Byggtjänst i Partille AB

Välkomna till oss! Vi är ett team med enbart skickliga yrkesmän med svenska behörigheter. Vi har 20 års erfarenhet från byggbranschen och arbetar både med mindre och större projekt. Vi arbetar både mot privat- och kommersiella kunder. Vi har nära samarbeten med andra välrenommerade partners inom måleri, el- och VVS installationer samt markanläggningsarbeten. Vi samordnar ert projekt med samtliga inblandade aktörer! Vi arbetar både med fasta och avtalade totalpriser mot våra kunder. ✔ Om- och tillbyggnader ✔ Invändiga- och utvändiga renoveringsarbeten ✔ Installationer av kompletta kök. ✔ Montering och utbyte av: fönster, takfönster, dörrar, trappor och vitvaror. ✔ Fasta underhållsavtal med kommersiella kunder ”Vi gör inte allt men vi gör det bra!”

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Byggtjänst i Partille AB har utfört.

Referensjobb "Fasadbyte" utfört av Byggtjänst i Partille AB

Fasadbyte

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Byggtjänst i Partille AB

Köksrenovering

Referensjobb "Ombyggnad, Stadium." utfört av Byggtjänst i Partille AB

Ombyggnad, Stadium.

Referensjobb "Renovering Balkong" utfört av Byggtjänst i Partille AB

Renovering Balkong

Referensjobb "Altantak" utfört av Byggtjänst i Partille AB

Altantak

Referensjobb "Altan" utfört av Byggtjänst i Partille AB

Altan

Referensjobb "Pågående reparation efter vattenskada" utfört av Byggtjänst i Partille AB

Pågående reparation efter vattenskada

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byggtjänst i Partille AB.

J

Nya tak över uteplats + förlänga altan

De jobbade snabbt och glatt på i ösande regn och kyla och vi fick ett jättefint nytt tak! Kan bara rekommendera dessa hantverkare.

– Johan K (2021-01-26)

J

Montera infälld skjutdörr inomhus, renovera vägg

Toppen att ha att göra med, "inga konstigheter", och vi är jättenöjda med väggen.

– Johan K (2021-01-26)

M

Ombyggnad av stadium, kungsbacka.

De gjorde ombyggnad av stadium på kungsbacka , de håller rent på arbetsplatsen, duktiga hantverkare som jag kommer anlita flera gånger.

– Mt (2020-09-10)

M

Snickeri

Jag tycker utförandet varit bra och snickarna har varit mycket hjälpsamma med frågeställningar som dykt upp. Solklar 5:a blir mitt betyg.

– MB (2020-09-10)

M

Fasad , altan

Väldigt bra kvalitet! Jag byggde en altan på framsidan och bytte fasad på huset. Killarna som var här var oerhört noggranna och noga med att jag var nöjd med resultatet. Det var flera detaljer som de gjorde väldigt snygga lösningar på som jag inte hade tänkt på men när de gjorde det så märkte man vilken skillnad det gjorde. Bara en så enkel sak som att plugga igen hålen för räcket när de skruvade på det, fasa golvbrädorna i hörnen på insidan av altanen. En vecka efter att de var klara så såg jag att en bräda i räcket hade bågnat och hörde av mig till dem. Någon dag senare när jag kom hem från jobbet så var det fixat. Inget snack utan de bara åkte förbi och fixade det. Superduktiga, trevliga och lätta att ha att göra med. Supernöjd!

– Mt (2020-08-25)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...