Söderfalks Mark och Anläggning AB

Bild av företag Söderfalks Mark och Anläggning AB

Välkommen till Söderfalks Mark & Anläggning AB Vi är det lokala och personliga markentreprenören i Roslagen där relationen till kunden prioriteras. I företaget har vi många års erfarenhet av arbetsledning, grundläggning, dränering, vatten/avlopp och finplanering. Vi har nära samarbete med företag inom snickeri och betong och kan därav även erbjuda totalentreprenad för ert projekt. Välkomna att höra av er till oss för rådgivning och offert!

Tobias Söderman info@soderfalks.se 070-601 30 96

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Söderfalks Mark och Anläggning AB har utfört.

Motorsågskörkort

Utbildningsintyg

Certifikat ISOCERT

Certifikat PORDRÄN

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Söderfalks Mark och Anläggning AB.

R

Markarbete och stenläggning gångar till hus

Vi var tre hus som gemensamt anlitade Söderfalks för plattläggning på gångar fram till husen. Vi är mycket nöjda med resultatet. Efter kontakt med ett flertal andra entreprenörer kan vi med säkerhet också säga att Tobias är en av de bättre att ha och göra med. Lösningsorienterad, lyhörd och professionell. Kan varmt rekommendera.

– Rikard A (2022-07-07)

A

Duktig och seriös

Väl utfört arbete. Kostnaden blev som förväntat, gick på timme. Lätt att ha att göra med och koncentrerade sig på ett arbete åt gången.

– Andreas (2022-05-02)

G

Glad och en trevlig kille

Bra jobbat, han grävde runt två sidor av grunden isolerade och bytte dräneringsrör. Samt att han la marksten på garageuppfart och ena sidan av garaget. Jag rekommenderar gärna Tobias.

– Göran (2022-04-14)

M

Enskilt avlopp, BDT på sjötomt i Edsbro, Norrtälje

Tobias på Söderfalks Mark och Anläggning var suverän att jobba med. Trevligt bemötande, tydlig och rak information hela vägen, tydlig offert som också gällde ända in i mål etc. Lösningsinriktat, pålitligt och, inte minst, väl genomfört jobb. Jag kan varmt rekommendera företaget!

– Mattias (2022-01-16)

K

Plattsättning på infarten

Vi är jättenöjda med den plattsättning av vår infart som Tobias hjälpte oss med. Noggrant och väl utfört arbete plus bra bemötande och dialog/planering så vi kan bara varmt rekommendera Söderfalks Mark och Anläggning AB.

– Ken (2022-01-14)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt