Söderfalks Mark och Anläggning AB

Välkommen till Söderfalks Mark & Anläggning AB Vi är det lokala och personliga markentreprenören i Roslagen där relationen till kunden prioriteras. I företaget har vi många års erfarenhet av arbetsledning, grundläggning, dränering, vatten/avlopp och finplanering. Vi har nära samarbete med företag inom snickeri och betong och kan därav även erbjuda totalentreprenad för ert projekt. Välkomna att höra av er till oss för rådgivning och offert!

Tobias Söderman info@soderfalks.se 070-601 30 96

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Söderfalks Mark och Anläggning AB har utfört.

Referensjobb "Motorsågskörkort" utfört av Söderfalks Mark och Anläggning AB

Motorsågskörkort

Referensjobb "Utbildningsintyg" utfört av Söderfalks Mark och Anläggning AB

Utbildningsintyg

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Söderfalks Mark och Anläggning AB.

M

Enskilt avlopp, BDT på sjötomt i Edsbro, Norrtälje

Tobias på Söderfalks Mark och Anläggning var suverän att jobba med. Trevligt bemötande, tydlig och rak information hela vägen, tydlig offert som också gällde ända in i mål etc. Lösningsinriktat, pålitligt och, inte minst, väl genomfört jobb. Jag kan varmt rekommendera företaget!

– Mattias (2022-01-16)

K

Plattsättning på infarten

Vi är jättenöjda med den plattsättning av vår infart som Tobias hjälpte oss med. Noggrant och väl utfört arbete plus bra bemötande och dialog/planering så vi kan bara varmt rekommendera Söderfalks Mark och Anläggning AB.

– Ken (2022-01-14)

U

Avfuktning krypgrund

Vi har anlitat Tobias för flera uppdrag på vårt fritidshus. Först fick vi hjälp att täcka in vår krypgrund/källare med betongtäck och plast och att göra en mindre dränering intill källardörren. Därefter behövde vi även göra en utvändig dränering av huset vilket han gjorde några månader senare. Det senaste jobbet var att lägga ett nytt tak på vår altan. Vi är mycket nöjda med utförda arbeten och har bara bra erfarenheter av Tobias. Han har hållit utlovade tider och priser och varit lätt att kommunicera med både innan och under arbetets gång. Vi ger Tobias betyg 5 för helhetsintryck/nöjdhet.

– Ulrika S (2022-01-12)

P

Isolera och dränera grund Idrottsvägen 37 Sollentu

Allt fungerade enligt överenskommelse, mycket trevligt bemötande. Kan rekommendera företaget till mina vänner.

– Per-Inge Gyllenhammar (2021-11-29)

R

Suveränt

Duktig, pålitlig, seriös

– Rickard Gulbrandsen (2021-06-27)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...