Premium Design Skåne

Bild av företag Premium Design Skåne
Hej och Välkommen till Premium Design Skåne Om Oss Vi är ett företag som är experter inom badrumsrenovering, vi utgår från Lund men jobbar i större delen av Skåne. Vi jobbar åt såväl privatkunder som företag och fastighetsägare. När du ska renovera ditt badrum är det en investering i dig själv och för att öka värdet på din bostad. Vi arbetar därför tillsammans med dig med att ta fram en unik och personlig lösning för just ditt badrum. Vi har nära samarbete med elektriker, rörmokare med egna certifieringar och egna företag som jobbar som underentreprenörer till Premium Design Skåne. Nöjda kunder Våra nöjda kunder är en fantastisk bekräftelse på vårt arbete och en energikick att fortsätta att jobba med det vi alltid har trott på. Kontakta oss gärna för att få kontakt med tidigare kunder. Vi är behöriga att utföra tätskiktsarbeten enligt branschorganisationen ByggKeramikRådets branschregler för tätskikt i våtutrymmen. Vi är Godkända av Villaägarnas Riksförbund. Garanti Premium Design Skåne har tecknat ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar Kostnadsfri offert Vår målsättning och vårt ledmotiv är att erbjuda kundservice du uppskattar och renovera badrum som du kommer att trivas i. Ring oss redan idag på telefon : 070-201 23 53 eller skicka ett mail till ola@premiumdesignskane.se för att få en kostnadsfri offert för just ditt projekt! Med vänliga hälsningar! Premium Design Skåne Telefon : 070-201 23 53 Hemsida : https://premium-design.se/ E-post : ola@premiumdesignskane.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Premium Design Skåne har utfört.

Badrum, Höör

Här har vi rivigt en gäst wc och platsbyggda garderober sedan bytt plats på wc och dusch. vi har även öppnat upp i fasaden och satt in en dörr. Kommer fler bilder när vi monterat duschväggen Badrummet har vi gjort åt badrumsproffsen

Badrumsrenovering

Badrum hemma Hos Anders Eriksson Barsebäck

Badrumsjobb

Gäst wc som vi byggt om till badrum, monterat och klart idag. Tack Lundarör & Sydväst el.

Badrum, Lomma

Lite före och efter bilder på badrum vi gjorde under hösten i Lomma

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Premium Design Skåne.

P

Badrum/Tvättstuga

Otroligt trevlig och duktig. Gjorde ett suveränt bra jobb.

– Peter (2021-07-16)

A

Badrum från 1978 6.5m2

Ola och gänget gjorde ett jättebra jobb. Lätta att ha och göra med och badrummet blev klart enligt tidsplanen. Rekomenderar den starkt.

– Anders (2019-01-03)

I

Uppgradering badrum o duschrum 90-talsstandard

Vi anlitade Badrumsgruppen för renovering av 2 badrum och vi är super-nöjda! Tack Pontus,Markus,Magnus ,Peter och Ola för ett mycket väl utfört arbete !

– Ingegerd & Affe (2018-08-10)

D

Renovera badrum

Vi anlitade Badrumsgruppen Skåne för att helrenovera badrummet i vårt 60-talshus samt lägga om el och VVS i anknytning till detta och vi är mycket nöjda med samarbetet. Badrumsgruppen Skåne var både noggranna och arbetade effektivt med vårt badrum. Processen gick framåt enligt planerna och vi kunde följa och vara med i beslutsfattande under arbetets gång. De är kunniga, lätta att kommunicera med och det märks att de har lång erfarenhet i branschen. Vi fick flera bra tips som gjorde resultatet bättre och tillsammans diskuterade vi fram lösningar på både helhets- och detaljnivå. Resultatet blev både snyggt och praktiskt. Badrumsgruppen Skåne har hjälpt oss att förverkliga ett badrum som vi verkligen trivs med!

– Daniel och Lovisa (2018-03-07)

E

Badrumsrenovering 2017

Vi anlitade Premium Design sommaren 2017 för renovering av ett badrum på ca 6 kvm och vi är mycket nöjda med arbetet och resultatet. Vi hade bra dialog och Ola kändes ärlig i sina råd under arbetets gång. Även om arbetet i och för sig blev en dag försenat (pga sjukdom) var han mycket mån om att hålla den utsatta tiden. Ola var dessutom väldigt snabb med att svara på våra frågor både via mail och sms, vilket vi uppskattade mycket.

– Elias & Jenny (2017-12-29)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt