Villa Husrenovering i Sverige AB

Villa – det lyhörda familjeföretaget Villa är resultatet av flera generationers kärlek till hantverket. Med en ägare som klev upp på sitt första tak redan på tidigt 80-tal, är Villa det genuina familjeföretaget. Med 30 års samlad erfarenhet av att jobba med privatpersoner är Villa ett företag med märkbar lyhördhet för kundens önskningar och behov. Just denna lyhördhet ligger till grund i allt vi tar oss för. Inte bara lyhördhet för kunden, utan också den egna personalen. Om Villa är ett familjeföretag, är personalen också en del av familjen. Bara tillsammans kan vi göra ett bra jobb. Vi känner till vår personals individuella styrkor och ser till att rätt person utför rätt arbete – på rätt plats och i rätt tid. I bagaget har vi många framgångsrika år som resulterat i att VILLA Husrenovering vuxit till att vara Örebro läns mest efterfrågade och populära takbytare. 2017 blev vi nominerade till Årets Hantverkare i Sverige. Med ett mycket genomtänkt och väl fungerande koncept har vi framgångsrikt servat våra villaägare med trygghet och omsorg och hög kvalitet i allt vi åtar oss. VILLA Husrenovering blev för andra året i rad 2018 nominerade till årets hantverkare För din trygghets skull finns vi lokalt förankrade i Örebro och Kumla. För oss är det viktigt med en öppen dialog, vare sig det gäller kunder eller personal. Vi tar tacksamt emot feedback av den enkla anledningen att det är så vi utvecklas. Detta samspel mellan personal, kunder och företag är det som bygger Villas verksamhet. Med trygghet och förtroende som grogrund, kan vi fokusera på det vi kan bäst: Trygga tak i världsklass.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Villa Husrenovering i Sverige AB har utfört.

Referensjobb "Nytt tak i Nora" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak i Nora

Referensjobb "Nytt tak i Lillån" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak i Lillån

Referensjobb "Nytt tak" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak

Referensjobb "Nytt tak" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Villa Husrenovering i Sverige AB .

A

Takomläggning

Villahemrenovering bästa betyg 5+på utfört takomläggning. De kom när de skulle o var klara innan tiden var satt. Trevliga o mycket proffsiga. Kan inte bli bättre rekommenderas i alla högsta grad.

– Annrika Östman (2020-11-10)

M

Takrenovering

Bytet av takpannor, läkt och ny takpapp utfördes enligt den plan som levererats vid beställningen av takbytet. De som utförde takbytet gav dagligen en uppdatering om hur de låg till och vad nästa moment skulle bli. Har stort förtroende för företaget och är mycket nöjd med utfört arbete.

– Magnus I (2019-05-09)

L

Byta hela taket

Helt nytt tak, med ny papp, pannor. Nytt undertak. Vi är mycket nöjda med det jobb som är utfört. Höll tider och priset till punkt och prickat. Totalt tog det 3 veckor.

– Larsson (2016-06-21)

S

Byta ut tegel mot plåt

Kanonbra. De gör en grundlig koll av allt innan de skriver offert. Svarar på alla "dumma" frågor som en okunnig har och förklarar så man förstår. Fick inga oväntade överraskningar på räkningen. Även "jobbar grabbarna" är bra effektiva och trevliga.

– Shorty (2016-05-23)

C

Takbyte

Dom var snabba, bra bemötande, prioriterade oss för att taket var värre än man trott, bra att ha med att göra, problem med en faktura som dom snabbt fixat till. Allt flöt på tom besiktning.

– Christina NW (2016-05-18)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...