Byggservice AB.

C

Renovering - Om- och tillbyggnad

Pawel och hans företag har utfört en mängd olika byggprojekt hos oss. Renovering utomhus: balkong, pelare, avfuktning av källare, tillbyggnad, ombyggnad av ett litet förråd till bastu, altandäck, trappor och carport. Inomhus: Helkaklat badrum i tillbyggnad. Han är fantastiskt duktig! Pålitlig, slutför allt till kundens belåtenhet. Jag kan varmt rekommendera honom och hans anställda.

– Carina (2020-03-31)

J

Markarbete, pool och tillbyggnad

Bästa hantverkare jag har jobbat med - Definitivt en femma!

– Johan E Beijerbygg (2019-11-11)

R

Tillbyggnad

Vi fick hjälp med en tillbyggnad. Allt gick väldigt bra. Jobbar snabbt och väldigt noggranna. Verkligen fin finish på arbetet. Snyggt och städat när allt är klart. Väldigt tillmötesgående och arbetsam. Kan verkligen rekommenderas.

– Rupert (2019-10-15)

E

Garage med Carport plus övernattningsrum

Vi har under en längre tid fått hjälp av Pawel och vi är bevisligen nöjda eftersom vi alltid ringer honom. Trots att det är lång framkörning till Uppsala tycker vi att det lönar sig. De jobbar så snabbt, så fokuserat. Det senaste arbetet var stort, ett garage med carport och ett beboeligt året runt rum.Högsta betyg! De pratar inte svenska så man får se till att kommunikationen funkar. De kan facktermer på svenska men annars pratar vi engelska.

– Eva (2019-06-25)

Kontakt