Rekick Bygg & Kakel AB

Bild av företag Rekick Bygg & Kakel AB

Vi på Rekick Bygg & kakel AB arbetar med totalentreprenad inom byggbranschen för privat- och företagskunder. Där vi valt att specialisera oss inom våtutrymmen inomhus och för utemiljöer. Din idé är ett stenkast ifrån verkligheten, hör av er till oss omgående för en fri konsultation. Om önskas kan vi även ge er ett fast pris med allt inkluderat enligt era önskemål.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rekick Bygg & Kakel AB har utfört.

Badrumsrenovering

Kvällsposten

Badrumsrenovering i Höganäs

Ett badrum ute i Höganäs, med plattor från @interni.kakelstudio 30x60 skara grey . Hur snyggt blev inte det?

Renovera golvutrymme i dusch

Omdöme från kund: Snabbt, smidigt, och professionellt. Under arbetets gång så ändrades omfattningen till att inkludera renovering av väggar och VVS arbete. Det löstes utan problem även om det behövde extra personer involverade. 2024-03-25 • MAGNUS •

Skiljevägg i Åhus

En liten avskiljande inbyggd hylla mellan kök och vardagsrum ute i Åhus.

Utomhus dusch gjord i våras ute i Åhus!

Kakling i kök

Omdöme och bild från en nöjd kund: Svarade direkt. Tillgängliga tider. Gjorde ett proffessionellt jobb. Vi är väldigt nöjda!

Kakling

Kakel i köket

BKR

Våtrumscertifikat - Byggkeramikrådet

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rekick Bygg & Kakel AB.

M

renovera golvutrymme i dusch

Snabbt, smidigt, och professionellt. Under arbetets gång så ändrades omfattningen till att inkludera renovering av väggar och VVS arbete. Det löstes utan problem även om det behövde extra personer involverade.

– Magnus (2024-03-25)

A

WC Renovering

Bra kommunikation, svarade snabbt.

– Anna (2023-02-13)

Stensättning på en sovrumsvägg

Jag ger det högsta betyget! Han var mycket duktig o snabb. Är så nöjd!!! 🤗🤗👍

– Christina (2023-01-11)

L

Badrumsrenovering, rivning/bygg av nya väggar

Vi anlitade Timo och Rekick för en fullständig badrumsrenovering som inkluderade rivning/bygg av nya väggar. Kakel/klinker var 90x90 cm med gerade hörn. Resultatet blev över förväntan och Timo var alltid trevlig, tillgänglig (oavsett tid på dygnet och helger), punktlig och proffsig. Tack Timo för ett kanonjobb! Resultatet blev över förväntan och du har under hela tiden varit så trevlig, tillmötesgående, tillgänglig och proffsig. Vi tvekar inte att anlita Rekick igen.

– Linda och Johan (2023-01-08)

K

Klinkersättning av utvändig betongkällartrappa

Mycket snabb o tydlig offert, baserad på tydliga ritningar från mig. Offerten kunde helt baseras på telefon o sms/ritningar. Inget besök. Mycket snabb handläggning till arbetsstart. Blev gärna fel - kolla ej på tydliga ritningar - mycket påpekande/rättelser i start. Arbetet gick snabbt o punktligt, men lämnades gärna till åtgärder för mig. Noggrannheten, även överlag, kunde varit bättre med tanke på ritningsunderlaget.

– Karl (2022-12-14)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt