Wahlin & Mårdh Bygg AB

Wahlin & Mårdh Bygg AB bildades genom en sammanslagning av branschkollegor som tillsammans har över 50 års erfarenhet. Vi är en totalentreprenör för bygg - och underhållsarbeten och hanterar alla typer av uppdrag, oavsett storlek. Kontakten med er som kund värdesätts högt och vi finns alltid tillgängliga för frågor. Din vision är vår arbetsbeskrivning. //Wahlin & Mårdh Bygg AB

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Wahlin & Mårdh Bygg AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Wahlin & Mårdh Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Wahlin & Mårdh Bygg AB.

J

Renovering av sovrum

Vi anlitade Wahlin & Mårdh för renovering av ett sovrum i april 2022, inkluderande rivning av kattvind, återställande, golvläggning, eljobb och måleri. Arbetet utfördes i enlighet med offert och på överenskommen tidplan. Helt igenom hög kvalitet i alla utförda arbeten och tät dialog med oss under hela arbetet för att stämma av olika steg, vilket skapar trygghet och förtroende. Jag kan inte tänka mig en bättre firma att anlita!

– Jonas (2022-05-02)

D

Elavbrott

Hade elavbrott på juldagen och fram till tisdagen. Ringde flertalet elfirmor och eljourer men som inte kunde komma ut. Hittade Wahlin och Mårdh Bygg AB via Bra Byggare. Kontaktade Paal som var transparent med vad de kunde hjälpa mig med, oerhört trevligt bemötande, professionellt och förtroendeingivande samtal. Paal ringde åt mig elbolag och fick tag av sin underleverantör, elfirma som kom ut på tisdagen och felsökte. Nu har jag el igen!! Tack Paal och kommer använda och har rekommenderat dem till andra vänner och bekanta.

– Daniel (2022-01-07)

R

Byte och målning av vindskivor, fransk balkong och råttbekämpning

Paal och Kåre med kollegor är mycket tillmötesgående, erfarna, kommer med bra förslag och initiativ, men är samtidigt lyhörda för våra önskemål. De har utfört snygga jobb och städat upp ordentligt efter sig. Med många samtidigt pågående projekt är det många som drar i dem vilket gav en smärre försening på ursprungsuppdraget. Men när vi därefter behövde akut hjälp med råttbekämpning har de alltid ställt upp. Överenskomna priser har hållits. Vi har även anlitat företagets taktvättare. Med utförandet av det jobbet var vi inte lika nöjda.

– Rolf (2021-10-30)

M

Rengöring av yttertak från mossa samt impregnering

Vi är mycket nöjda med ett otroligt väl utfört arbete! Det var snabbt, smidigt och enkelt att ha att göra med Magnus och hans kollegor. De hade ett väldigt trevligt bemötande och var mycket måna om att vi skulle bli nöjda. Resultatet av takrengöringen överträffade våra förväntningar med råge! Vi ger medarbetarna och företaget våra allra bästa rekommendationer!

– Mats och Mia (2021-07-26)

R

Golvlister, reparation och utbyte

Redan när Jonas och Paal kom för att kika på jobbet fick jag ett väldigt gott intryck. Dels verkade de mycket kompetenta, dels förklarade de tålmodigt på ett begripligt sätt för en amatör kring de funderingar jag hade. Fick en hel del ”aha-upplevelser” vilket verkade ´vara självklarheter för dem. Jag blir alltid lika imponerad när en hantverkare tillsynes enkelt på stående fot hittar smarta lösningar. Mitt första intryck har inte annat än bekräftats när jobbet var klart – vi blev otroligt nöjda. Jag hör mina gamla föräldrar säga: ”Man får vad man betalar för.” Eftersom de egentligen åtgärdade det en tidigare snickare gjort kunde man enkelt se skillnad i kvalitet i utförandet. Det blev så grymt bra! En lustig tillika positiv sak var när de var klara med uppdraget hörde de av sig och meddelade detta, men även berättade att det var en någon detalj de var osäkra på hur de skulle göra men lovade att jag kunde återkomma och de skulle åtgärda det helt gratis om jag inte var nöjd. Gick runt i lägenheten och letade och hela kvällen men kunde banne mig inte ens hitta vad jag inte skulle vara nöjd med. Det var bättre än vi kunnat föreställa oss. En sak till som bör nämnas är att dessa två killar, Jonas och Paal, som var hos oss slår död på ”hantverkarmyten”. De kom i tid, helt organiserade, var väldigt tydliga i sin kommunikation, höll vad de sa, var helt självgående, oerhört artiga och mycket professionella. En riktigt bra indikation är när de på kvällen efter första dagen ringde och stämde av dagens jobb och vi snackade om nästa dags fortsättning. De två dagar de var hos oss arbetade väldigt effektivt hela tiden. Vi är supernöjda och kommer med trygghet använda Wahlin & Mårdh Bygg AB igen och kan inget annat göra än att ge våra allra hjärtligaste rekommendationer.

– Roland B (2021-04-30)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...