Entreo Entreprenad AB

Bild av företag Entreo Entreprenad AB

Välkommen till Entreo Entreprenad AB Hos oss är det viktigt att leverera värde till dig som kund. Därför ser vi till att du får mycket hantverk för pengarna hos oss. Vår personal ser till att du får ett trevligt bemötande och ett bra resultat på vårt projekt tillsammans. Vi hjälper er med allt ifrån in och utvändigt måleri, badrumsrenoveringar, golvslipning och renoveringar av alla dess slag. Tveka inte att kontakta oss för att gå igenom just ert behov. Vi arbetar över hela Stockholmsregionen med projekt. Från Södertälje till Norrtälje. Kontakt E-post: robin@entreo.se Telefon: 08-515 186 66

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Entreo Entreprenad AB har utfört.

Microcement - Köksrenovering

Köket & badrummen fick ett ordentligt & billigt lyft i förhållande till ett nytt kök/bad Microcemt på den gamla laminatskivan upp på stänkskyddet av kakel 😍 Och sprutlackering av dom gamla luckorna och täcksidorna.

Microcement - Badrumsrenovering

Uppfräschning av 160kvm i Sollentuna. Microcement av 2 badrum, ett kök och en tvättstuga. Golvslipning och målning ✨️

Köksrenovering med microcement

Nymålat - Ommålning

Wow! Vilket LYFT för en redan magisk liten kåk!

Ommålning

Wow! Vilket LYFT för en redan magisk liten kåk!

Omputsning av fasad, byggnation av balkong och fönsterrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Entreo Entreprenad AB.

E

Målning av väggar och tak

Proffsigt arbete hela vägen - från en tydlig offert till fint slutresultat. Bra kontakt med Robin som var tillgänglig och svarade på alla frågor. Jag är mycket nöjd med det utförda arbetet och kan varmt rekommendera Entreo!

– Emir (2022-11-09)

M

Stödmur, altan och stenläggning

Jag har anlitat Entreo flera gånger, vilket väl antyder hur nöjd jag är. Det senaste projektet gällde trädgården. De lade plattor på framsidan. På baksidan byggde de en stödmur och lade ett trädäck. Att jag gärna anlitar dem om och om igen beror på flera saker. Först av allt är de verkligen kundorienterade, svarar när man söker dem, återkopplar om allt, informerar. Sedan blir allt gjort med verklig omsorg och av duktiga hantverkare. Om missförstånd uppstår någon enstaka gång så går det alltid att lösa i bästa sämja.

– Mats R (2022-09-02)

Kontakt