Creatim Bygg AB

Bild av företag Creatim Bygg AB

Creatim Bygg AB är en engagerad samarbetspartner som har en bred kompetens inom bygg, markentreprenad och projektering. Vi åtar oss många olika typer av arbeten både inomhus och utomhus. Vi är mycket måna om att våra uppdrag blir utförda på ett långsiktigt hållbart sätt och att vi under projekten har kontinuerliga avstämningar med beställare så att utformningen blir som beställaren har tänkt sig. Vi är vana att arbeta både utifrån muntliga instruktioner och ritningar. Vår personal är utbildade inom olika områden och innehar certifikat från Elsäkerhetsverket, BKR (våtrum), gipsning, isolering, dränering, skylift, truck, heta arbeten m.fl. Efter avslutat projekt utfärdas alltid dokumentation och relevanta kvalitetshandlingar. Vår projektsamordning är även certifierad Bas-P, Bas-U och personalen är anslutna till ID06. Vi har många nöjda och glada kunder och referenser lämnas efter begäran.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Creatim Bygg AB.

E

Betongplatta till tillbyggnad

Bra utfört jobb vid gjutning av platta och murning av källarväggar. Även en del grävarbete. De var trevliga och kunniga. Även bra på att diskutera fram olika lösningar och att anpassa arbetet vart eftersom förutsättningarna förändrades.

– Elina W (2024-05-01)

B

Dra avlopp från fritidshus till trekubikstank

Utförde arbetet enligt avtal.

– Björn (2023-06-28)

A

Flytt av friggebod, anläggning av parkeringsyta och trappor

Vi anlitade Creatim för att flytta vår friggebod, anlägga en parkeringsyta och bygga trappor till vår källarentré. För 3 år sedan anlitade vi Creatim för att bygga om vårt källargarage till en groventré. Vi upplever att Creatim är mycket lätta att kommunicera med, både innan och under arbetet. De är professionella, mycket trevliga och måna om att vi skall bli nöjda. Under arbetet har byggledaren alltid tagit sig tid att prata med oss och synka de närmaste stegen. Arbetet har utförts noggrant och kompetent inom tidsramar och budget/offert. De har ofta kommit med egna förslag på lösningar, ofta flera olika, när vi själva inte vetat vad som blir bäst. Creatim har gett oss detaljerade offerter, där de olika momenten prissatts var för sig. Detta har underlättat för oss att avgöra om vi tycker att priset är rimligt. Detta skiljer sig från andra företag som lämnat offerter på klumpsummor. Vi är mycket nöjda med resultatet och rekommenderar å det varmaste Creatim för inom- och utomhusprojekt.

– Andreas (2023-03-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt