Vagges Bygg & Mark AB

Vi är ett företag med lång erfarenhet i byggbranschen, Vi utför ombyggnader och renoveringar av lägenhet/hus/radhus. Vårt arbetsområde är i Stockholms regionen. Vårt mål är givetvis att kunden alltid ska vara nöjd och känna sig trygg både efter och under arbetets gång, därför har vi bl a. ett avtal där det står utförligt om våra arbetsuppgifter. Vi arbetar för det mesta med fasta priser gällande arbetskostnaden. Självklart arbetar vi under allmänna bestämmelser för byggnads-anläggnings och installationsentreprenader villkor.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Vagges Bygg & Mark AB .

Riva, bygga upp tak, golv, målning, lägga golv etc

J

Öppna upp mellan kök och vrum

Vi är så nöjda med genomfört jobb, inlyssnande och med väldigt fin finish dessutom! Kommer att ringa Evangelos direkt när ni har fler projekt här hemma.

– Johanna (2020-06-02)

G

Byte avloppsrör ca 2 m, från hus till kommunalt

Bra utfört. Tidsplan hölls perfekt. Städade upp och gjorde fint när arbetet var klart.

– Gustav (2019-11-14)

E

Renovera inomhus, golv, vägg, tak i Stockholm

Vi är nöjda. Evangelo var snabb och enkel att ha att göra med i kommunikationen. Hörde av sig när det uppstod något vi var tvungna att ta ställning till. Var även lätt att ha att göra med när vi hade kommentarer på resultatet och åtgärdade önskemålen

– Elsa (2019-10-22)

J

Färdigställa 14kvm gäststuga

När Evangelos först kom ut för att titta på jobbet för att lämna offert, tog han inga mått, inga bilder och gjorde inga anteckningar. Det gjorde oss lite tveksamma men vi beslutade ändå att anlita honom. Då följde ett nytt besök strax innan byggstart där allt gicks igenom och mättes in i minsta detalj. Under byggets gång har Evangelos yrkeskunskap som både snickare och elektriker framgått tydligt. Vi är ganska noggranna och har själva jobbat med att besikta hus så därför gjorde vi en genomgång i slutskedetör att i god tid hitta saker som vi inte var nöjda med. Vi anmärkte på två tapetskarvar, det var allt vi hittade. Vid samtal med Evangelos var det inga som helst problem att få tapetseringen omgjord. Bygget blev klart en vecka före utsatt tid och vi är väldigt nöjda med resultatet. Vi fick det vi ville ha, precis som vi ville ha det och med tydligt kundnöjdhetsfokus från Evangelos. Rekommenderas!

– Johan (2019-09-27)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...