Mattsson kök och bygg AB / Mattsson Bygg

Dags att renovera? Mattsson Bygg hjälper dig. Med bred och lång erfarenhet i byggbranchen finns vi här för att hjälpa er med renoveringen. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så ser vi vad vi kan hjälpa till med.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Mattsson kök och bygg AB / Mattsson Bygg.

T

Panelbyte & Fönsterbyte

Jag skulle verkligen rekommendera Niklas till och hans företag då dom kommer med en positiv inställning, utför jobbet väldigt snabbt och med bra slutresultat. Jobbet Niklas Mattsson utförde under 2020 blev ju lite unikt med tanke på COVID situationen vilket medförde några dagars försening och detta pga just COVID vilket i sin tur är ett bra ansvarstagande för att minska smittspridningen men när jobbet väl sattes igång så kunde jag nog inte tänka mig en bättre kontakt för jobbet. Mitt helhetsbetyg till Mattson kök och bygg ab skulle därför bli 5 av 5 möjliga och detta är främst för slutresultatet den medgörliga och positiva inställningen Niklas har.

– Tommy (2021-01-19)

J

Utbyggnad

Vi anlitade Mattson Bygg AB som färdigställde vår utbyggnad på ca 50 kvm. De byggde väggar, satte innertak, lade golv mm. Vi hade hela tiden en väldigt bra dialog. De kom varje dag som lovat och de blev till och med klara snabbare än de sagt. Vi är supernöjda. Priset vi fått innan stämde också helt överens med slutfakturan. 5 av 5 i betyg!

– Jennie (2021-01-04)

K

Fönster och dörrbyte

Helt suverän byggfirma! Trevliga och pålitliga! Nu har mitt nya hus äntligen fått fönster och dörrar monterat, samt isolerade väggar och tak. Seriöst från start till slut med både tidsplan och pris vilket som värdesätts högt! Kommer garanterat använda mig av dem igen.

– Kenny (2020-12-21)

A

Golvläggning

Hej ! Mycket nöjd med Mattsson kök och Bygg. Trevligt och proffsigt bemötande. Bra utfört jobb. Vi är nöjda!. poäng 4.5.

– Anders (2020-11-14)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...