Byggare D AB

Bild av företag Byggare D AB

Välkommen till Byggare D AB! Vi bygger och renoverar. Allt från målning till altaner, takbyten, om- & tillbyggnader mm. Vi utgår från Åtvidaberg kommun men jobbar i den större delen av Östergötland.

Välkommen till Byggare D Vi bygger och renoverar. Allt från målning till altaner, takbyten, om- & tillbyggnader mm. Vi utgår från Linköping men jobbar i den större delen av Östergötland. Vi har alla hantverkare och utför ALLT INOM BYGG, RENOVERING och MÅLNING ! Vi har kapacitet att ta hand om ditt projekt med kort varsel. Vi utför bl. annat... Ombyggnation Nybyggnation Renovering Fönsterbyten Takläggning - alla sorter Fasader Altaner och Trädäck Innerväggar Innertak Golv Snickerier Målning och tapetsering Fasadmålning Hör gärna av er gällande just ert projekt! Andreas 0736-85 19 33 Darek 0729-19 42 63 kontakt@byggared.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Byggare D AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byggare D AB .

A

Fin fasadmålning med ByggareD

Effektiv, punktlig och kunnig! Samarbetet med ByggareD fungerade perfekt från offert till faktura. Fasadmålningen blev väldigt lyckad. Darek och hans kollegor är noggranna, arbetssamma och vänliga. Rekommenderas varmt!

– Anna (2023-08-16)

K

Byte av plasttak och 5 plastfönster, målning

Så glada att jag anlitade Darek och firma Byggare D AB till att renovera mitt gamla slitna uterum. Darek och co var väldigt tillmötesgående, noggranna och arbetet utfört i tid. Jag är mycket nöjda med slutresultatet, och kan bara varmt rekommendera företaget.

– Karin (2023-07-11)

T

Målning av husfasad och garage, samt byte av altantak.

Väl utfört arbete och trevligt bemötande. Darek är mån om att resultatet ska bli bra.

– Tobias (2022-08-18)

B

Målning av husfasad

Mycket bra kontakt med arbetsledare som var trevliga och tillmötesgående. Arbetet snabbt och noggrant utfört. Väl anpassade efter väderleksförhållanden. Rimlig prisnivå.

– Björn (2021-06-01)

A

Byte av tak till kanalplast

Mycket proffsigt utfört arbete. Ordning och reda. Trevligt bemötande och bra kommunikation. Kan verkligen rekommenderas, vi är jättenöjda.

– Annette och Håkan (2021-05-14)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...