Byggtjänst i Partille AB

Bild av företag Byggtjänst i Partille AB

Välkomna till oss! Vi är ett team med enbart skickliga yrkesmän med svenska behörigheter. Vi har 20 års erfarenhet från byggbranschen och arbetar både med mindre och större projekt. Vi arbetar både mot privat- och kommersiella kunder. Vi har nära samarbeten med andra välrenommerade partners inom måleri, el- och VVS installationer samt markanläggningsarbeten. Vi samordnar ert projekt med samtliga inblandade aktörer! Vi arbetar både med fasta och avtalade totalpriser mot våra kunder. ✔ Om- och tillbyggnader ✔ Invändiga- och utvändiga renoveringsarbeten ✔ Installationer av kompletta kök. ✔ Montering och utbyte av: fönster, takfönster, dörrar, trappor och vitvaror. ✔ Fasta underhållsavtal med kommersiella kunder ”Vi gör inte allt men vi gör det bra!”

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Byggtjänst i Partille AB har utfört.

Fasadbyte

Köksrenovering

Ombyggnad, Stadium.

Renovering Balkong

Altantak

Altan

Pågående reparation efter vattenskada

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byggtjänst i Partille AB.

T

Byggde om efter fuktskada

Jag har fått hjälp av Byggtjänst med bygg av innervägg, renovering av kök och senast byggde de om ett uterum till att bli vardagsrum. Delar av byggnaden var fuktskadad och jag upplever killarna genuint intresserade att hjälpa till med kunskap, att det ska bli snyggt och även att det ska bli så billigt som möjligt. De hör alltid av sig och kommer när de lovat. Jag är väldigt nöjd med alla jobben de gjort. Jag kan verkligen rekommendera dem!

– Tina (2023-03-17)

M

Tillbyggnad/ombyggnad bostadshus

Tillbyggnad om 34kvm med krypgrund och delvis förändring av befintligt hus. Tillbyggnaden omfattar både nytt sovrum och kök. Bra och effektiv byggfirma som både är lyhörd och flexibel. Håller tidplaner och för en rak och tydlig kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Byggtjänst Partille.

– Mikaela (2022-09-02)

M

Fönsterbyte plus annat

Utförde jobbet perfekt. Även extra jobben fixades till utan problem. Punktliga, duktiga killar som jobbar hårt. Jobbet blev utfört inom avtalat tid. Kommer definitivt att anlita de igen.

– MH (2022-08-25)

I

Läckage i yttertak från avluftning badrum

Snabbt och bra utfört arbete.

– Ingela (2022-06-10)

K

Bygga redskapsbod

Ombyggnad av redskapsbod. Duktiga hantverkare som jobbade smidigt och snabbt. Är jättenöjd med min redskapsbod och kan verkligen rekommendera detta företag.

– Kerstin (2022-04-26)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt