Futurumtix AB

Futurumtix är något du söker när du vill ha en bättre lösning för din fastighet. Stor kunskap och ett brett utbud av tjänster. Inget jobb är för litet. Självklart finns f-skatt och vi utför även Rotjobb. Vi finns på bästkusten men flexibilitet är ett nyckelord. Eran dröm är vårat jobb. Vi utför tex. *Tillbyggnad *Entreprenadsjobb *Takrenovering *Fönsterbyten *Trädgårdsskötsel *Målning *Tapetsering *Trädfällning *Rivning *Tillbygge *Snickeriarbete Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Futurumtix AB har utfört.

Referensjobb "Altantak" utfört av Futurumtix AB

Altantak

Referensjobb "Carport till garage" utfört av Futurumtix AB

Carport till garage

Referensjobb "Markjobb" utfört av Futurumtix AB

Markjobb

Referensjobb "Takbyte" utfört av Futurumtix AB

Takbyte

Referensjobb "Tillbyggnad" utfört av Futurumtix AB

Tillbyggnad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Futurumtix AB.

M

Takomläggning, panelbyte, fönsterbyte Onsala

Joakim, Henrik & teamet på Futurumtix har genomfört stora renoveringar på vårt nyinköpta hus och vi vill verkligen rekommendera dem som hantverkare. De är noggranna, supertrevliga och har kommit med flera smarta förslag i vår renovering. Vi jämförde flera företag innan vi valde Futurumtix och är så nöjda med vårt val! Fakturorna har även matchat offerter på öret.

– Martin Onsala (2021-06-06)

N

Garageuppfart

Tydlig offert. Utfört på utsatt tid och med utmärkt kvalitet. Konstruktiva i att föreslå andra, bättre lösningar.

– Niklas (2021-01-05)

C

Grund för spabad på berghäll

Perfekt utfört jobb! Snabbt, effektivt, snyggt, proffsigt!

– Christina (2020-12-06)

L

Trädäck på ganska plan gräsmatta för ovanmarkspool

Snabb offert, mycket noggranna och detaljerade, levererade enligt överenskommelse. Trevliga och kompetenta hantverkare. Vi är supernöjda med vårt nya trädäck.

– Lena (2020-07-25)

H

Byggnation av komplett garage

Jag och familjen kan varmt rekommendera Joakim och Henrik på Futurumtix. De mest seriösa och duktiga hantverkare vi träffat på. Engagerade, positiva och trevliga. Jobbar stenhårt och noggrant, det märks att dom är stolta över sitt arbete och vad dom kan åstadkomma. Hela processen från första kontakt, offert, specifikationer, genomförande och att hålla budget. Fantastisk glad att träffa dessa herrar.

– Håkan & Catharina (2020-05-24)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...