Finlir Produktion

Bild av företag Finlir Produktion

Finlir Produktion Vi renoverar och bygger om. Vi tar ansvar för alla delar av byggprocessen med projektet och kunden i centrum. Vi sätter stort värde i hög kvalitet av kommunikationen inom projektet och att bygga en god kundrelation för ett gott resultat. ”Vi vill att ett byggprojekt ska kännas tryggt för kunden både i ekonomi och tidsplan förfärdigställande”. Vi är specialister på att renovera, bygga om och bygga till. Vi lägger om golv, byter kök, renoverar badrum, ytskikts renoverar med tapetsering, målning och byte av snickerier och dörrar. Vi fasad renoverar och byter fönster. Kanske en balkong eller taket behövs ses till! Vi har kompetens inom finsnickeri för allehanda platsbyggda inredningslösningar som hyllor, garderober för att göra alla lokaler och boytor så effektiva som möjligt. Vi är nöjda när kunden är nöjd! Kontakta oss, utbyt idéer och inled ett projekt! Anders Löwstedt Projektledare finlirproduktion@gmail.com 0707-95 29 44

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Finlir Produktion har utfört.

Terrass

Glasparti

Bastu

Badrum

Terass Pergola

Kök

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Finlir Produktion.

M

Slipning och omlackning

Anders i Finlir gjorde två jobb för mig: slipade och målade/lackade både en bänk och en fåtölj. Bägge två var gamla trotjänare i mitt hem. Efter Anders noggranna arbete kom de hem som nya, vilket glädjer mig dagligen. Uppskattningar om återlämning stämde inte utan arbetet tog längre tid än uppskattad. Men vad gör det när arbetet var så bra gjort!

– Marjaana (2023-11-28)

D

Vattenläcka

Vi anlitade Finlir för att åtgärda en vatten läcka vid ett fönster på övervåning. Vatten hade runnit in i väggen och genom taket. Finlir öppnade, kontrollerade fukt, åtgärdade problemet samt återställde. Allt mycket snyggt och bra utfört. Trevligt och professionellt bemötande. Inget att anmärka på kan verkligen rekommendera.

– Dan (2023-11-14)

K

Altan vid sommarstuga

Vi är nöjda både med processen, kommunikationen och resultatet av vår nya terass. Vi kontaktar gärna Finlir nästa gång något behöver snickras.

– Kristina (2022-06-15)

U

Bygge av förråd ca 25 kvm i en del av trädgården

Kompetent för denna typen av arbete, trevlig, lätt att resonera med, ordentlig, höll tiderna. Även bra pris på hela bygget.

– Ulla (2021-07-29)

M

Vägguppförande med tillhörande glasparti

Bra kommunikation, smidigt genomförande.Snygg slutprodukt!

– Martin (2020-12-05)

Kontakt