Almekärrs Byggnads AB

Bild av företag Almekärrs Byggnads AB

Välkommen till Almekärrs Byggnads AB, ett byggföretag med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi utför alla typer av bygg- och renoveringsarbeten med kunskap och kvalitet. Oavsett om du behöver hjälp med ett mindre projekt eller en större nybyggnation, ombyggnation eller annan byggnation kan du lita på att vi levererar ett professionellt och hållbart resultat. Kontakta oss: E-Post: info@almekarrsbygg.se Telefon: 070-834 17 60

https://www.almekarrsbygg.se/ https://www.instagram.com/almekarrs_bygg?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg%3D%3D

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Almekärrs Byggnads AB har utfört.

För dig som behöver hjälp att lösa dina byggbehov!

Vi har lång erfarenhet av att bygga både enkla och komplexa konstruktioner, från villor och lägenheter till kontor och industrier. Vi är stolta över att leverera hög kvalitet, god service och hållbara lösningar till alla våra kunder.

Årets Förtagare!

Är du intresserad av att bygga ett Attefallshus eller en komplementsbyggnad?

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt möte och en offert. Du kan också besöka vår hemsida för att se några av våra tidigare projekt och läsa mer om våra tjänster. Almekärrs Byggnads AB - vi hjälper dig bygger ert drömhus! 🏠

Är du trött på ditt gamla golv?

Vill du ha ett nytt och fräscht utseende i ditt hem eller din lokal? Då har vi lösningen för dig!

Vi utför nyproduktioner av allt från friggebodar och villor till timmerhus och kontor/industrilokaler.

Med vår expertis kan vi ta hand om och utföra alla storlekar av projekt. Tillsammans med våra samarbetspartners så ser vi till att kunden känner sig trygg och nöjd.

Installationen av två braskaminer i Sälen 🌤🌨❄️

När skorstenarna blev restnoterade hann snön lägga sig tjock men det löste killarna fint 🤩

Vi utför specialbyggnationer med kunskap och kvalitet, alltid utifrån kundens önskemål.

Drömmer ni om något unikt och personligt i ert hem? Eller har du haft tankarna på att bygga eller renovera något i ditt hem eller på ditt företag men inte riktigt kommit i mål?

Vi utför specialbyggnationer med kunskap och kvalitet, alltid utifrån kundens önskemål.

Tillbyggnad, Renovering, Nybyggnad, Plåttak

#tillbyggnad #renovering #nybyggnad #bygga #snickra #plåttak #bandtäckning #falsa #måla #linoljefärg #kunskapochkvalitet

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Almekärrs Byggnads AB.

J

Kök, tvättstuga och badrum

Vi har använt Almekärrs bygg när vi renoverade vårt kök, vår tvättstuga och badrum. Ringer alltid Magnus när vi har idéer för offerter men också som bollplank. Vi är mycket nöjda och kommer absolut använda Almekärrs Bygg igen😊 Jag ger lätt en femma, renommerat företaget till alla jag känner.

– Julia (2024-01-08)

E

Vattenskada i badrummet

Anlitade Almekärrs Byggnads AB som entreprenör i ett försäkringsärende pga av en vattenskada i mitt badrum. Hela badrummet fick rivas ut. Kontakt med byggfirman har fungerat jättebra och det har löpt på med både rörläggare, kakelsättare, mattläggare och el som Magnus har planerat in. Kan inte vara annat än jättenöjd, det blir en 5 i omdöme.

– Eva (2023-11-17)

P

Ombyggnation av olika lokaler och fastigheter

Magnus är väldig hjälpsam. Han har kommit med egna lösningar och idéer! Kostnadsmedveten, bra grundvärderingar mot mig som fastighetsägare och hyresgäst. Ändrat lokal från kontor till skola samt industrilokal till paddelokal, byggt en avskiljande vägg - snygg lösning som passade in i det 1800-tals hus. Levererar i allt han gör. Mycket nöjd !

– Peter B (2023-05-05)

M

Omläggning av tak bland annat.

Vi har anlitat dem vid återkommande tillfällen och alltid varit mycket nöjda. Nu senast skötte de entreprenad för omläggning av vårt tak och det funkade finfint och vi är nöjda med resultat. Betyg 4 kring kontakt och 5 för arbete.

– Mattias vF (2023-04-13)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt