Rms Byggservice AB

Bild av företag Rms Byggservice AB

Hej och välkommen till RM:s Byggservice Jag, Robert som driver RM:s Byggservice startade mitt företag 2013. Vi jobbar med riktigt kvalitet och har bra leverantörer som jag samarbetar med. Vi kan hjälpa er som bor i Västra Götalands län. RM:s Byggservice gör allt inom takarbeten samt byten där vi både byter ut samt renoverar det som ska göras. Att erbjuda våra kunder en totallösning är en självklarhet för oss på RM:s Byggservice. Det innebär att vi förutom själva tätskiktet även utför bl.a. isolering, trä- och plåtarbeten. Huvuddelen av dessa arbeten utförs av vår egen personal. Självklart kan vi även hjälpa till med snickerier, kakel och klinker och andra byggnationer. Jag har över 10 års erfarenheter och gör alltid mitt yttersta för att uppfylla alla era önskemål och förslag. Vi lämnar alltid garantier, både på material samt arbete och är försäkrade via Länsförsäkringar för din trygghet. KONTAKTA MIG! Svarar gärna på era frågor gällande just erat projekt, vänligen. Robert 0735-835268 robert.rmsbyggservice@gmail.com

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rms Byggservice AB har utfört.

Före/efter

-

Tegeltak

Nu är det dags att lägga ett tegeltak från Benders (leverans av Beijer bygg)

Tegeltak

Nu är det dags att lägga ett tegeltak från Benders (leverans av Beijer bygg)

Nytt tak under byggnation i Lidköping

-

Montering av nya takstolar innan isolering

-

FÖRE/EFTER

Nytt tak i Stenstorp

Färdigställt tegeltak ca 300m3 i Kungälv

Slutresultat BILD 3/3

Dags att börja lägga tegeltak ca 300m3 i Kungälv

Under byggnationen BILD 2/3

Dags att börja lägga tegeltak ca 300m3 i Kungälv

Under byggnationen BILD 1/3

Halva taket klart!

Takrenovering 400kvm

Dags att lägga tegel

Takrenovering 400kvm

Läkten är på plats och tegel är levererat i samarbete med Beijer

Takrenovering 400kvm

Nytt tak

-

Nytt tak

-

Före/Efter

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rms Byggservice AB.

A

Takbyte på mitt hus som är byggt -81.

Jag anlitade RMS Byggservice till att göra ett takbyte på mitt hus som är byggt -81. Arbetet gick väldigt bra. Angående tidsplanen så fick den skjutas fram något pga vädret, med då RMS informerade oss om läget kontinuerligt så kändes det tryggt Angående priset så hölls priset för själva takbytet. Men vid rivning av det gamla taket så upptäcktes att vattenbrädor och delar av råsponten var fuktskadat, RMS tog fram lite olika prisförslag så det löste sig bra. Supernöjd med RMS som helhet, och kommer absolut använda RMS i framtida projekt. 5/5 i betyg!

– Adam S (2021-04-13)

A

Takbyte och målning

I september 2016 genomförde Robert och hans grabbar ett komplett takbyte (ny råspont nya pannor nya rännor på både hus och garaget. Även målning av hus genomfördes. Allt flöt på som det var sagt och dom städade så det var snyggt varje dag vi kom hem. Vi är sjukt nöjda och ger Robert 5 poäng av 5 möjliga. Hos oss gjorde han ett toppen jobb!

– Andreas & Cecilia (2016-09-16)

S

Renovering av villatak 2016

Bra genomfört arbete på en dryg vecka. Trevliga grabbar som trots höga värmen jobbade på. Snyggt resultat och väl städat efter färdigt jobb. Pris komplett enligt avtal. Vi är helnöjda.

– Stig & Anita & Leo (2016-06-24)

Kontakt