Villa Husrenovering i Sverige AB

Bild av företag Villa Husrenovering i Sverige AB

Villa – det lyhörda familjeföretaget Villa är resultatet av flera generationers kärlek till hantverket. Med en ägare som klev upp på sitt första tak redan på tidigt 80-tal, är Villa det genuina familjeföretaget. Med 30 års samlad erfarenhet av att jobba med privatpersoner är Villa ett företag med märkbar lyhördhet för kundens önskningar och behov. Just denna lyhördhet ligger till grund i allt vi tar oss för. Inte bara lyhördhet för kunden, utan också den egna personalen. Om Villa är ett familjeföretag, är personalen också en del av familjen. Bara tillsammans kan vi göra ett bra jobb. Vi känner till vår personals individuella styrkor och ser till att rätt person utför rätt arbete – på rätt plats och i rätt tid. I bagaget har vi många framgångsrika år som resulterat i att VILLA Husrenovering vuxit till att vara Örebro läns mest efterfrågade och populära takbytare. 2017 blev vi nominerade till Årets Hantverkare i Sverige. Med ett mycket genomtänkt och väl fungerande koncept har vi framgångsrikt servat våra villaägare med trygghet och omsorg och hög kvalitet i allt vi åtar oss. VILLA Husrenovering blev för andra året i rad 2018 nominerade till årets hantverkare För din trygghets skull finns vi lokalt förankrade i Örebro och Kumla. För oss är det viktigt med en öppen dialog, vare sig det gäller kunder eller personal. Vi tar tacksamt emot feedback av den enkla anledningen att det är så vi utvecklas. Detta samspel mellan personal, kunder och företag är det som bygger Villas verksamhet. Med trygghet och förtroende som grogrund, kan vi fokusera på det vi kan bäst: Trygga tak i världsklass.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Villa Husrenovering i Sverige AB har utfört.

Nytt tak i Nora

Nytt tak i Lillån

Nytt tak

Nytt tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Villa Husrenovering i Sverige AB .

A

Takomläggning

Villahemrenovering bästa betyg 5+på utfört takomläggning. De kom när de skulle o var klara innan tiden var satt. Trevliga o mycket proffsiga. Kan inte bli bättre rekommenderas i alla högsta grad.

– Annrika Östman (2020-11-10)

T

Komplett takbyte - Jag är mycket nöjd!

De gjorde ett komplett takbyte åt mig med ny papp, takpannor, hängrännor, vindskivor. Det blev kanonbra. De var snabba, duktiga och de städade upp efter sig. Jag är väldigt petig själv så jag är mycket nöjd. Jag tycker VILLA är jättebra måste jag säga. Jag fick en bra offertgenomgång som stämde helt och allt flöt på bra fram till leverans.

– Tommy Andersson (2020-04-29)

U

Det är jättefint och jag är jättenöjd.

Jag upplevde att vi har haft andra här som har besiktat taket och det har givits olika utlåtanden. När Sakke var här och besiktade så visade det sig att vi hade stora problem med taket. Jobbet funkade sedan riktigt bra, de jobbade på på löpande band, kom när de sade att de skulle komma, de jobbade från tidig morgon till sen kväll och de städade upp efter sig. De är seriösa, Sakke lyssnade på mig som kund och jag har bara positivt att säga. De fick uppdraget att byta ett andra tak åt mig kort efter att det här var klart. Min mamma sade precis att det är så fint med de nya taken. Det är jättefint och jag är jättenöjd.

– Ulrika Karlsson (2020-04-28)

U

Takbyte

Jag fick hjälp med takbyte och i det stora hela blev det bra. Vissa detaljer blev mindre bra till en början, de fick t ex göra om plåtarbeten runt min skorsten så jag blev nöjd. De verkar vara ett seriöst företag. Min kommunikation med byggjobbarna fungerade lite sämre eftersom de enbart pratade engelska och det var en nackdel för mig.

– Ulf Örebro (2020-04-28)

W

Byta tak

Vi bytte tak med allt vad det innebär, nya takpannor och plåtjobb osv. Vi valde dem för att de verkade seriösa, de höftade inte till med priset, vi hade en schysst dialog och vi fick också en del restmaterial. Vi hade en bra dialog under tiden och vi tyckte priset var bra. Vi är jättenöjda!

– WILHELM (2020-04-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt