Bostadsboosten AB

Bild av företag Bostadsboosten AB

Välkommen till Tulover - Vi ökar värdert på er bostad. Målare - Snickare – Grävare Specialister på renovering före och efter försäljning Handyman i Göteborg

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bostadsboosten AB har utfört.

Snickeriarbete Bubbelpool

Altan, Sisjön

Murning och målning av fasad

Fogning tegelvägg

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bostadsboosten AB.

I

Rivning och ombyggnad av altan

Vi anlitade Tulover AB för rivning och ombyggnad av altan. Vi är otroligt nöjda med slutresultatet av bygget! Allt gick snabbare än beräknat, priset stämde väl överens med vår offert och all kommunikation från start gick smidigt och enkelt. Vi hade en bra och tydlig dialog när ändringar behövde göras och vi gavs kontinuerliga uppdateringar över bygget. Vi ger Tulover AB 5 av 5 möjliga i betyg!

– Ida & Nicklas (2024-03-04)

Å

Byte av bänkskivor

Jag anlitade Tulover AB för byte av bänkskivor I köket. Jag är nöjd med resultatet från offert till utförande. Det var vad jag förstår ett hårt jobb med att få bort de gamla skivorna men till slut blev köket väldigt bra och har fått ett lyft.

– Åke S (2024-02-06)

R

Installera diskmaskin i äldre kök

Vi är väldigt nöjda med arbetet. Jean och Fahrad var mycket professionella, trevliga och lösningsorienterade. De var bra på att lyssna på våra önskemål och levererade ett bra resultat. Vi kommer höra av oss till dem nästa gång något behöver något utfört

– Rickard (2023-12-18)

E

Renovering av kallvind till bostadsrum

Jean var med i hela processen från ansökan om bygglov till att projektet var helt färdigt, vilket fungerade väldigt bra och kändes tryggt eftersom vi själva inte har någon tidigare erfarenhet av större renoveringar som innefattar bygglov. Snickarteamet mötte flera större utmaningar under byggets gång, men allt löstes snyggt efterhand med kreativitet och yrkesskicklighet. Vi är väldigt nöjda med bemötandet av alla i teamet. De jobbade inne hos oss under lång tid och spred alltid en trevlig och vänlig stämning. Om något missförståtts och vi påtalade det när arbetet redan var gjort, så togs detta alltid emot vänligt och det var aldrig några problem att göra om arbetet i efterhand utan extra kostnad. Vi blev otroligt nöjda med slutresultatet. Det blev till och med bättre än förväntat. Spaljén i trä som byggdes för hand, satte en särskild elegans till rummet. Budgeten hölls bra. Vi kommer helt säkert anlita Tulover igen!

– Emma och Simon (2023-11-21)

S

Vindskivor och takfot

Lätta att ha med att göra. Gjorde jobbet snabbt och smidigt.

– Stefan (2023-08-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Kontakt