Unicontractor AB

Bild av företag Unicontractor AB

UNICON (Unicontractor AB) är ett framåtlutat byggföretag som är verksamma inom Storstockholm. Våra uppdragsgivare har främst varit stora byggbolag så som Skanska, Lindbäcks och Gärahovs där vi haft uppdrag inom projektledning, arbetsledning samt utförande. Nu ser vi att efterfrågan ökar stort i den privata sektorn så vi utökar vår verksamhet och erbjuder nu också våra tjänster till privata beställare. Vill du bygga en vägg, en altan, renovera kök, totalrenovera din bostad eller bygga ut? Inget projekt är för stort eller för litet. För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela projektet. Genom en kontaktperson får ni tillgång till vårt stora nätverk av professionella hantverkare som utför och slutför uppdraget effektivt och med kvalitet. Vi har en tät dialog genom hela projektet för att säkerställa kundnöjdhet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert så förverkligar vi era byggdrömmar tillsammans.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Unicontractor AB har utfört.

Rumsavdelning med glasindustrivägg

Altan

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Unicontractor AB.

R

Rumsavdelning i glas

Resultatet är jag supernöjd med! Det var lite UE:s som dröjde med tider så det blev klart mycket senare än beräknat så Unicontractor får bra betyg men som helhet blir det därför 4/5! Priset va inom ramen av diskuterat men strax över vilket är vanligt.

– Rasmus (2021-04-28)

A

Lägenhet 2:a till 3:a

Byggde om lgh från 2:a till 3:a. Tidsplan och pris hölls bra trots att projektet blev av lite större karaktär än initialt planerat. Mycket professionellt utfört och välbyggt! Bra kommunikation och utfört arbete enligt önskemål.

– Alex (2021-02-24)

L

Renovering av lägenhet

Vi byggde om vår lägenhet och rev då en vägg, innertak samt satte upp en ny vägg med fönster i och slipade golvet. Celle är ju en otroligt sympatisk kille och även hans kollega som var här, dom förklarade på ett bra och lätt sätt för en okunnig som jag själv och man kände sig trygg med dom under hela tiden. Deras jobb tog enbart 4 dagar, vilket var toppen och överförväntan, sen är det ju alltid lite väntan på underleverantörer och så, 3 veckor tog det allt som allt, slutresultatet blev toppen och summan hamnade ganska nära vad vi uppskattat, 70000:- hade vi en offert på från ett annat bolag, nu betalade vi 82000:-. I det stora hela är vi mycket nöjda och skulle rekommendera Unicontractor alla dar i veckan, kommer vi renovera igen kommer vi garanterat anlita dom.

– Linda (2020-12-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt