Villa Husrenovering i Sverige AB

Villa – det lyhörda familjeföretaget Villa är resultatet av flera generationers kärlek till hantverket. Med en ägare som klev upp på sitt första tak redan på tidigt 80-tal, är Villa det genuina familjeföretaget. Med 30 års samlad erfarenhet av att jobba med privatpersoner är Villa ett företag med märkbar lyhördhet för kundens önskningar och behov. Just denna lyhördhet ligger till grund i allt vi tar oss för. Inte bara lyhördhet för kunden, utan också den egna personalen. Om Villa är ett familjeföretag, är personalen också en del av familjen. Bara tillsammans kan vi göra ett bra jobb. Vi känner till vår personals individuella styrkor och ser till att rätt person utför rätt arbete – på rätt plats och i rätt tid. I bagaget har vi många framgångsrika år som resulterat i att VILLA Husrenovering vuxit till att vara Örebro läns mest efterfrågade och populära takbytare. 2017 blev vi nominerade till Årets Hantverkare i Sverige. Med ett mycket genomtänkt och väl fungerande koncept har vi framgångsrikt servat våra villaägare med trygghet och omsorg och hög kvalitet i allt vi åtar oss. VILLA Husrenovering blev för andra året i rad 2018 nominerade till årets hantverkare För din trygghets skull finns vi lokalt förankrade i Örebro och Kumla. För oss är det viktigt med en öppen dialog, vare sig det gäller kunder eller personal. Vi tar tacksamt emot feedback av den enkla anledningen att det är så vi utvecklas. Detta samspel mellan personal, kunder och företag är det som bygger Villas verksamhet. Med trygghet och förtroende som grogrund, kan vi fokusera på det vi kan bäst: Trygga tak i världsklass.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Villa Husrenovering i Sverige AB har utfört.

Referensjobb "Nytt tak i Nora" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak i Nora

Referensjobb "Nytt tak i Lillån" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak i Lillån

Referensjobb "Nytt tak" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak

Referensjobb "Nytt tak" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Villa Husrenovering i Sverige AB .

A

Takomläggning

Villahemrenovering bästa betyg 5+på utfört takomläggning. De kom när de skulle o var klara innan tiden var satt. Trevliga o mycket proffsiga. Kan inte bli bättre rekommenderas i alla högsta grad.

– Annrika Östman (2020-11-10)

T

Takbyte

Jag kontaktade dem själv och Sakke var sedan här på besök. Han var inte en påstridig försäljare utan lyssnade och gav goda råd, även om mina egna renoveringsprojekt. De jobbade sedan snabbt och duktigt och så fort det var någon tveksamhet så ringde de och informerade. De var väldigt noga, seriösa och proffsiga. Offerten som jag fick stämde på öret med vad jag sedan fick betala. Jag är helt klart nöjd.

– Tommi Jansson (2019-11-28)

K

Takbyte

Vi gjorde ett komplett takbyte med ny duk, läkt, pannor, hängrännor och plåtar. Jag kan inte klaga på någonting. De hade otur med vädret med de passade på att köra när det var uppehåll och de jobbade på väldigt bra! Jag fick förtroende för Sakke som lämnade offerten. Han var kunnig och har lärt sig grunden från sin egen far. Jag kände att jag inte behövde kolla med andra företag.

– Kurt Björk (2019-10-31)

D

Takbyte

Vi bytte tak på vårt sommarställe, ett torp och vi ville att vårt tak skulle smälta in i den gamla miljön. Totalt sett är jag väldigt nöjd. inför takbytet fick jag en noggrann genomgång med Sakke och en bra diskussion om hur vi ville ha det. Företaget är pålitligt både tidsmässigt och kvalitetsmässigt och de höll det de utlovade. De höll också en väldigt bra kontakt under tiden och höll oss uppdaterade om bygget. En kompis rekommenderade företaget och min egen upplevelse är också att de är väldigt professionella.

– David Clarissy (2019-09-27)

C

TAKBYTE

Vi fick tak och takfönster helt utbytt. Vi tyckte jobbet tog lite lång tid men det blev bra. Det är väldigt bra människor som arbetar på företaget och de är serviceinriktade.

– CL (2019-09-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...