Wahlin & Mårdh Bygg AB

Wahlin & Mårdh Bygg AB bildades genom en sammanslagning av branschkollegor som tillsammans har över 50 års erfarenhet. Vi är en totalentreprenör för bygg - och underhållsarbeten och hanterar alla typer av uppdrag, oavsett storlek. Kontakten med er som kund värdesätts högt och vi finns alltid tillgängliga för frågor. Din vision är vår arbetsbeskrivning. //Wahlin & Mårdh Bygg AB

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Wahlin & Mårdh Bygg AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Wahlin & Mårdh Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Wahlin & Mårdh Bygg AB.

M

Rengöring av yttertak från mossa samt impregnering

Vi är mycket nöjda med ett otroligt väl utfört arbete! Det var snabbt, smidigt och enkelt att ha att göra med Magnus och hans kollegor. De hade ett väldigt trevligt bemötande och var mycket måna om att vi skulle bli nöjda. Resultatet av takrengöringen överträffade våra förväntningar med råge! Vi ger medarbetarna och företaget våra allra bästa rekommendationer!

– Mats och Mia (2021-07-26)

R

Golvlister, reparation och utbyte

Redan när Jonas och Paal kom för att kika på jobbet fick jag ett väldigt gott intryck. Dels verkade de mycket kompetenta, dels förklarade de tålmodigt på ett begripligt sätt för en amatör kring de funderingar jag hade. Fick en hel del ”aha-upplevelser” vilket verkade ´vara självklarheter för dem. Jag blir alltid lika imponerad när en hantverkare tillsynes enkelt på stående fot hittar smarta lösningar. Mitt första intryck har inte annat än bekräftats när jobbet var klart – vi blev otroligt nöjda. Jag hör mina gamla föräldrar säga: ”Man får vad man betalar för.” Eftersom de egentligen åtgärdade det en tidigare snickare gjort kunde man enkelt se skillnad i kvalitet i utförandet. Det blev så grymt bra! En lustig tillika positiv sak var när de var klara med uppdraget hörde de av sig och meddelade detta, men även berättade att det var en någon detalj de var osäkra på hur de skulle göra men lovade att jag kunde återkomma och de skulle åtgärda det helt gratis om jag inte var nöjd. Gick runt i lägenheten och letade och hela kvällen men kunde banne mig inte ens hitta vad jag inte skulle vara nöjd med. Det var bättre än vi kunnat föreställa oss. En sak till som bör nämnas är att dessa två killar, Jonas och Paal, som var hos oss slår död på ”hantverkarmyten”. De kom i tid, helt organiserade, var väldigt tydliga i sin kommunikation, höll vad de sa, var helt självgående, oerhört artiga och mycket professionella. En riktigt bra indikation är när de på kvällen efter första dagen ringde och stämde av dagens jobb och vi snackade om nästa dags fortsättning. De två dagar de var hos oss arbetade väldigt effektivt hela tiden. Vi är supernöjda och kommer med trygghet använda Wahlin & Mårdh Bygg AB igen och kan inget annat göra än att ge våra allra hjärtligaste rekommendationer.

– Roland B (2021-04-30)

R

Rivning av två väggar samt uppbyggning av tre nya

Wow! Otroligt duktiga snickare. Kan varmt rekommendera dessa grabbar. Dom lyssnade noga till mina önskemål och utförde jobbet med finess och stolthet. Kommer garanterat vända mig till Wahlin & Mårdh Bygg igen vid framtida byggprojekt!

– Robin (2021-04-10)

E

Reparation av bruten fönsterkarm

Wahlin & Mårdh hjälpte mig att laga mitt träfönster som gått sönder vid ett inbrott. De var hemskt trevliga och lättsamma att ha att göra med, och arbetet genomfördes snabbt och med superfint resultat. Jag är jättenöjd och rekommenderar dem varmt!

– Emil Ericsson (2021-01-29)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...