Tulover AB

Välkommen till Tulover - Kompetens och kapacitet! Målare - Snickare – Bygglovsritningar Specialister på renovering före och efter försäljning Handyman i Göteborg

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Tulover AB har utfört.

Referensjobb "Snickeriarbete Bubbelpool " utfört av Tulover AB

Snickeriarbete Bubbelpool

Referensjobb "Altan, Sisjön" utfört av Tulover AB

Altan, Sisjön

Referensjobb "Murning och målning av fasad" utfört av Tulover AB

Murning och målning av fasad

Referensjobb "Fogning tegelvägg" utfört av Tulover AB

Fogning tegelvägg

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Tulover AB.

J

Fixa trasig dörrposts infästning i grund

Jean gjorde ett bra jobb med att reparera vår källardörr, vilket involverade att laga betong/puts runt en delvis nytillverkad dörrkarm. Han höll sig inom överenskommen tidsuppskattning och var helt öppen med diskussion kring förslag för hur jobbet skulle utföras. Jean är en allsidig och kompetent hantverkare som jag tänker mig att kunna anlita igen för små och medelstora jobb. Min enda anmärkning skulle vara att jobbet drog ut på tiden ganska länge.

– Joakim (2021-12-01)

L

Flertalet jobb

Jag började med att anlita Jean via Seniorbolaget och därefter anlitat honom på hans egna företag. Senaste jobbet har han satt upp stängsel runt tomt ca 25 meter. Även anlitat för trädgårdsarbete, pallkragar, stenplattor/granit mm. trappor, även takarbete. Det är många timmar jag har anlitat honom, han är inte snabbast men väldigt noggrann. En duktig alltiallo-man som klurar ut bra lösningar, en bra handyman helt enkelt. Även hans kompanjon farad är noggrann och duktig. De tar inga överpriser.

– Lars Hane (2021-09-20)

U

Tak på tillbyggnad

Jean från Tulover var mycket tillmötesgående och trevlig. Återkom och justerade på eget initiativ för att få ett bättre slutresultat.

– Uffe (2021-09-19)

R

Omfogning av tegelvägg

Resultatet blev så som vi hade förväntat oss. Bra utfört och prisvärd.

– Rex (2021-09-09)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...