Futurumtix AB

Futurumtix är något du söker när du vill ha en bättre lösning för din fastighet. Stor kunskap och ett brett utbud av tjänster. Inget jobb är för litet. Självklart finns f-skatt och vi utför även rot jobb. Vi finns på bästkusten men flexibilitet är ett nyckelord. Vi utför tex. *Mindre entreprenadjobb *Takrenovering *Fönsterbyten *Trädgårdsskötsel *Målning *Tapetsering *Trädfällning *Rivnig Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Futurumtix AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Futurumtix AB

Referensjobb "" utfört av Futurumtix AB

Referensjobb "" utfört av Futurumtix AB

Referensjobb "" utfört av Futurumtix AB

Referensjobb "" utfört av Futurumtix AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Futurumtix AB.

L

Trädäck på ganska plan gräsmatta för ovanmarkspool

Snabb offert, mycket noggranna och detaljerade, levererade enligt överenskommelse. Trevliga och kompetenta hantverkare. Vi är supernöjda med vårt nya trädäck.

– Lena (2020-07-25)

H

Byggnation av komplett garage

Jag och familjen kan varmt rekommendera Joakim och Henrik på Futurumtix. De mest seriösa och duktiga hantverkare vi träffat på. Engagerade, positiva och trevliga. Jobbar stenhårt och noggrant, det märks att dom är stolta över sitt arbete och vad dom kan åstadkomma. Hela processen från första kontakt, offert, specifikationer, genomförande och att hålla budget. Fantastisk glad att träffa dessa herrar.

– Håkan & Catharina (2020-05-24)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...