Villa Husrenovering i Sverige AB

Villa – det lyhörda familjeföretaget Villa är resultatet av flera generationers kärlek till hantverket. Med en ägare som klev upp på sitt första tak redan på tidigt 80-tal, är Villa det genuina familjeföretaget. Med 30 års samlad erfarenhet av att jobba med privatpersoner är Villa ett företag med märkbar lyhördhet för kundens önskningar och behov. Just denna lyhördhet ligger till grund i allt vi tar oss för. Inte bara lyhördhet för kunden, utan också den egna personalen. Om Villa är ett familjeföretag, är personalen också en del av familjen. Bara tillsammans kan vi göra ett bra jobb. Vi känner till vår personals individuella styrkor och ser till att rätt person utför rätt arbete – på rätt plats och i rätt tid. I bagaget har vi många framgångsrika år som resulterat i att VILLA Husrenovering vuxit till att vara Örebro läns mest efterfrågade och populära takbytare. 2017 blev vi nominerade till Årets Hantverkare i Sverige. Med ett mycket genomtänkt och väl fungerande koncept har vi framgångsrikt servat våra villaägare med trygghet och omsorg och hög kvalitet i allt vi åtar oss. VILLA Husrenovering blev för andra året i rad 2018 nominerade till årets hantverkare För din trygghets skull finns vi lokalt förankrade i Örebro och Kumla. För oss är det viktigt med en öppen dialog, vare sig det gäller kunder eller personal. Vi tar tacksamt emot feedback av den enkla anledningen att det är så vi utvecklas. Detta samspel mellan personal, kunder och företag är det som bygger Villas verksamhet. Med trygghet och förtroende som grogrund, kan vi fokusera på det vi kan bäst: Trygga tak i världsklass.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Villa Husrenovering i Sverige AB har utfört.

Referensjobb "Nytt tak i Nora" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak i Nora

Referensjobb "Nytt tak i Lillån" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak i Lillån

Referensjobb "Nytt tak" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak

Referensjobb "Nytt tak" utfört av Villa Husrenovering i Sverige AB

Nytt tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Villa Husrenovering i Sverige AB .

A

Takomläggning

Villahemrenovering bästa betyg 5+på utfört takomläggning. De kom när de skulle o var klara innan tiden var satt. Trevliga o mycket proffsiga. Kan inte bli bättre rekommenderas i alla högsta grad.

– Annrika Östman (2020-11-10)

T

Takbyte

De hjälpte oss med fullständigt takbyte på vårt hus. Vi hade en bra dialog under bygget. Det var tydligt hela vägen och inga överraskningar. Vi är jättenöjda!

– Thomas (2020-02-21)

E

Taakbyte

Hos oss gjorde de ett takbyte med underlagspapp, läkt, pannor och hängrännor. Vi hade också skador på en del av råsponten så det bytte de också. Vi tycker allt funkade bra och det var inga konstigheter någonstans. Vi fick en bra uppfattning om företaget och det kändes generellt hela tiden, de gick genom alla moment som skulle ske. Vi är jättenöjda!

– Erik (2019-12-16)

N

Takomläggning - Kumla

De utförde takbyte med allt vad det innebär samt att de förlängde taknocken på ena sidan. De var väldigt bra, professionella, trevliga och hjälpsamma och taket blev klart inom tiden som de angivit. Det var bra utfört.

– NÖJD KUND (2019-12-05)

T

Takbyte

Vi fick hjälp med ett fullständigt takbyte. Jag sätter högsta betyg. Jag uppfattar företaget som mycket serviceminded, proffsigt och de inger ett seriöst intryck.

– Tomas Hovsby (2019-12-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...